Nyhet Film tv-serier

Nyheter på HBO Nordic i januari

Nya och gamla bekantskaper för den som suktar efter mer!

Annons:

VÄNNER
Alla 10 säsonger blir tillgängliga 1 januari

 

Med oräkneliga Emmy- och Golden Globe-vinster & nomineringar i bagaget är Vänner en av vår tids mest ikoniska och älskade komediserier, som ständigt hittar nya generationers tittare. Serien sändes från september 1994 till maj 2004 och består av 236 avsnitt fördelade på tio säsonger. Alla 236 avsnitt i serien filmades på scen 24 i Warner Brothers studior i Burbank, Kalifornien. De sex vännerna som serien följer spelas av Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer.

HBO Nordic har hela serien Vänner exklusivt för streaming i Norden från 1 januari. 

 

A DISCOVERY OF WITCHES
Säsong 2 har premiär 8 januari

 

Under seriens första säsong avslöjades det att den begåvade historikern vid Bodleian Library i Oxford, Diana Bishop, var en häxa. Hon upptäckte ett gammalt förtrollat ​​manuskript som skulle innehålla hemligheten om de magiska varelsernas existens och kastades sedan in i ett gåtfullt mysterium.
I säsong två reser Diana tillbaka i tiden med vampyren Matthew för att hitta en väldigt speciell bok - livets bok.

 

REAL TIME WITH BILL MAHER
Säsong 19 har premiär 18 januari

 

Bill Maher är värd för en helt ny säsong av HBO:s prisbelönta komedi-talkshow Real Time med Bill Maher. Den skarptungade satirikern diskuterar aktuella politiska frågor med gäster från båda sidorna av det politiska lägren.

 

BATWOMAN
Säsong 2 har premiär 19 januari

 

Säsong två ger oss en ny Batwoman i form av Javicia Leslie, som har tagit över rollen från Ruby Rose. Tillsammans med resten av The Bat Team slåss hon mot nya fiender. Förutom Leslie ser vi också Rachel Skarsten, Camrus Johnson, Nicole Kang, Megan Tandy och Christina Wolfe. Batwoman är skapad av Caroline Dries.

 

LEGACIES
Säsong 3 har premiär 22 januari

 

The Vampire Diaries och The Originals hjältar och skurkar efterlämnade ett arv som fått sin fortsättning i Legacies - en spännande dramaserie som berättar historien om nästa generation av övernaturliga varelser vid Salvatore School för särskilt begåvade ungdomar.

 

ALL AMERICAN
Säsong 3 har premiär 19 januari

 

När en blivande stjärnfotbollsspelare från high school i södra Los Angeles byter skola för att spela för Beverly Hills High kolliderar två familjes väldigt olika världar - Crenshaw och Beverly Hills. Serien är inspirerad av den amerikanska fotbollsspelaren Spencer Paysingers liv. I rollerna ser vi Daniel Ezra, Greta Onieogou, Samantha Logan och Michael Behling.

 

PAINTING WITH JOHN
HBO-dokumentärserie, premiär 23 januari

 

Multikonstnären John Lurie släpper loss sin kreativitet allra mest när han kombinerar barnasinne och glädje tillsammans med utmanande och komplicerade konstnärliga tekniker. Lurie, som främst är känd för sin musik, ger en meditativ vägledning i livet och dokumentärserien är fylld med vackra bilder och originalmusik. Lurie har skrivit och regisserat serien.

 

EUPHORIA SPECIAL
Andra specialavsnittet har premiär 25 januari

 

De två nya specialavsnitten fungerar som en bro mellan den första och andra säsongen av den Emmybelönade dramaserien från HBO med Zendaya i huvudrollen. Första avsnittet hade premiär på HBO Nordic 7 december och då fick vi följa Rue (Zendaya). Det andra specialavsnittet, med titeln "F*ck Anyone Whos Not A Sea Blob", följer Jules (Hunter Schafer) på juldagen när hon ser tillbaka på året som gått. Schafer har själv varit med och skrivit manus till avsnittet tillsammans med seriens skapare Sam Levinson och hon är också exekutiv producent. Levinson har regisserat båda specialavsnitten.

 

FILMTIPS

Samtliga filmer finns tillgängliga 5 januari

 

Baywatch 
xXx: Return Of Xander Cage 
Cowboys & Aliens  
The Four Feathers   
Mrs. Brown    
Cop Land   
Frank Miller’s Sin City  
Gone Baby Gone  
Serendipity   
The Talented Mr. Ripley 
London Has Fallen  
Olympus Has Fallen

 

BARNENS FAVORITER I JANUARI

Dr. Seuss’ The Lorax, 1 januari

Asterix and Obelix: Mansion of the Gods, 8 januari
Steven Universe: The Movie,15 januari 
Steven Universe: Songs,15 januari
Rainbow Ruby säsong 1, 22 januari 
Scooby-Doo and the Legend of the Vampire, 22 januari
Scooby-Doo and Guess Who? Säsong 2, 29 januari
Babe Pig in the City, 29 januari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår