Nyhet pressrelease Film tv-serier

Seriesommar på TV4 Play

Sommaren bjuder på en mängd nya tv-serier på TV4 Play. Här kommer 17 bra tips!

Annons:

The Gulf, säsong 1 premiär 1 juni, säsong 2 premiär 7 juni

Krimserie från Nya Zeeland i sex delar. Detektiven Jess Savage utreder brott i sin hemort Waiheke Island i Nya Zeeland. Jess har nyligen varit med om en bilolycka där hon förlorat både sin make och sitt minne och nu vill hon ställa förövaren bakom bilkraschen inför rätta. I jakten på sanningen om olyckan börjar det sakta men säkert gå utför i både arbetet och privatlivet, och Jess moraliska kompass börjar ge efter allt mer. Med Kate Elliott och Ido Drent i huvudrollerna.

 

Bloodlands, säsong 1, premiär 11 juni (alla avsnitt)

Brittisk kriminalserie från 2021 av stjärnproducenten Jed Mercurio (Bodyguard, Line of Duty). När polisen hittar en bil i en sjö utanför Belfast ser utredaren Tom Brannick (James Nesbitt) tydliga kopplingar till ett gammalt olöst fall av stor personlig betydelse. Tillsammans med kollegan Niamh återupptar Tom jakten på den ökände mördaren Goliat som har varit försvunnen i 20 år.

 

We Hunt Together, säsong 1, premiär 16 juni (alla avsnitt)

Brittisk kriminalserie från skaparna bakom Cheat och MotherFatherSon, om det mordlystna paret Baba och Freddy som finner varandra när Baba räddar Freddy från ett överfall. Han är en tidigare barnsoldat med ett obarmhärtigt temperament. Hon bär på mörka tankar om män som tidigare har kränkt henne, och tillsammans bildar de en dödlig cocktail. Samtidigt är en dysfunktionell polisduo dem på spåren. Med Dipo Ola, Hermione Corfield och Eve Myles (Keeping Faith) I huvudrollerna.

 

Younger, säsong 7, premiär 18 juni (alla avsnitt)

Sista säsongen av denna hyllade serie om singelmamman Liza som får en nystart i livet efter att hon ljugit om sin ålder. När den sjunde säsongen tar vid håller Liza som bäst på att överväga Charles frieri. Samtidigt anordnar Lauren en hejdundrande 30-årsfest som hjälper Liza att nå fram till ett beslut. Diana åker iväg på bröllopsresa med Enzo och Kelsey tackar nej till Quinns erbjudande, men får inte den reaktion hon hade tänkt sig. Dessutom upptäcker Josh att Clare har en ny man i sitt liv. Skapad av Darren Star (Sex and the City, Beverly Hills) med Sutton Foster, Hilary Duff och Debi Mazar i huvudrollerna.

 

Mord i paradiset, säsong 10, premiär 23 juni (en ep/vecka)

Brittisk kriminalserie från 2020 med Ralf Little och Joséphine Jobert i huvudrollerna. Kriminalpolisen Neville Parker fortsätter att jaga brottslingar på paradisön Saint Marie i Karibien. Ingen dag är den andra lik för Parker och hans kollegor ställs konstant inför nya bisarra mord och utmaningar.

 

Morden i Helsingör, säsong 2, premiär 24 juni (alla avsnitt)

Andra säsongen av den danska succéserien baserad på Anna Grues bästsäljande böcker (Sommerdahl). Möt den framstående polisen Dan Sommerdahl (Peter Mygind) som löser mord i den vackra kuststaden Helsingör tillsammans med sin ständige vapendragare Flemming (André Babikian).

 

The Beast Must Die, säsong 1, premiär 28 juni (alla avsnitt)

Brittisk kriminalserie från 2021. När Frances Cairnes son dödas i en smitningsolycka och hon strax därefter får veta att utredningen lagts ned, bestämmer hon sig för att själv infiltrera den misstänkta gärningsmannens familj för att ta reda på sanningen. Med Cush Jumbo (The Good Wife) och Jared Harris (Sherlock Holmes) i några av huvudrollerna.

 

Mordkommissionen, säsong 1-4, premiär 6 juli (alla avsnitt)

Se alla fyra säsongerna av den klassiska danska kriminalserien. I polisens specialstyrka för särskilt svåra fall finns bl.a. Allan Fischer, spelad av Mads Mikkelsen samt Ingrid Dahl, spelad av Charlotte Fich. Mordkommissionen blev den första danska TV-serien att vinna en Emmy 2002.

 

Keeping Faith, säsong 3, premiär 12 juli (alla avsnitt)

Tredje och sista säsongen av den hyllade BBC-serien. Drygt ett år har gått sedan förra säsongen och en tärande vårdnadstvist med Evan närmar sig sitt slut. Samtidigt har Faith tagit sig an en ny klient, den cancersjuke tonåringen Osian som kämpar för att läkarna ska bevilja honom en sista operation. Just när Faith börjar känna hopp om en ljusare framtid dyker hennes destruktiva mamma upp från ingenstans och hotar att avslöja gamla hemligheter. I huvudrollerna ser vi Eve Myles och Bradley Freegard.

 

Wonderland, säsong 1, premiär 14 juli (alla avsnitt)

Romantisk komediserie som beskrivits som Australiens svar på Friends. Fyra par i samma lägenhetskomplex i Sydney kämpar med livet och kärleken. Med Anna Bamford, Michael Dorman och Emma Lung i huvudrollerna.

 

Morden i Brokenwood, säsong 3-5, premiär 19 juli (alla avsnitt)

Nyzeeländsk kriminalserie. Det lilla samhället Brokenwood på nyzeeländska landsbygden är på ytan en fridfull och harmonisk idyll. Men kriminalkommissarie Mike Shepherd blir snart varse om mörka hemligheter som döljer sig bakom de pittoreska husfasaderna. Shepherd är bra på sitt jobb men dålig på arbetsrelationer och hamnar snart på kollisionskurs med kollegan Kristin Sims. Med Fern Sutherland, Neill Rea och Cristina Serban Ionda i huvudrollerna.

 

Dark Angel, säsong 1, premiär 26 juli (alla avsnitt)

En tredelad brittisk dramaserie om Mary Ann Cotton (1832-1873), som anses vara Storbritanniens första seriemördare. Joanne Froggatt, Alun Armstrong och Isla McMonigle spelar huvudrollerna.

 

Secret Bridesmaids Business, säsong 1, premiär 28 juli (alla avsnitt)

En romantisk dramaserie från Australien om trassliga relationer och farliga besattheter. En bruds perfekta bröllop blir på dödligt allvar efter att en av hennes brudtärnor oavsiktligt bjuder in en illvillig främling i sina liv och utlöser en livshotande kedjereaktion som låser upp en dold värld av intima hemligheter. I huvudrollerna ser vi Abbie Cornish, Katie McGrath Georgina Haig.                

 

29, säsong 1&2, premiär 2 augusti (alla avsnitt)

I den prisvinnande danska komediserien brottas kompisarna Julie och Jesper med en annalkande 30-årskris medan alla runt dem verkar stadga sig och få barn. Julie Rudbæk och Jesper Zuschlag spelar huvudrollerna.

 

The Other One, säsong 1, premiär 5 augusti (alla avsnitt)

Brittisk komediserie om kärlek, svek och familjerelationer. Efter att Colin Walcott hastigt avlidit på sin födelsedagsfest upptäcker hans fru Tess och dotter Cat att han haft en långvarig affär med Marilyn som han även har en dotter med. När de båda kvinnorna och döttrarna möts, måste de reda ut hur man gör när ens otrogna makes testamente inte går att finna, och vem som äger vad. Ellie White, Lauren Socha och Rebecca Front ses i huvudrollerna.

 

Vit sand, säsong 1, premiär 9 augusti (alla avsnitt)

Dansk kriminalserie om de omaka poliserna Helene och Thomas som skickas på hemligt uppdrag för att lösa ett mord i den idylliska staden Hvide Sande. Att låtsas vara gifta visar sig vara lika svårt som själva jobbet. Med Marie Bach Hansen och Carsten Bjørnlund i huvudrollerna.

 

Roeng, säsong 1, premiär 16 augusti (alla avsnitt)

Norsk komediserie med Lars Garpe-Hallø och Otto Jespersen i huvudrollerna. När den lilla norska kommunen Roeng plötsligt blir gränslöst rik får borgmästaren storhetsvansinne och siktar mot rymden.

TV4 Play Mord i paradiset

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår