Nyhet tv-serier

CLARKSON’S FARM

Jeremy Clarkson byter snabba bilar mot en tillvaro som jordbrukare. Det går sådär...

Annons:

Clarkson är inte en jordbrukare, vilket är lite olyckligt eftersom han har köpt en 1000 hektar stor gård på den engelska landsbygden och bestämt sig för att driva den själv, trots att han inte vet ett skit om jordbruk.

Serien följer ett intensiv och ofta roligt år i livet för Storbritanniens mest osannolika jordbrukare och hans team, eftersom de kämpar mot det värsta lantbruksvädret på decennier, olydiga djur, bråkiga grödor och en oväntad pandemi. 

Clarkson upptäckte ganska snabbt att en modern jordbrukare måste vara en naturvårdare, forskare, herde, butiksinnehavare, barnmorska, ingenjör, revisor och traktorförare - samtidigt. Trots de katastrofer som uppstår är detta definitivt inte "The Grand Tour går jordbruk." Här på gården har misslyckandena verkliga känslomässiga konsekvenser och Jeremy, helt utanför sin komfortzon, måste luta sig mot andra när han strävar efter att odla grödor, uppfostra får och driva miljöprojekt.

Det här är Jeremy Clarkson som du aldrig har sett honom förut!

Trailer hittar du HÄR

Serien har premiär på Prime Video i Sverige den 11 juni.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår