Nyhet Film tv-serier

Sommarpremiärer på Comhem Play+

Bland höjdpunkterna finns thrillern Wander, BBC:s Agatha Christie: The ABC Murders samt alla säsonger av Line of Duty.

Annons:

Wander
Premiär 1:a juni på Comhem Play+
Missa inte thrillern Wander, med Tommy Lee Jones och Aaron Eckhart i huvudrollerna, direkt från bioduken och exklusivt för dig som är kund hos Comhem Play+. Arthur är en konspirationsteoretiker och privatdetektiv med ett traumatiskt förflutet. När han anlitas för att lösa ett mord i staden Wander kastas han in i en värld av lögner och bedrägeri.

 

Run
Premiär 1:a juni på Comhem Play+
Run är en amerikansk psykologisk thrillerfilm från 2020. I filmen spelar Kiera Allen en tonåring som börjar misstänka att hennes mamma (Sarah Paulson) håller en mörk hemlighet ifrån henne.

 

After we collided
Premiär 1:a juni på Comhem Play+
Premiär för After-uppföljaren After we collided. I den andra filmen i serien som bygger på den globala bästsäljaren “After" följer vi Hessas häftiga uppbrott och dess efterdyningar. Kommer kärleken att kunna övervinna det förflutna?

 

Ny säsong! Motherland
Premiär 17:e jun på Comhem Play+
Streama andra säsongen av den hyllade BBC-serien Motherland med Anna Maxwell Martin, Diane Morgan, Paul Ready, Lucy Punch och Phillipa Dunne. Serien följer tre vänner som navigerar sig genom skolinsamlingar, spända kaffemöten och hektiska födelsedagsfester i ett försök att hålla sig uppdaterad med allt som är "trendigt" i modernt moderskap. 7.7 på IMDb  och 82% Audience Score på Rotten Tomatoes.

 

Line of Duty
Streama säsong 1-5 på Comhem Play+
Den brittiska kriminalserien Line of Duty har under våren haft premiär av säsong 6. I Comhem Play+ kan du titta ikapp hela säsongerna 1-5. Serien handlar om de brittiska poliserna Steve Arnott, Kate Fleming och Ted Hastings där vi får följa deras arbete i antikorruptionsenheten AC-12.

Fler sommartips

Agatha Christie: Ordeal by Innocence
Premiär 1:a juli på Comhem Play+

Agatha Christie: The ABC Murders
Premiär 1:a juli på Comhem Play+

Agatha Christie: The Pale Horse
Premiär 29:e juli på Comhem Play+

The Chi – Ny säsong!
Säsong 4 har premiär den 1:a juli på Comhem Play+.

Lost
Säsong 1-4 tillgängliga fr.o.m den 5:e juli på Comhem Play+

Falling  - Exklusiv filmpremiär
Premiär 1a augusti på Comhem Play+

Larry - Exklusiv filmpremiär
Premiär 1a augusti på Comhem Play+


Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår