pressrelease Film tv-serier

NYHETER PÅ HBO NORDIC I SEPTEMBER

Nu kan vi avslöja vad du kommer att kunna kika på hos HBO i september!

Annons:

 

WHAT WE DO IN THE SHADOWS
Säsong 3 har premiär 3 september

 

What We Do in the Shadows utspelar sig på Staten Island och följer tre vampyrer som har varit rumskompisar i hundratals år. I säsong tre återvänder Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillén och Mark Proksch i sina roller som Nandor, Laszlo, Nadja, Guillermo och Colin Robinson. Den tredje säsongen fokuserar på vad som händer efter att det har avslöjats att Guillermo är en vampyrmördare. 10 avsnitt.

 

A.P. BIO

Säsong 4 har premiär 3 september

 

När den avskedade filosofiforskaren från Harvard, Jack Griffin, förlorar sitt drömjobb, tvingas han återvända till Toledo i Ohio och jobba som biologilärare på high school. När Jack under buller och bång gör entré på Whitlock High School är han tydlig med att han inte kommer att undervisa i biologi. När han inser att han står inför skolans smartaste elever bestämmer han sig för att dra nytta av det. 8 avsnitt.

 

BILLIONS
Säsong 5 har premiär 6 september

 

Nu fortsätter denn femte säsongen av Billions. Den mäktiga miljardären Mike Prince (Corey Stoll) skakar om Ax Capital och ger Chuck Rhoades (Paul Giamatti) ett potentiellt nytt vapen i kampen mot Bobby Axelrod (Damian Lewis). I serien ser vi också också David Costabile, Condola Rashad, Kelly AuCoin och Jeffrey DeMunn. Jeanane Garafolo kommer att gästspela som Winslow, den trendiga ägaren till ett lagligt cannabisföretag. 5 avsnitt.

 

ROBOT CHICKEN

Säsong 11 har premiär 7 september

 

Adult Swim’s stop-motion-komediserie Robot Chicken är tillbaka med en elfte säsong, flera roliga parodier och knäppa karaktärer och personligheter - från Joe Exotic till Peppa Pig. The Robot Chicken Nerd och Bitch Pudding är också tillbaka med ett spöklikt Halloweeninspirerat avsnitt. Och med det sagt -  ingen del av popkulturen kommer undan Robot Chickens satiriska blick den här säsongen. 12 avsnitt.

 

SCENES FROM A MARRIAGE

Premiär 13 september

 

I denna nutida adaption av Ingmar Bergmans svenska serieklassiker ser vi Oscar Isaac och Jessica Chastain i huvudrollerna. Miniserien är en fängslande nytolkning av originalseriens dilemman: kärlek, hat, lust, monogami, äktenskap och skilsmässa, som det upplevs av ett samtida amerikanskt par. Serien är skriven och regisserad av Hagai Levi. 5 avsnitt.

 

TEENAGE EUTHANASIA
Premiär 17 september

 

Teenage Euthanasia, Adult Swims senaste coming-of-all-ages komediserie om död, familj och oavsiktlig uppståndelse. Serien utspelar sig i en nära framtid i Florida och är centrerad kring The Fantasy Family, som är ägare till begravningsverksamheten Tender Endings. Fantasy-familjen består av mormor Baba, hennes vuxna barn, farbror Pete samt Trophy och hans tonårsdotter Euthanasia ("Annie") - ett namn hon fick av en slump under en period när Trophys liv präglades av outhärdligt lidande. 7 avsnitt.

 

DOOM PATROL

Säsong 3 har premiär 24 september

 

Säsong tre öppnar med kulmen på Dorothys (Abi Monterey) konfrontation med Candlemaker, vilket resulterade i förödande förluster. Doom Patrol står vid ett vägskäl och alla medlemmar kämpar för att ta reda på vem de är eller vem de vill vara. Situationen förvärras ytterligare när Madame Rouge (Michelle Gomez) anländer i en tidsmaskin med ett mycket specifikt uppdrag som hon inte kan komma ihåg. 10 avsnitt.

 

NUCLEAR FAMILY

Premiär 27 september

 

I HBO:s Nuclear Family, en dokumentär i tre avsnitt, följer vi filmaren Ry Russo-Young genom hennes egen livshistoria. I slutet av 70- och början av 80 -talet var tanken på att leva öppet som gayfamilj otänkbar för de flesta. Då föddes Ry och hennes syster av två lesbiska kvinnor genom en spermadonator. Rys idylliska barndom hotades av en oväntad rättegång som skapade trauman i hennes familjs liv och som fortfarande påverkar deras liv idag.
3 avsnitt.

 

 

FÖR DE YNGRE 

PINGU

Säsong 5 + 6 blir tillgänglig 1 september

RASMUS KLUMP
Säsong 1 blir tillgänglig 3 september

BOSS BABY
Blir tillgänglig 10 september

ALFIE ATKINS
Säsong 1 blir tillgänglig 17 september

BAMSE
Säsong 1 blir tillgänglig 24 september

HAPPY FEET
Blir tillgänglig 24 septembe

Annons:

HBO Nordic

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår