Nyhet pressrelease Film tv-serier

C More sluter nordiskt partnerskap med BritBox

Med start i början av 2022 kommer C Mores kunder få tillgång till den största och mest omfattande samlingen av brittisk underhållning på en och samma plats.

Affären innebär ett stort tillskott av innehåll med mer än 3000 timmar av både nya originalserier och klassiska brittiska tittarfavoriter.

Vi är stolta över att få jobba tillsammans med BritBox och kunna erbjuda våra tittare ett så högkvalitativt och brett utbud med det bästa från Storbritannien, säger Anna Chrona, Head of Commercial på C More. Brittiskt drama har sedan länge varit väldigt uppskattat hos den nordiska publiken och vi ser detta som ett perfekt komplement som tillför både bredd och djup till vår innehållskatalog.

BritBox är ett samarbete mellan BBC och ITV och katalogen innehåller såväl nya som klassiska titlar från Storbritannien med allt från kritikerrosat drama och kriminalthrillers till komediserier och dokumentärer.

Vi är glada över partnerskapet med C More och ser detta kliv in på den nordiska marknaden som nästa steg i vår globala expansion, säger Reemah Sakaan, CEO på BritBox International. Det understryker vår tilltro till den växande populariteten av brittiskt innehåll och BritBox unika utbud.

BritBox innehåll kommer att finnas tillgängligt för C Mores kunder i Sverige, Danmark och Finland samt via TV 2 i Norge med start under början av 2022, premiärdatum och specifika titlar meddelas vid senare tillfälle.   

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår