tv-serier

My Name, bra serie hos Netflix

"Känsloladdat, våldsamt och vackert sydkoreanskt thrillerdrama."

 

Yoon Ji-woo (Han So-hee) är en 17-årig skoltjej vars pappa är en efterlyst och jagad gangster. Yoon trakasseras både av polisen som tror att hon vet var pappan gömmer sig och av sina klasskamrater för att hon är en ”gangsterunge”.

När pappan oväntat dyker upp hemma hos Yoon på hennes födelsedag vägrar hon släppa in honom. Han blir då iskallt avrättad av en maskerad man. Men polisen har inga spår och lägger ned utredningen.

En förtvivlad Yoon vänder sig till maffian och pappans chef för att för att hjälp att spåra mördaren och hämnas. Först lär de Yoon att slåss, sedan placeras hon som mullvad inom poliskåren i en avancerad plan för att ta reda på sanningen bakom mordet och låta Yoon ta en brutal hämnd.

Säsong 1 av My Name (Netflix) är ett nytt känsloladdat, våldsamt och vackert sydkoreanskt thrillerdrama som imponerar stort. Intensivt, gripande, fartfyllt och oförutsägbart. Stora känslor och galna benknäckarslagsmål. Bäst är förstås den karismatiska Han So-hee som bär hela serien på sina spröda axlar.

Annons:

Netflix

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår