Nyhet pressrelease Film tv-serier

Filmer och serier på Prime Video Juni 2022

Vi kommer bland annat kunna kika The Boys i sin tredje säsong och Bosch är också tillbaka med säsong 7.

Annons:

 

The Boys (säsong 3)

3 juni 2022

Det har varit ett lugnt år. Homelander är besegrad, Butcher arbetar för regeringen, samtidigt som han är övervakad av Hughie. Båda känner en längtan efter att förvandla lugn och ro till kaos och förödelse.

När The Boys får reda på ett mystiskt anti-supervapen, hamnar dem mitt i armarna på the Seven, krig bryter ut och dem gör allt för att jaga legenden och den första superhjälten, Soldier Boy. 

The Boys är en rolig och kaxig serie som visar vad som händer när superhjältar – lika populära som kändisar, lika inflytelserika som politiker och lika hyllade som gudar – missbrukar sina superkrafter snarare än att använda dem för något gott.

Med avsikt att stoppa de korrupta superhjältarna fortsätter The Boys, en grupp rättskämpar, sin heroiska strävan att avslöja sanningen om The Seven & Vought – den mångmiljardärkoncern som hanterar superhjältarna och döljer deras smutsiga hemligheter. De heroiska, rättkämpande hjältarna verkar vara till synes maktlösa mot de supermäktiga.

 

Fairfax (säsong 2)

10 juni 2022

The gang-gang är tillbaka för mer kul i säsong två av Fairfax. Den animerade komedin som följer missödena för fyra mellanstadieelever, som försöker hitta sin plats i kulturen.

Serien visar ett modernt uttryck om den tidlösa kampen för att passa in och sticka ut, att kunna hålla fast vid sitt "rid-or-die-team” och att kyssa sin första crush - vem  är eller inte, A.I. 

 

Bosch (säsong 7)

17 juni 2022

Serien är baserad på Michael Connellys bästsäljande roman, The Burning Room (2014) och det verkliga mordbrandsfallet har inspirerat den sjunde och sista säsongen av Prime Videos Bosch

Vi får se detektiven Harry Boschs berömda motto stå i centrum: ”Everybody counts or nobody counts".
När en tioårig flicka dör i en mordbrand riskerar kriminalpolis Harry Bosch allt för att ställa mördaren inför rätta, trots motstånd från kraftfulla makter. Det mycket laddade, politiskt känsliga fallet tvingar Bosch att möta ett svårt dilemma om hur långt han är villig att gå för att uppnå rättvisa.

 

The Summer I Turned Pretty

17 juni 2022

The Summer I Turned Pretty är ett multigenerationsdrama som bygger på ett trinageldrama mellan en flicka och två bröder, det ständigt utvecklande förhållandet mellan mammor och deras barn och kraften i stark kvinnlig vänskap. Det är en berättelse om första kärleken, första hjärtesorgen och magin med den där perfekta sommaren. 

 

Chloe

24 juni 2022

Chloe är en psykologisk thriller som följer Becky Green (Erin Doherty), som är besatt av att förfölja sin barndomsvän Chloe Fairbournes (Poppy Gilbert) perfekta flöde på sociala medier.

Chloes charmiga liv, beundrande make och krets av högpresterande vänner är bara ett klick bort. Becky har svårt att motstå att se in i en värld som står i skarp kontrast till hennes egen. Chloé lever för att själv ta hand om sin mamma, som tidigt drabbats av demens.

När Chloe plötsligt dör, tar Becky chansen. Becky skapar en ny identitet och infiltrerar Chloes närmaste vänkrets, allt för att ta reda på vad som hände henne. Genom sitt alter-ego Sasha blir Becky en kraftfull kvinna. Hon blir populär, en person med ett liv och kärlek  - mycket mer spännande än den Becky faktiskt var.

Men livet kommer ikapp och det liv Becky döljer, blandas ihop med verkligheten, och hon upptäcker snart att Chloes verkliga liv inte var så perfekt som det  såg ut. När Becky dyker djupare in i sin roll, och Chloes inre cirkel, riskerar hon att förlora sig själv helt i spelet hon spelar.

 

My Fake Boyfriend

24 juni 2022

Andrew (Keiynan Lonsdale) har ett stort problem, han kan inte hålla sig borta från sin destruktiva ex-pojkvän som precis dumpat honom. Hans vänner (Dylan Sprouse och Sarah Hyland) bestämmer sig för att hjälpa honom genom att skapa "Cristiano", en perfekt falsk pojkvän på Adrews sociala medier.

Problemet löst, eller hur?

Nej!

När Cristiano blir viral och blir en världsomspännande sensation träffar Andrew sin riktiga drömkille, Rafi, en minst sagt charmig restaurangägare. Nu måste Andrew hitta ett sätt att sätta stopp för den falska flörten, undvika sitt svartsjuka ex och samtidigt vinna Rafis hjärta i denna roliga komedi om de galna sakerna vi gör för kärleken.Prime Video The Boys
Prime Video My Fake Boyfriend

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår