Film

Miss Osaka

En lågmäld och alldeles magnifik dansk filmupplevelse.

Annons:

Miss Osaka (VoD), med manus och regi av David Dencik, är en lågmäld och alldeles magnifik dansk filmupplevelse.Ines (Victoria Carmen Sonne) trivs inte med sig själv. Hon har följt med sin pojkvän på jobb i de norska fjällen.

 

Medan han jobbar blir Ines besatt av den halvjapanska turisten Mimiko (Nagisa Morimoto) som hon börjar umgås med. När Mimoko på fyllan drunknar en natt dödförklarar Ines sig själv, stjäl Mimikos pass och reser till Osaka för att skapa sig ett helt nytt liv.

 

Ines flyttar in i Mimikos lägenhet och får anställning som värdinna på samma nattklubb (”Miss Osaka”) som Mimiko jobbar på. Men det blir också början på en farlig balansgång mellan fantasi och verklighet. Ines dåliga samvete gör sig allt mer påmint.
Särskilt när hon inleder ett förhållande med Shigeru (Mirai Moriyama) som också är besatt av Mimiko, men helt ovetande om hennes öde. 
 

·         Miss Osaka (VoD), med manus och regi av David Dencik, är en lågmäld och alldeles magnifik dansk filmupplevelse. 

Ines (Victoria Carmen Sonne) trivs inte med sig själv. Hon har följt med sin pojkvän på jobb i de norska fjällen. Medan han jobbar blir Ines besatt av den halvjapanska turisten Mimiko (Nagisa Morimoto) som hon börjar umgås med.

När Mimoko på fyllan drunknar en natt dödförklarar Ines sig själv, stjäl Mimikos pass och reser till Osaka för att skapa sig ett helt nytt liv. Ines flyttar in i Mimikos lägenhet och får anställning som värdinna på samma nattklubb (”Miss Osaka”) som Mimiko jobbar på.

Men det blir också början på en farlig balansgång mellan fantasi och verklighet. Ines dåliga samvete gör sig allt mer påmint. Särskilt när hon inleder ett förhållande med Shigeru (Mirai Moriyama) som också är besatt av Mimiko, men helt ovetande om hennes öde.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår