Nyhet Film tv-serier

Nyheter i september på HBO Max

Nya säsonger och nya filmer i sensommarladdningen från HBO Max.

Annons:

The Curious Case of Natalia Grace 
Premiär 2 september 
Den här dokumentärserien erbjuder exklusiv inblick i en världsberömd gåta. Inledningsvis antogs hon vara en 6-årig ukrainsk föräldralös flicka med en ovanlig benväxtstörning, men i själva verket var hon en fullvuxen kvinna.

 

Breeders 
Säsong 4 har premiär 5 september 
Komediserien, Breeders, med Martin Freeman och Daisy Haggard i huvudrollerna, är tillbaka med sin fjärde och sista säsong och ger fansen ett sista tillfälle att njuta av denna trasiga familjs mörka eskapader. Serien följer Freeman och Haggard som kämpar med att få grepp om föräldraskapet och säsong 4 utspelar sig fem år efter säsong 3 — nu är deras barn nästan vuxna, vilket medför en hel uppsjö av nya utmaningar. 10 avsnitt, 1 avsnitt per vecka.

 

Wolf
Premiär 14 september
Denna serie i sex delar är baserad på Mo Hayders hyllade Jack Caffery-romaner. Kriminalinspektör Jack Caffery är en ung detektiv plågad av mardrömmar, han är besatt av en granne som han tror mördade hans 10-åriga bror på 90-talet och nu försöker han rätta till andras misstag, men till vilket pris? I ett hus i Monmouthshire blir den fömögna familjen Anchor-Ferrers offer för en psykopats grymma lekar.
När de två berättelserna kolliderar blir det en spännande nagelbitare. Danska Kristoffer Nyholm (The Killing) regisserade de tre första avsnitten och de tre sista avsnitten regisseras av Lee Haven Jones (The Long Call). 6 avsnitt, alla avsnitt släpps på premiärdagen.

 

Knekt 
Premiär 15 september
Knekt är en ny norsk serie som handlar om tre vänner som känner att de inte har lyckats i livet, men deras tur vänder när de bestämmer sig för att starta en olaglig pokerklubb i Oslo. Klubben blir snabbt ett av Europas största underjordiska casinon och deras drömmar om rikedom och framgång blir verklighet.
Men ju mer smutsiga pengar strömmar in desto större och farligare problem väntar. Knekt är en spänd, mörk dramakomedi från skaparna av "Hvite Gutter", om en grupp vänner som är villiga att riskera allt på ett korthus som kan rasa samman när som helst. 8 avsnitt. De första två avsnitten släpps på premiärdagen, följt av ett veckovis avsnitt.

 

Polish Prayers
Premiär 15 september 
Den här dokumentären följer 22-åriga Antek som växer upp i en djupt religiös och radikal höger-kristen familj i nutidens Polen. Filmskaparen Hanka Nobis följer honom och hans vänner från Brödraskapet, en liten grupp likasinnade unga män, i över fyra år. Antek leder dem i överlevnadsläger och vid antigaydemonstrationer. Samtidigt är han nyfiken på världen och framför allt på kvinnorna i den.

 

A Happy Man 
Premiär 22 september
Dokumentärfilmen A Happy Man presenterar en intim berättelse om en transsexuell man och hans familj och får tittarna att fundera över universella och existentiella band. Filmen utforskar konceptet av en tillfredställande tillvaro. Vad innebär det att leva ett lyckligt liv och vad är vi beredda att riskera för att uppnå det?

 

East New York 
Premiär 26 september
Inspektör Regina är en nyligen befordrad chef för en polisstation i Precinct i östa New York, med sina familjeband till området är Haywood fast besluten att använda kreativa metoder för att skydda sitt älskade samhälle med hjälp av sina medarbetare. Regina har en vision: Hon och gruppen från 74:e polisdistriktet ska inte bara tjäna sitt samhälle – de måste också bli en del av det.
21 avsnitt - alla avsnitt tillgängliga på premiärdagen.

 

Starstruck
Säsong 3 har premiär 28 september  
Två år efter uppbrottet från filmstjärnan Tom (Nikesh Patel) navigerar Jessie (Rose Matafeo) i vuxenlivets hårda press och står inför konsekvenserna av sina egna val. När hennes vänner går vidare till nästa fas av sitt liv, undrar Jessie vad hon egentligen letar efter. Sex avsnitt – alla avsnitt tillgängliga på premiärdagen.

 

Övriga titlar som blir tillgängliga i september: 
The Polar Express 2/9
The Dresser 8/9
Donyale Luna: Supermodel 14/9
Promised Land 15/9
Gordon, Gino and Fred’s Roadtrip 20/9
A Nightmare on Elm Street 22/9
Friday The 13th 22/9
The Exorcist 22/9
Jason Bourne 29/9
Prospect 29/9

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår