tv-serier

Trivsamma mordmysterier i brittisk kustidyll

Stillsamma Whitstable på den engelska sydöstkusten är spelplatsen för mord och märkliga kriminalgåtor.

Annons:

Whitstable på den engelska sydöstkusten är spelplatsen för mord och märkliga kriminalgåtor. Kustpärlans mysterier (SVT Play) är baserad på Julie Wassmers romaner The Whitstable Pearl Mystery och Disappearance at Oare.

Privatdetektiven Pearl (Kerry Godliman) driver en seafood-restaurang tillsammans med sin mamma Dolly (Frances Barber). När Pearls vän under mystiska omständigheter hittas död börjar Pearl snoka i fallet.
Det uppskattas inte av stans nyinflyttade poliskommissarie, den bistre McGuire (Howard Charles). Men fallet kommer att bli det första av många som det omaka paret tillsammans kommer att lösa.

Snäll, men underhållande brittisk trivseldeckarserie i fina miljöer och med allt det vi förväntar oss av genren – kufiska lokalbor, såriga relationer och gamla hemligheter. Allt ackompanjerat av skräniga fiskmåsar över strandpromenaden, skummande pints på puben, doften av fish n´ ships och saltstänkta havsvindar.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår