pressrelease Film tv-serier

serier och filmer på Prime Video februari 2024

Se bland annat den helt nya Mr. & Mrs. Smith-remaken med bland andra Alexander Skarsgård i rollistan. Eller varför inte spana in Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i filmen Ferrari. Är du istället sugen på en dramathriller släpps Hypnotic, där Ben Affleck spelar huvudrollen redan den 1 februari.

Annons:

Hypnotic

1 februari, 2024

När detektiven Danny Rourkes dotter, Minnie, försvinner, faller hela hans värld samman.
Under en pågående utredning av ett mystiskt bankrån hittar Rourke kopplingar till hans dotters försvinnande, en ledtråd som leder honom till spåkvinnan Diana Cruz. Ett möte som tar dem vidare till Mexiko i jakten på hans dotter och som resulterar i en konfrontation på liv och död.

 

Mr. & Mrs. Smith S1

2 februari, 2024

I den här nya versionen av Mr. & Mrs. Smith får två ensamma främlingar jobb på en mystisk spionbyrå som erbjuder dem ett uppdrag innefattande det riktigt glamorösa livet - rikedom, resor världen över och ett alldeles drömlikt tegelhus på Manhattan.
Vad är haken?
De ska ta sig an nya identiteter i ett falskt arrangerat äktenskap som Mr. & Mrs. John och Jane Smith. De nygifta paret måste navigera sig genom riskfyllda uppdrag varje vecka, samtidigt som de står inför en ny milstolpe. Den redan komplicerade relationen blir ännu mer komplicerad när paret börjar utveckla sanna känslor för varandra.
Vad är mest riskfyllt; deras uppdrag eller äktenskap?
Med bland annat Maya Erskine, Donald Glover och Alexander Skarsgård i några av rollerna.

 

Upgraded

9 februari, 2024

Ana (Camila Mendes) är en ambitiös praktikant som drömmer om en karriär i konstvärlden och gör allt hon kan för att imponera på sin krävande chef Claire (Marisa Tomei).
När hon uppgraderas till första klass på en jobbresa träffar hon den stilige Will (Archie Renaux), som misstar Ana för hennes chef – en vit lögn som sätter igång ett glamoröst händelseförlopp med romans och möjligheter, tills hennes lögn hotas att avslöjas.
Bland de medverkande återfinns svenska Lena Olin.


THIS IS ME...NOW: A LOVE STORY

16 februari, 2024

This Is Me…Now: A Love Story är inte likt något du tidigare sett från Jennifer Lopez. Tillsammans med populära musikvideo-regissören Dave Meyers, har Lopez skapat detta Amazon Original som är en narrativt driven, filmisk musikalresa. En berättelse präglad av storytelling, mytologi, humor och helande.

 

Ferrari

24 februari, 2024

Det är sommaren 1957. Bakom det spektakulära Formel 1-livet befinner sig den före detta racerföraren Enzo Ferrari (Adam Driver) mitt i en livskris. Konkurs hotar fabriken och imperiet som han och hans fru Laura (Penelope Cruz) byggt upp från ingenting, för bara tio år sedan.
Deras nu instabila äktenskap präglas av förlusten av deras son Dino, ett år tidigare. Samtidigt kämpar Ferrari med att erkänna sin andra son, Piero, som han har med sin älskarinna, Lina Lardi (Shailene Woodley).
Utöver allt detta är det hans passion för racing och att vinna som driver hans förare till bristningsgränsen när de ger sig ut på det farliga 1 000-mil loppet genom Italien, Mille Miglia.

 

Mer att kolla på:

FREELANCE | 2 februari

WOLF LIKE ME S2 | 9 februari 

LOL: DEN DER LER SIDST DANMARK | 16 februari 

LOL: DEN SOM LER SIST NORGE | 16 februari

MISSING | 21 februari 

REINA ROJA S1 | 29 februari

A MAN CALLED OTTO | 29 februari


Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår