Film tv-serier

Skyshowtime - Höjdpunkter i april

Premiärerna inkluderar bland annat Apples Never Fall, Boat Story, Star Trek: Discovery S5 och filmer som PAW Patrol: The Mighty Movie och Book Club: The Next Chapter.

Boat Story

När två främlingar med pengaproblem, Janet (Daisy Haggard – Back to Life, Breeders) och Samuel (Paterson Joseph – Vigil, Noughts & Crosses) råkar hitta en last med kokain på en skeppsbruten båt kande knappt tro vilken tur de har. Efter att ha kommit överens om att sälja det och dela på pengarna hamnar de snabbt i trubbel med polisen, maskerade torpeder och en välklädd gangster känd som ”TheTailor” (Tcheky Karyo – Baptiste, The Missing).

AVSNITT 1–2 FINNS TILLGÄNGLIGA FRÅN 5 APRIL, MED NYA AVSNITT VARJE VECKA

 

Star Trek: Discovery

I den femte och sista säsongen av Star Trek:Discovery följer vi kapten Burnham och besättningen på U.S.S. Discovery mot ett mysterium som skickar iväg dem på ett episkt äventyr på andra sidan galaxen för att hitta en uråldrig kraft vars existens avsiktligen har dolts i århundraden.
Men det finns fler som är på samma jakt – farliga fiender som desperat vill ha priset själva och inte skyr några medel för att få tag i det.

SÄSONG 5 FINNS TILLGÄNGLIG FRÅN 5 APRIL, MED NYA AVSNITT VARJE VECKA

 

A Gentleman in Moscow

I A Gentleman in Moscow ser vi Ewan McGregor som greve AlexanderRostov som, i efterdyningarna av ryska revolutionen,finner att hans ädla förflutna har placerat honom på fel sida historien. Han besparas omedelbar avrättning, men förvisas av en sovjetisk tribunal till ett vindsrum på det glamorösa Hotell Metropol med hot om dödsstraff om han någonsin sätter sin fot utanför hotellet igen.
Åren gåroch några av de mest omvälvande årtiondena i Rysslandshistoria utspelar sig utanför hotellets dörrar, men Rostovsbegränsade omständigheter ger honom en inblick i enmycket större värld av känslomässiga upptäckter. Han skapar sig ett nytt liv innanför hotellets väggar ochupptäcker det sanna värdet av vänskap, familj och kärlek.

AVSNITT 1–3 FINNS TILLGÄNGLIGA FRÅN 18 APRIL, MED NYA AVSNITT VARJE VECKA

 

Apples Never Fall

Serien baserar sig på Liane Moriartys roman Apples Never Fall, och handlar om den till synes perfekta familjen Delaney. Före detta tennistränarnaStan (Sam Neill) och Joy (Annette Bening) har sålt sin framgångsrika tennisskola och är redo att starta det som skulle bli de gyllene åren i livet.
De ser fram emot att vara tillsammans med sina fyra vuxna barn (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, EssieRandles), men allt förändras när en skadad ung kvinna knackar på Joy och Stans dörr och ger dem den spänning de saknat.
Men när Joy plötsligt försvinner tvingas hennes barn omvärdera sina föräldrars så kallade perfekta äktenskap när familjens mörkaste hemligheter börjar komma upp till ytan.

NYA AVSNITT VARJE VECKA FRÅN 23 APRIL

 

Ted 

Ted baserar sig på den filmade och CGI-skapade filmen och uppföljaren från Seth MacFarlane (skaparen av Family Guy), om en älskad teddybjörn som kommer till liv som ett resultat av en barndomsönskan.
Serien är en fräck halvtimmes komediserie som man antingen älskar eller hatar, och handlar om tonåringen John Benneti Boston och hans bästa kompis för alltid, den grova och taktlösa teddybjörnen Ted.
Serien utspelar sig under 90-talet efter att Ted har haft sin stund i rampljuset och tvingas skriva in sig i gymnasiet med sin bästa kompis John. Där upplever han tonårslivetsupp- och nedgångar, ett drag på bongen i taget.

AVSNITTEN FINNS TILLGÄNGLIGA  VARJE VECKA MED SÄSONGSFINAL 11 APRIL 

 

Veronika

Veronika Gren (Alexandra Rapaport) är en polis och tvåbarnsmamma som kämpar med sitt komplicerade familjeliv och ett hemligt tablettberoende. När hon plötsligt ser en död pojke stå framför henne tror hon att hon har förlorat förståndet.
Veronika tvingas motvilligt acceptera att pojken inte är en illusion.Han kommer fortsätta att uppenbara sig tills rättvisa har skipats, och han är inte ensam. Veronika inser att hon måste avslöja sanningen och snart upptäcker hon att spåren leder henne i en riktning som hon aldrig hade väntat sig.
Vi ser även skådespelaren Tobias Santelmann (Exit, Congo) och för regin står Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds).

AVSNITTEN FINNS TILLGÄNGLIGA VARJE VECKA MED SÄSONGSFINAL 12 APRIL

 

Sexy Beast

James McArdle (Mare of Easttown, Angels in America) spelar Gal Dove och Emun Elliott (The Rig, The Gold) spelar Don Logan – duon är bästa vänner och småstadstjuvar som lever det goda liveti 90-talets östra London.
Sarah Greene (Bad Sisters,Normal People) spelar Deedee Harrison, en fängslande skådespelerska inom erotisk film vars strävan efteratt kontrollera sitt eget öde och kärleksaffär med GalDove försätter henne i fara.
Stephen Moyer (ShotsFired, True Blood) spelar Teddy Bass, en förrädisk stjärna på uppgång i gangstervärlden, som lockar Galoch Don in i sitt kriminella nätverk, och Tamsin Greig(Episodes, Friday Night Dinner) är Dons patologiskt kontrollerande och formidabla äldre syster Cecilia.

AVSNITT 1–4 FINNS TILLGÄNGLIGA NU OCH AVSNITT 5–8 FRÅN 25 APRIL

 

Mary & George

Mary & George är inspirerad av den osannolika men sanna historien om Mary Villiers (Julianne Moore),som formade sin vackra och karismatiska son, George(Nicholas Galitzine), till att förföra kung Jakob I och bli hans mäktige älskare.
Genom skandalöst intrigerande gick paret från blygsamma omständigheter till att bli de rikaste, mest högt ansedda och inflytelserika aktörerna som det engelska kungahuset någonsin skådat.
Och när England hotas av en spansk invasion och kaos på gatorna kan insatserna knappast vara högre.
Mary & George är ett farligt och våghalsigt historiskt psykologiskt drama om en skandalös mor och son som intrigerade, förförde och mördade för att erövra det engelska kungahuset och kung Jakob I:s säng.

AVSNITT 1–4 FINNS TILLGÄNGLIGA NU OCH AVSNITT 5–7 FRÅN 26 APRIL 

 

PAW Patrol: The Mighty Movie

När en magisk meteorit kraschlandar i Äventyrsstaden ger det PAW Patrol-valparna superkrafter som förvandlar dem till MÄKTIGA VALPAR. För Skye, den minsta medlemmen i teamet, är de nya krafterna en dröm som blivit verklighet.
Men saker och ting går fel när valparnas ärkerival Humdinger flyr från fängelset och slår sig ihop med en galen vetenskapsman för att stjäla superkrafterna åt de två skurkarna.
Äventyrsstadens öde står på spel och de mäktiga valparna måste stoppa superskurkarna innan det är försent, och Skye kommer att behöva lära sig att även den minsta valpen göra den största skillnaden.

EXKLUSIVT TILLGÄNGLIG PÅ SKYSHOWTIME FRÅN 9 APRIL 

 

Book Club: The Next Chapter

Legendariska ikonerna Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen och Mary Steenburgen återförenas i Book Club: The Next Chapter.
I uppföljaren ser vi återigen bästa vännerna när de tar bokklubben till Italien på sitt livs resa. Vi ser även Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Andy Garcia och Don Johnson i filmen.

EXKLUSIVT TILLGÄNGLIG PÅ SKYSHOWTIME FRÅN 18 APRIL 

Annons:

Boat Story
Veronica
Mary and George
Apples Never Fall

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår