Film tv-serier

HISTORY Channel i april

HISTORY Channel berättar om aliens, mystiska händelser i öken och hantverket bakom skapandet av vapen som stridsyxor och samurajsvärd.

SECRETS IN THE SAND – torsdagar från 18 april kl. 20:00

Till följd av ett skiftande klimat och ökade temperaturer möter världens torraste områden allt fler förändringar. Förändringar och omformningar som avslöjar några av ökens stora hemligheter. Vad gömmer sig egentligen under sanden?
I Secrets in the sand får tittaren följa med när programmet avslöjar allt från forntida städer till geologiska formationer och extraordinära kuriositeter.

 

ANCIENT ALIENS – tisdagar från 23 april kl. 20:00

Med programledaren Giorgio Tsoukalos i spetsen undersöker programmet Ancient Aliens kontroversiella teorier, observationer och spekulationer på temat aliens. Ett tema som tycks trenda 2024, från bioduken med premiär av den nya aliens-filmen och TV-soffan med UFO-mysterier på bästa sändningstid till sminkrutinen och den senaste makeuptrenden Alien skin.
Har utomjordingar verkligen besökt jorden och vilka historier, kontroverser och teorier finns där ute? Det och mycket mer får tittaren svar på i HISTORY Channels succéserie Ancient Aliens.

 

FORGED IN FIRE – onsdagar från 10 april kl 21:00

I varje fristående avsnitt av Forged in Fire tävlar fyra nya deltagare i bygget av historiska vapen. Vem kan bygga den bästa stridsyxan, samurajsvärdet eller indiska klodolken?
Tillsammans med vapenexperter förvandlar programmet hantverket, myterna och spänningen i skapandet av historiska vapen till en underhållande kamp mot klockan med fokus på uppfinningsrika lösningar och historien bakom några av världens mest kända vapen.

 

HISTORY Channel har fler spännande program om historia och vetenskap – The UnXplained, Curse of Oak Island och Skinwalker för att nämna några.
Alla program går att streama på Telia och Amazon Prime.

 

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår