Film tv-serier

Sommarnytt på Viaplay - hela listan

Viaplay har laddat för regniga dagar med alla säsonger av Mad Men, Downton Abbey och Nashville. Spännande intriger blir det i The Capture, Poker Face och Devils, och ett antal premiärer. Dessutom har årets hyllade dokumentärfilm Den sista resan premiär.

Annons:

SERIER  

 

Strandhotellet säsong 3 
Genre: Krim/Drama 
Premiär på Viaplay den 9 juni
 
De rivaliserande familjerna Grip och Gyllenmark är tillbaka i en tredje säsong där intrigerna inte låter sig vänta. Camilla Läckbergs moderna såpa Strandhotellet är en stor tittarsuccé på Viaplay och toppade listan som den mest sedda serien på streamingtjänsten vecka efter vecka i höstas.
I den nya säsongen dyker flera nya karaktärer upp såsom såpastjärnan 
Bengt Bauler från Rederiet och artisten Erik Segerstedt gör skådespelardebut i denna tv-serie.  

 

Mad Men säsong 1-7
Genre: Drama
Premiär på Viaplay den 1 juni 

Sluka alla säsonger av Mad Men som utspelar sig i New York under 1960- och 1970-talet och skildrar livet hos de hänsynslöst konkurrerande männen och kvinnorna på reklambyråerna på Madison Avenue.
Serien ger tittarna en inblick i reklamvärlden genom karaktärerna Don Draper (Jon Hamm), Peggy Olson (Elisabeth Moss) och Roger Sterling (John Slattery). Sociala problem som alkoholism och rasism vävs samman med teman som makt och könsroller, och skapar en rik och komplex handling. 

 

The Capture säsong 1-2
Genre: Krim/Mystik/Thriller 
Premiär på Viaplay den 11 juni 

När den brittiske soldaten Shaun Emery (Callum Turner) anklagas för ett brott, tar hans liv en dramatisk vändning. Den ihärdige och unge utredaren Rachel Carey (Holliday Grainger) får hans fall tilldelat sig och börjar nysta i detaljerna. Snart inser han att allt inte är som det verkar.
Varje ledtråd hon följer upp avslöjar en alltmer omfattande konspiration som sträcker sig långt bortom den enskilda soldatens öde. Utredaren är plötsligt indragen i en komplex och farlig värld av maktspel, där sanning och rättvisa ständigt står på spel. 

 

Nashville säsong 1-6
Genre: Drama/Musik/Romantik 
Premiär på Viaplay den 18 juni 

Countrydrottningen Rayna Jaymes (Connie Britton) glansdagar är förbi och hon tvingas vara förband åt Juliette Barnes (Hayden Panettiere) - en ung, sexig och framgångsrik countryartist. Att behöva stå i skuggan av sin yngre ersättare gör att det är bäddat för konflikter.

 

Devils säsong 1-2
Genre: Thriller
Premiär på Viaplay den 3 juli 

Den karismatiske och nervöse tradern Massimo Ruggero verkar ha en ljus framtid i den globala finansvärlden. Med sin skarpa intelligens och outtröttliga arbetsmoral klättrar han snabbt på karriärstegen inom bolaget. Men under ytan av denna till synes fascinerande finansvärld lurar faror som mord, politiska intriger och ekonomisk brottslighet.
Massimo, som spelas av den italienske skådespelaren Alessandro Borghi, tvingas navigera genom detta komplexa nät av bedrägerier och faror. En kamp om att överleva och lyckas avslöja sanningen, påbörjas. I rollerna syns även bland andra Patrick Dempsey och Lars Mikkelsen.  

 

Downton Abbey säsong 1-6
Genre: Drama
Premiär på Viaplay 10 juli  

Downton Abbey är en brittisk dramaserie som sträcker sig över sex säsonger och följer livet på det storslagna godset Downton Abbey från 1912 till slutet av 1920-talet. Serien börjar med den förödande nyheten om Titanics förlisning, en katastrof som omkullkastar livet för familjen Crawley när två av deras huvudarvingar omkommer. *Detta sätter igång en kedja av händelser som påverkar alla på godset, både uppe i de vackra salongerna och nere hos personalen i köket.

 

Anger Management säsong 1-5 
Genre: Komedi 
Premiär på Viaplay den 22 juli 

Charlie Sheen spelar huvudrollen som en terapeut med otraditionella metoder. Han behandlar människor som har aggressionsproblem, trots att han själv har svårt att hantera sin ilska. 


Andra utvalda seriepremiärer på Viaplay i sommar:

3 juni
Top Guns: Inside the RAF
Treasures With Bettany Huges s3
Hot Yachts s1  

7 juni 
Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir s1 
 
21 juni 
Pocoyo s1 

1 juli
Lance
Megamind Rules s1 

17 juli
Feudal (Moonshine) s3 
Feudal (Moonshine) s2  


FILMER 


Livet efter Catwalk
Genre: Dokumentär
Premiär på Viaplay den 4 juni  

I uppföljaren till Catwalk - från Glada Hudik till New York fortsätter vi att följa vännerna från Glada Hudik-teatern och får ta del av hur deras liv förändrats efter den internationella succén. I filmen repeterar ensemblen inför en stor gala i Avicii Arena.
Vi bjuds återigen in i deras värld när de går modevisning och Emma Örtlund avslutar eventet med att hålla ett brandtal inför en fullsatt arena, med gäster som prins Carl Philip och prinsessan Sofia i publiken. Filmen ger även en inblick i hur Catwalk inspirerat och engagerat skolor runt om i landet, med över 90 000 elever som deltagit i ett särskilt undervisningsprogram om filmen och budskapet om att låta varje individ lysa. 

 

Beast 
Genre: Action/Äventyr/Drama 
Premiär på Viaplay den 7 juni 

En pappa (Idris Elba) och hans två tonårsdöttrar jagas av ett jättelejon som är fast beslutet att bevisa att på savannen finns det bara ett rovdjur i toppen av näringskedjan.  

 

Dumb Money 
Genre: Biografi/Komedi/Drama 
Premiär på Viaplay de 14 juni 
 
Dumb Money är den ultimate David mot Goliat-berättelsen, baserad på den galna och sanna historien om vanliga människor som blåste Wall Street och blev rika genom att förvandla GameStop (ja, tv-spelsbutiken) till världens hetaste företag.
Keith Gill (
Paul Dano) startar det hela genom att satsa alla sina livsbesparingar på aktien och lägger ut om det i sociala medier. När hans inlägg exploderar i popularitet, exploderar även hans liv och livet för alla som följer honom. När ett aktietips blir en rörelse, blir alla rika – tills miljardärerna slår tillbaka, och båda sidor får hela sin värld vänd upp och ner. Med Seth Rogen och America Ferrera i bärande roller.
 

Poker Face 
Genre: Action/Krim/Thriller 
Premiär på Viaplay 21 juni 
 
Tech-miljardären Jake Foley (Russel Crowe) är van vid att spela poker med höga insatser och ge sina vänner chansen att vinna mer pengar än de någonsin drömt om. Men det kommer till ett pris.

 

Ticket to Paradise
Genre: Komedi/Romantik
Premiär på Viaplay den 28 juni 

De ultimata Hollywoodskådisarna George Clooney och Julia Roberts spelar ett skilt par som återförenas för ett gemensamt mål. Att stoppa deras dotter från att gifta sig och göra samma misstag som de själva en gång gjorde.

 

Asphalt City 
Genre: Drama/Thriller 
Premiär på Viaplay 12 juli 

Ollie Cross (Tye Sheridan) är en ung sjukvårdare som är jobbar nattskift i New York City tillsammans med sin kompromisslösa och erfarna partner Gene Rutkovsky (Sean Penn). Varje nödsamtal som kommer in är ofta både farliga och osäkra, vilket sätter deras liv på spel - varje gång. 


Mrs. Harris Goes to Paris 
Genre: Komedi/Drama 
Premiär på Viaplay den 19 juli

Den förtrollande berättelsen om en till synes helt vanlig brittisk hushållerska, vars dröm om att äga en coutureklänning från Christian Dior tar henne med på ett extraordinärt äventyr till Paris. 

 

Den Sista Resan
Genre: Dokumentär
Premiär på "Hyr och Köp" på Viaplay den 17 juni

Den Sista Resan är en dokumentärfilm av och med de svenska tv-profilerna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. När Filips pappa Lars Hammar går i pension blir han plötsligt viljelös och ser allt mer grått på tillvaron. Då bestämmer sig Filip för att ta med sin gamle far till Frankrike för att låta honom uppleva och återse de platser som han älskat allra mest i livet.
Allt detta med hopp om att kunna väcka Lars livsgnista igen. Med sig på färden har Filip sin vän Fredrik, som tillsammans ser till att det blir en oförglömlig resa. 


Andra utvalda filmpremiärer på Viaplay i sommar: 

1 Juni 
White Elephant 
The Eight Hundred 
Replicas
Goodfellas 
Summer of 84 
Trust
The Host 
Pig
Wrong Turn 
Run 
The Exception
Devil’s Knot 
The Guest 
Full Metal Jacket 
Black Water: Abyss 
Ironclad 
The Electrical Life of Louis Wain 
Black Water 
Cake 
 
4 juni 
Copshop 
A Journal for Jordan 
 
6 juni 
Dreamin’ Wild 

8 juni 
Paradise City 
 
13 juni 
Showdown at the Grand 
 
14 juni 
Morbius 

15 juni
Halloween Ends 
 
13 juni 
Showdown at the Grand 

17 juni 
Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure
Barbie & Her Sisters in a Pony Tale 
Barbie and the Secret Door 

20 juni 
Easter Sunday 
 
22 juni 
Greatest Days  

25 juni 
Infinite Storm 

27 juni 
Fear 

29 juni 
Confidential Informant 
 
1 juli 
Wedding Daze 
The Caller 
Life of Crime
Scary Stories to Tell in the Dark 
The Cooler 
Capernaum 
August: Osage County 
The Rewrite 
Seeking Justice 
Carol 
Tesla 
All I See is You
Youth in Revolt 
Heavy Trip
The Poison Rose 
The Next Best Thing 
Mississippi Grind 
The Upside of Anger 
Colette 
Submergence 
Return to Sender 
24 Hours to Live
The Collector
The Courier 
Stolen 
Tully  
Welcome Home 
I Feel Pretty 
Fire with Fire 
21 Bridges 
Into the Grizzly Maze 
The Upside 
Stockholm 
Ideal Home 
Operative 
The Magic Arch 
Bling 
I.T. 
The War with Grandpa 
Minions 
Solan og Ludvig: Herfra till Flåklypa 
Umma 
The Lost Daughter
Despicable me 
Despicable me 2
Despicable me 3 

4 juli 
War Pony 
Bleeding Love 
 
5 juli
Heroes of the Golden Mask 
Watcher 
 
6 juli 
Golda 

11 juli
Skeletons in the Closet 
T.I.M. 

13 juli 
The Retirement Plan 
 
15 juli 
Sniper: Rouge Mission  
 
17 juli 
Barbie in a Mermaid Tale 
Barbie in Rock ‘N Royals 
Barbie in a Mermaild Tale 2 

18 juli 
Shooting Stars 

20 juli 
The Bricklayer  

25 juli 
The King of Algiers 
 
27 juli 
Wanted Man 


 

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår