Läs tidningen digitalt

Du som prenumerant kan läsa senaste tidningen digitalt direkt på webben, i din telefon eller surfplatta. Det enda du behöver göra är att koppla din prenumeration till den digitala tjänsten. Ditt prenumerationsnummer hittar du på din senaste räkning.

Följ dessa steg:

  1. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och skicka iväg det.
  2. När du sänt iväg dina uppgifter skickas det ut ett mejl till dig med dina inloggningsuppgifter. Är du redan registrerad hos paperton.com med e-postadressen du uppgivit, så kan du gå direkt till punkt 3 med dina befintliga inloggningsuppgifter, inget mejl kommer att skickas ut till dig, aktiveringen går ändå igenom.
  3. Ladda nu ner Hemmabios app på din telefon eller surfplatta och logga in med inloggningsuppgifterna eller om du redan har ett konto hos Paperton loggar du in med det kontots uppgifter istället. För att läsa tidningen på datorn går du in på sidan http://www.paperton.com. Klicka på "Logga in" och fyll i inloggningsuppgifterna. Därefter har du din tidning under "Bibliotek".

Trevlig läsning!

Komplettera med digital läsning

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår