pressrelease Film tv-serier

Nyheter i mars

I mars återvänder Westworld med den tredje säsongen som kör igång 16 mars. Dessutom har flera nya serier premiär denna månad, bland annat The Plot Against America, signerad David Simon (The Wire), småbarnsföräldrar på gränsen till sammanbrott i Breeders samt en dystopisk kärlekssaga i Noughts and Crosses och Better Things fjärde säsong.

Breeders
Premiär 3 mars

Breeders är en ny familjekomedi med Martin Freeman (Sherlock, Fargo) och Daisy Haggard (Episodes, Back to Life) i huvudrollerna som två utarbetade och slitna föräldrar. Serien skildrar en brutalt ärlig vardag där man som föräldrar förvisso älskar sina barn ända till månen och tillbaka men samtidigt i vissa stunder skulle kunna skicka dem dit... Breeders är skapad av Freeman, Simon Blackwell och Chris Addison (Veep).10x30 min, avsnitt 1+2 finns tillgängliga på premiärdagen.

 

Liar
Säsong 2 har premiär 3 mars

Vad hände egentligen med Andrew Earlham? Tre veckor efter att en arresteringsorder utfärdades för honom för sexuella övergrepp mot 19 kvinnor, hittas Andrew Earlhams söndrade kropp i myrarna i Kent. Hans hals är uppskuren och det kan slås fast att han har blivit mördad någon gång under de tre senaste dagarna. Polisen Karen Renton (Katherine Kelly) och hennes team bestämmer sig för att gå till botten med vad som har hänt.
6x60 min.

 

Baron Noir
Säsong 3 har premiär 4 mars

Baron Noir handlar om Philippe Rickwaerts politiska och juridiska strider. Han är både borgmästare i norra Frankrike och ledamot i franska parlamentet. Mellan presidentvalets två omgångar rasar Rickwaerts framtid samman när hans mentor, kandidaten för det främsta vänsterpartiet, offrar honom för att rädda sin kampanj.
8x60 min.

Noughts and Crosses
Premiär 5 mars

Serien utspelar sig i en alternativ värld där vita och svarta är segregerade och vi följer Sephy Hadley (Masali Baduza), som är en del av den härskande svarta klassen “Crosses” och hennes barndomsvän Callum McGregor (Jack Rowan) som tillhör den vita underklassen ”Noughts”. Samtidigt som fördomar, misstro och uppror eskalerar växer en passionerad kärlek fram mellan Sephy och Callum, vilket kommer att utsätta dem båda för fara.
6x60 min, alla avsnitt finns tillgängliga på premiärdagen.

 

Dave
Premiär 5 mars

Rapparen Lil Dicky (Dave Burd) spelar Dave - en man som närmar sig 30-strecket och är helt övertygad om att han ska bli världens bästa rappare. Om han bara lyckas övertyga sina närmaste vänner, ska väl resten av världen också kunna övertalas.
10x30 min, avsnitt 1+2 finns tillgängliga på premiärdagen.

 


Devs
Premiär 5 mars

Minidramaserien Devs är skapad av Alex Garland (Ex Machina, Annihilation) och handlar om Lily Chan (Sonoya Mizuno), en dataingenjör som undersöker företaget Amaya där den ondsinta Silicon Valley-chefen Forest (Nick Offerman) styr. Lily misstänker att företaget ligger bakom det mystiska försvinnandet av hennes pojkvän. I övriga roller ser vi Alison Pill, Jin Ha, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson och Karl Glusman.
10x30 min, avsnitt 1+2 finns tillgängliga på premiärdagen.

 

Better Things
Säsong 4 har premiär 6 mars

Sam Fox (Pamela Adlon) är skådespelerska och ensamstående mamma till tre döttrar (Mikey Madison, Hannah Alligood och Olivia Edward). Sam jonglerar mammarollen med skådespeleri och extrajobb samtidigt som hon tar hand om sin mamma och försöker få lite egentid. Adlon är förutom huvudrollsinnehavare seriens regissör, manusförfattare, exekutiva producent och showrunner.
10x30 min, avsnitt 1+2 finns tillgängliga på premiärdagen.


Women of Troy
HBO Sport-dokumentär premiär 11 mars

HBO-dokumentär om basketlaget Trojans och dess stjärna Cheryl Miller, hur hon bidrog till att förändra sporten för kvinnor och inrättandet av WNBA. Regisserad av Alison Ellwood (History of the Eagles, American Jihad) och producerad av Gary Cohen för Triple Threat TV. 60 min.

 

Westworld
Säsong 3 har premiär 16 mars

Emmybelönade dramaserien Westworld, skapad av Lisa Joy och Jonathan Nolan, är tillbaka med en tredje säsong. I denna säsong träder vi in i “vår värld”, trettio år framåt i tiden. Från tidigare säsonger återkommer Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Simon Quarterman och Rodrigo Santoro. Nya i rollistan är bland andra Aaron Paul, Vincent Cassel och Lena Waithe.
8x60 min.

 

Black Monday
Säsong 2 har premiär 16 mars

I den andra säsongen är det Dawn (Regina Hall) och Blair (Andrew Rannells) som bestämmer och de får snabbt lära sig att tungt är det huvud som bär kronan, särskilt när det huvudet hela tiden tittar över axeln efter Mo, som är på flykt med Keith (Paul Scheer). Vem kommer åka fast för morden? Allt kommer att avslöjas i säsong två.
10x30min.

 

Roswell, New Mexico
Säsong 2 har premiär 17 mars

Under säsong 2 sörjer Liz (Jeanine Mason) sin förlorade kärlek genom att söka tröst i vetenskap, både jordisk och utomjordisk. Samtidigt vänder sig Rosa (Amber Midthunder) till Kyle (Michael Trevino) för att få hjälp att hitta sin plats i det okända territoriet 2019.
13x60min.

 


The Plot Against America
Premiär 17 mars

Skapad av David Simon och Ed Burns, baserad på boken av Philip Roth. Serien tar oss till ett alternativt USA under andra världskriget, där vi får följa en judisk arbetarklassfamilj från New Jersey. Den främlingsfientliga populisten och flyghjälten Charles Lindbergh blir president och driver landet i fascistisk riktning. I rollerna ser vi Winona Ryder (HBO:s Show Me a Hero), Zoe Kazan (HBO:s The Deuce), Morgan Spector (HBO:s Boardwalk Empire och den kommande The Gilded Age), Anthony Boyle, Azhy Robertson, Caleb Malis och John Turturro (HBO:s The Night Of).
6x60 min.

 


The Returned
Säsong 1 och 2 finns tillgängliga 30 mars

En liten alpby blir rejält omskakad när flera personer från lokalbefolkningen, som har antagits vara döda,  plötsligt börjar dyka upp igen. De är fast beslutna att få tillbaka sina liv men deras ankomst sammanfaller med en rad mord som har slående likheter med en seriemördares gärningar i det förflutna.
16x60.

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår