Nyhet

NY FETING-DAC!

Ny toppmodern DAC och Nätverksspelare med Master Sound Discrete DAC

 

Master Sound Discrete DAC är den häftigaste stereo-DAC-kretsen i Esoteric:s historia och är baserad på den ursprungliga kretsen som utvecklats för Grandioso D1X Monoblock D / A Converter. 

 

 

Som en förlängning av D1X:s designfilosofi har rejält med lyxiga material investerats i konstruktionen av N-01XD, inklusive 32 separata element för varje kanal. Var och en av dessa 32 element, inklusive klockdrivare, logikkretsar, kondensatorer och motstånd, hålls separata för att säkerställa den musikaliska energin.

 

N-01XD är vidare utrustad med USB-B-port för anslutning till en dator. Drivrutinen och ESOTERIC HR Audio Player (musikspelarapp) kan laddas ner gratis från hemsidan. Ljudgränssnittet stöder hög samplingsuppspelning vid 22,5 MHz DSD och asynkron överföring för att möjliggöra högupplöst uppspelning. Förutom USB-portar finns här tre typer av digitala ingångar (XLR x 1, koaxial x 2, optisk x 1) för anslutning till ett brett utbud av digitala enheter.’

Släpps i april och blir din för 239 990 SEK.

 

Mer info hittar du HÄR

 

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår