Nyhet

Tung plattform

Från Seattlebaserade Audio Control kommer nu två nya hemmabioprocessorer med specar som får det att vattnas i munnen på oss!

Från Seattlebaserade Audio Control kommer nu två nya hemmabioprocessorer med specar som får det att vattnas i munnen på oss! Sexton kanaler, samtliga med balanserade utgångar (och RCA), sju HDMI 2.0b in och tre ut, Dirac, både trådat och trådlöst nätverk, Bluetooth och bekväma grejer som AirPlay 2 och Google Cast. På processorsidan hanteras Atmos 9.1.6, Auro 3D, Dts:X och IMAX Enhanced. Namnen är Audio Control Maestro X9 och X7, och gissningsvis hamnar X9 en bit över 100 000 kronor medan X7 verkar bli runt 25 000 kronor billigare.

Men det är inte bara processorer som är nytt från Audio Control, man har också tre receivrar med samma processorplattform, Concert XR-8, XR-6 och XR-4. De båda större modellerna hanterar samma format som Maestro X7, och det är framför allt när det gäller de inbyggda stegen som det skiljer. Båda har sju inbyggda slutstegskanaler, men XR-8 kör 200 W klass H per kanal medan XR-6 får 100 W i AB per kanal.

www.audiocontrol.com

Annons:

Det nya försteget från Audio Control: Maestro X9!
Det är inte helt lätt att hålla sig lugn när man ser baksidan på X9, suget efter att rada upp ett helt rack med slutsteg och bygga om för fler Atmos- och sidohögtalare är stort!

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår