pressrelease

Nanna Blondell och Anastasios Soulis spelar huvudrollerna i Red Dot

Red Dot är en svensk thriller som utspelar sig i de svenska fjällen och följer David (Anastasios Soulis) och Nadja (Nanna Blondell), ett par i 30-årsåldern som har det kämpigt med sitt äktenskap.

När det visar sig att Nadja är gravid gör de ett sista försök till att hitta tillbaka till varandra och beger sig upp till den svenska fjällen för att vandra. När de kommer i schism med två lokala jägare förvandlas däremot snabbt deras romantiska semester till en mardröm – paret överraskas plötsligt av en röd prick från ett lasersikte mot deras tältvägg och de tvingas fly ut i den karga vildmarken. Helt isolerade i de massiva bergen förföljs de nu av hänsynslösa skyttar, men under den sadistiska jakten kommer även deras förflutna ikapp dem.

Red Dot regisseras av Alain Darborg, som även  har skrivit manus tillsammans med Per Dickson. Benjam Orre är huvudfotograf, Therese Sandersson ansvarar för make-up och för scenografi respektive kostym står Christian Olander och Nicolas Olivier Richard.

Producenter är Anna Odenhall och Niklas Larsson från SF Studios. Red Dot är skapad i samarbete med Film i Dalarna.

Rollbesättning Nadja – Nanna Blondell David – Anastasios Soulis Rolle – Tomas Bergström Jarmo – Kalled Mustonen Einar – Johannes Bah Kuhnke Tomas – Thomas Hanzon Mona – Anna Azcárate.

Premiärdatum är än så länge okänt

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår