Nyhet Aktuellt

Streaming upp och ner

Playpilots topplistor för april visar att Tales From The Loop är den för tillfället hetaste tv-serien, medan Knives Out kniper topplaceringen för film.

Annons:

Men det går fort, filmen Contagion toppade listan i mars men finns inte med på listan alls i april, och den första veckan i maj är tydligen basketdokumentären The last Dance och actionrökaren Extraction de populäraste filmerna.

Siffrorna kommer alltså från Playpilot, och en annan funktion som de kan få ut statistik från är användarnas Watchlists, och när jag skriver detta är den Normal People, The Last Dance och Parasite som är de oftast tillagda, medan snackisen Tiger King fallit till 40:e plats.

För den som inte har koll på Playpilot är det en tjänst som håller koll på all streaming från de olika leverantörerna, och förutom att det är sjukt bekvämt om du till exempel försöker hitta en speciell film eller serie finna alltså flera smarta funktioner för alla med gratiskonto. Intresserade kollar in Playpilot.

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår