pressrelease

Hemarbete med bättre ljud

De nya triple-driver USB-C in-ear hörlurarna, Creative SXFI TRIO ska leverera holografiskt ljud av hög kvalitet och skön komfort på såväl Android-telefoner, pc:s som bärbara datorer.

SXFI TRIO bygger på samma triple-driver-system som föregångaren Aurvana Trio och är även utrustad med en specialdesignad Kevlar USB-C-kabel. SXFI TRIO siktar mot ett välbalanserat, exakt och naturtroget digitalt ljud för användare i farten. Med den nyaste Super X-Fi Gen2-teknologin ska användarna förvänta sig en bättre exakthet och en bättre allround-ljudupplevelse.Utöver sin komplexa design är SXFI TRIO även utrustad med en specialdesignad Kevlar-förstärkt kabel med god räckvidd och med ett förstärkt aluminium- och kopparskydd för ökad hållbarhet. Perfekt förl mobila enheter och användare på språng.


När det kommer till telefonsamtal ligger SXFI TRIO enligt tillverkaren hästlängder före och levererar en helt ny nivå av ljudrealism, vilket även bidrar till att videosamtal med familj och vänner ska kännas mer intima.

Hörlurarna är också utmärkta för längre samtal, som för jobbsamtal från till exempel hemmakontoret där man ska slippa den trötthet man ibland upplever med konventionella hörlurar.

SXFI TRIO har ett rek. pris från 129,99 EUR.

För mer info, kolla HÄR


Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår