pressrelease

kraftfullt ljud med nya Omnidirectional Party Sound

De nya högtalarna från Sony utökar valmöjligheterna för festglada och familjer, med nya funktioner för rundriktat ljud och ljus samt med en portabel design

Annons:

Nu kan dansgolvet fyllas med ljud tack vare den nya funktionen Omnidirectional Party Sound på V83D- och V73D-modellen.

V83D och V73D har fyra tweetrar på framsidan och baksidan för att utvidga ljudet på höjden. Mellanregistret sprider ljudet från framsidan och baksidan av högtalaren, vilket täcker ett bredare område med förbättrad klarhet för mellanfrekvenserna som skapar ett kraftfullt och högresonant ljud samtidigt som sången hörs tydligt.

Ljudet som uppstår då man slår på funktionen Omnidirectional Party Sound uppnås genom en kombination av de främre och de bakre tweetrarna, mellanregistret, en woofer och JET BASS BOOSTER. Detta gör det möjligt för musiken att nå längre och bredare, för att nå alla gäster oavsett var de befinner sig, med en stark bas samtidigt som man inte tappat klarheten i musiken.

Lys upp i natten

Omnidirectional Party Light för V83D och V73D

V83D- och V73D-modellenhar en ny ljusfunktion - Omnidirectional Party Light – som lyser upp festen från golv till tak för att skapa en oförglömlig upplevelse. Högtalarna skickar ut mörkblå, ljusblå och gröna ljusvågor med flerfärgade ränder som tillsammans med ljusvågornas dynamiska rörelser skapar en äkta klubbatmosfär.

Högtalarljus

Dessutom har V83D- och V73D-modellen woofer- och mellanregisterlampor i mörkblått som gör att de passar in perfekt för både fester och event.

Ambient light

En ny ljusinställning kallad Ambient light finns i båda högtalarmodellerna, som gör det enklare att gå över från feststämning till en mer lugn atmosfär. Denna nya inställning gör att man också kan använda högtalarna till avslappning med lugnande ljusanimationer.

Ta feststämningen till nästa nivå

Karaoke med mikrofon

Nu kan du släppa loss din inre popstjärna med hjälp av de nya högtalarnas två mikrofonuttag. Du och dina gäster kan sjunga till era favoritlåtar och högtalarnas ekofunktion för mikrofoner blandar sång med bakgrundsmusik för att göra upplevelsen så pass äkta att det känns som att du står och sjunger i en stor konsertarena. När du är klar kan du lägga undan mikrofonerna och sladdarna på ett säkert och enkelt sätt i de inbyggda mikrofonhållarna[2].

Gitarruttag

Du kan också koppla in en elgitarr i ett av uttagen och plåga din omgivning genom att använda högtalaren som en gitarrförstärkare. Det finns tre olika gitarrljud och med hjälp av appen Fiestable kan du kontrollera musik, ljus och mycket mer genom att endast klicka på din smarttelefon eller använda din röst.

Partyspellista via Fiestable

Den nya linjen av högtalare har också numera funktionen Party Playlist[4] som gör det möjligt för dina gäster att lägga till sina favoritlåtar till din spellista. Gäster kan lägga till låtar som finns i deras smarttelefoner[5] till din spellista via ditt Wi-Fi-nätverk och Fiestable-appen.

Karaoke Ranking via Fiestable

Hitta din karaokestjärna med Karaoke Ranking – en ny funktion som endast finns tillgänglig i Fiestable-appen. Tävla med dina vänner och den som tar sig in på Topp10-listan kan addera sitt namn och låttitel på topplistan.

TAIKO-funktion för V83D och V73D

Funktionen Taiko Game gör det möjligt för dig att lägga till ditt eget trumspel till vilken låt som helst genom att enkelt knacka rytmen med ditt finger på högtalarens övre panel i takt med musiken. Du kan dessutom tävla med dina vänner i vem som är bäst på att hålla rytmen.

Se till att festen aldrig tar slut

V83D och V73D har en robust design som inkluderar ett yttre skal i hård plast som skyddar alla sidor av högtalaren, samt med fyra hörnskydd. Högtalarna är dessutom utrustade med ett praktiskt handtag samt hjul, så du enkelt kan förflytta dem över golvet.

Oändliga möjligheter till underhållning

Du kan koppla upp V83D och V73D till din TV för att uppleva dina favoritfilmer, TV-program och sport. Tack vare HDMI-uttaget (ARC) kan du enkelt koppla upp högtalarsystemet mot din TV, och titta på TV och DVD:er på din vanliga TV-skärm samtidigt som du njuter av det uppslukande ljudet från högtalaren. Du kan också koppla in såväl digitala- som FM-radiospelare.

MHC-V83D kommer att vara tillgänglig från och med oktober 2020 till ett utgångspris på cirka 9000 SEK.

MHC-V73D kommer att vara tillgänglig från och med oktober 2020 till ett utgångspris på cirka 8000 SEK.

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår