pressrelease Film tv-serier

C More i november

Ny Beck-film och brittiska serien Gangs of London

Serier och dokumentärer på C More i november

Des, säsong 1, premiär 9 november

Verklighetsbaserat kriminaldrama om de chockerande förhören som hölls med den Londonbaserade seriemördaren Dennis "Des" Nilsen efter hans erkännande år 1983. I tre avsnitt kämpar utredaren Peter Jay och författaren Brian Masters för att få inblick i Des mörka psyke. Serien har gjort stor succé i Storbritannien och David Tennant (Broadchurch) har hyllats för sin porträttlika rolltolkning av Des.

Gangs of London, säsong 1, premiär 10 november

När den obestridlige gangsterkungen Finn Wallace plötsligt hittas död är maktvakuumet ett faktum. Wallaces anhängare inleder en intensiv jakt på mördaren samtidigt som ett brutalt gängkrig hotar den sköra freden i Londons undre värld. Gangs of London är en kritikerrosad serie med Joe Cole (Peaky Blinders) och Michelle Fairley (Game of Thrones) och har blivit en stor tittarsuccé i Storbritannien.

Trip to Greece, säsong 1, premiär 13 november

Steve Coogan och Rob Brydon ger sig ut på en ny kulinarisk resa ihop. Den här gången ska de pratglada vännerna äta sig genom den grekiska övärlden, med Odysseus som ödesmättad förebild och Michael Caine som ständigt närvarande skyddsängel. The Trip to Greece är den fjärde och avslutande delen i komikerduons reseserie, precis så medelålderskrisig, tramsig och ljuvlig som vi är vana vid.


Övriga serier och dokumentärer i november

Capital in the 21st Century, premiär 1 november

Below Deck, säsong 8, premiär 3 november

Oss emellan, säsong 1, premiär 4 november

Spanish Princess, säsong 2, premiär 12 november

The Next Step, säsong 7B, premiär 13 november

Limboland, säsong 1, premiär 16 november

Sjuksystrarna på Fredenslund, säsong 3, premiär 29 november

 

Filmer på C More i november

Beck - Undercover (39), premiär 6 november

En ung gängmedlem hittas mördad och Beck-gruppens utredning pekar mot ett knarknätverk. Klas Fredén har under lång tid haft nätverket under bevakning och Beck-gruppen, med Alex Beijer i spetsen, får på nåder arbeta parallellt med mordutredningen. Hon hamnar snart på kollisionskurs med Fredén, vilket gör att även Martin Beck, numera rotelchef, blir inblandad i fallet.

The Square, premiär 6 november

Hyllad satirisk dramakomedi där en konstnärlig ledare på ett museum står inför en viktig utställning när han dras in i en eskalerande spiral av trassel som vänder upp och ned på hela tillvaron. Ruben Östlund stod för en av 2017 års mest omtalade och prisade filmer. Den vann Guldpalmen i Cannes, tog storslam med sex priser på European Film Awards, samt nominerades till både Oscar och Golden Globe.

Jag kommer hem igen till jul, premiär 8 november

Musikfyllt drama om världsartisten Simon (Peter Jöback) som kommer hem till Sverige för att fira jul med familjen i det lilla samhället där han växte upp. Hans bror Anders (Johannes Kuhnke), som alltid levt i skuggan av sin bror, arrangerar den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Men allt blir inte julefrid och snart konfronteras han med gamla minnen och familjehemligheter.

Lego Movie 2, premiär 27 november

I uppföljaren till Lego-filmen möter invånarna i Bricksburg ett nytt hot: Duplo-inkräktare från yttre rymden som förstör allt i sin väg. Det blir en kamp för att besegra inkräktarna och återställa ordningen som tar våra hjältar Emmet, Lucy, Batman och deras vänner till outforskade världar, där deras mod, kreativitet och mästerbyggarförmågor sätts på prov.

Us, premiär 27 november

Efter succén med Get Out är Jordan Peele tillbaka med en ny spännande skräckthriller. I Us ska Adelaide (Lupita Nyongo) och hennes make och två barn, tillbringa sommaren i ett strandnära hus. Men när mörkret faller efter en dag på stranden upptäcker de fyra silhuetter som står på deras uppfart. Snart ställs de inför några skrämmande kusliga motståndare - en samling som är deras dubbelgångare.


Övriga filmer i november

Elf, premiär 1 november

Spaceship Earth, premiär 1 november

Dreamer, premiär 2 november

Encounter, premiär 3 november

The Accidental Husband, premiär 4 november

The Circle, premiär 4 november

Autumn in New York, premiär 5 november

Family Man, premier 9 november

The Emperors Club, premiär 11 november

Furry Vengeance, premiär 12 november

Laws of Attraction, premiär 13 november

Mon Chien Stupide, premiär 13 november

What Women Want, premiär 14 november

Familjen Jul, premiär 15 november

Familjen Jul i Tomteland, premiär 15 november

Girls Just Want to Have Fun, premiär 16 november

Material Girls, premiär 18 november

Love Happens, premiär 19 november

White Riot, premiär 19 november

Motherhood, premiär 20 november

Nurse Betty, premiär 21 november

200 Cigarettes, premiär 22 november

Everything Everything, premiär24 november

X&Y, premiär 24 november

Adaptation, premiär 25 november

A Little Bit of Heaven, premiär 26 november

The Good Girl, premiär 27 november

Wrinkles the Clown, premiär 29 november

Annons:

C More

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår