Nyhet

MÅNGSIDIG SOUNDBAR

Vad sägs om ett 7.1.2-system med totalt 17 element (separata Atmos-element) och löstagbara surroundhögtalare!

 

För några år sedan testade vi en soundbar från Philips, Fidelio B5, som hade en riktigt smart finess – löstagbara, laddningsbara sidohögtalare som kunde dubblera som surrounder. Vi gillade den starkt och den bjöd på en i sammanhanget riktigt vettig filmupplevelse.

Ville man inte kolla film kunde man ta med sig en av småhögtalarna under armen och knalla ut på balkongen och använda den som vilken Bluetoothhögtalare som helst.

Nu släpper Philips en ny variant på temat kallad Fidelio B97 laddad med det senaste. B97 är ett 7.1.2-system med totalt 17 element (separata Atmos-element) och löstagbara surroundhögtalare som, precis som föregångaren aktiveras automatiskt när man lossar dem från soundbaren, för placering bakom eller bredvid tittaren.

 

 

För basmullret svarar en separat trådlös subwoofer som ska kunna spela ner till 35 Hz. B97 stöder som sagt Dolby Atmos och även DTS:X.

För anslutning hittar vi två hdmi med såväl eARC som 4K-passtrhru. Vil du lira musik kan du köra Bluetooth, Airplay eller skapa multiroom via DTS Play-Fi.

Installation och drift är väldigt smidigt tack vare Philips Sound-appen och är kompatibel med både Google Assistant och Amazon Alexa. 

Releasedatum och svenskt pris ännu okänt

Philips.se

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår