Nyhet

Nya finesser till din McIntosh

McIntosh lägger till ännu fler friska funktioner i AV-processorn MX123!

Annons:

En viktig uppdatering för den seriösa hemmabion är DTS: X, som förvisso ingick redan i MX123, men nu har uppgraderats till DTS: X Pro för ytterligare rumslig upplösning och realism till dina filmupplevelser.

McIntosh har också adderat Dolby Atmos Height Virtualizer som använder sofistikerade filter och digital signalbehandling för att simulera ljudet från högtalare, även om det inte finns några overheadhögtalare installerade i din hemmabio.

''''


Ytterligare nytt för MX123 är att man adderat MPEG-H Audio (en öppen ISO-standard och branschens mest avancerade ljudsystem för UHD-TV och streaming) och stöd för Crestron Home för att integreras seriöst i ditt smarta hem.

Ta kontakt med din installatör som fixar den integration som behövs för Crestron Home, övriga uppdateringar styr du enkelt till via ny firmware som du kommer åt i processorns meny: Setup-menyn > Allmänt > Firmware.Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår