Nyhet pressrelease

STARZPLAY LANSERAS I NORDEN

Starzplays exklusiva innehåll tillgängligt för alla Viaplays prenumeranter

Annons:

Från och med idag (16/12, 2020) kommer alla prenumeranter på Viaplay i Norden att ha tillgång till ett brett utbud av exklusiva serier från Starzplay.

Den kompletta Starzplay-tjänsten kommer dock att erbjudas till alla Viaplays prenumeranter vid ett senare datum.

 

 

Några intressanta titlar från Starzplays utbud som kommer till Viaplay i år inkluderar  Starz-originalserien ”Power”, ”The Spanish Princess”, ”The Girlfriend Experience” och ”Black Sails” tillsammans med Golden Globe-vinnaren ”Ramy”.

Viaplay är tillgänglig i Sverige, Norge, Danmark, Finland samt Island, och  är tillgängligt via dess egen webbsida, uppkopplade Tv-apparater, smartphones och surfplattor (Android och iOS), spelkonsoler och enheter som Apple TV och Google Chromecast.

Från och med idag kommer alla prenumeranter på NENT Groups Viaplay-tjänst i Norden att ha tillgång till ett brett utbud av hyllade och exklusiva serier från Starzplay, och den kompletta Starzplay-tjänsten kommer att erbjudas via Viaplay till alla Viaplays prenumeranter vid ett senare datum.

 

Några höjdpunkter från Starzplays utbud som kommer till Viaplay i år inkluderar internationella framgångar som Starz-originalserien ”Power”, ”The Spanish Princess”, ”The Girlfriend Experience” och ”Black Sails” tillsammans med Golden Globe-vinnaren ”Ramy”.

 

Viaplay är tillgänglig i Sverige, Norge, Danmark, Finland samt Island, och erbjuder livesport, originalproduktioner och de senaste internationella filmerna och serierna, samt högklassigt innehåll för barn.

 

Viaplay är tillgängligt via dess egen webbsida, uppkopplade Tv-apparater, smartphones och surfplattor (Android och iOS), spelkonsoler och enheter som Apple TV och Google Chromecast.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår