Nyhet Film

FILMER FRÅN WARNER BROS. KOMMER TILL HBO NORDIC

Under 2021 kommer flera riktigt bra filmer från Warner Bros. att få exklusiv streamingpremiär på HBO Nordic, bland andra Tenet och Wonder Woman 1984.

Annons:

 

JUST MERCY
Tillgänglig på HBO Nordic

En gripande och tankeväckande sann historia om den unga advokaten Bryan Stevenson (Michael B. Jordan) och hans historiska kamp för rättvisa. Efter att Bryan har utbildats vid Harvard reser han till Alabama för att försvara oskyldiga fångar. Förutom Jordan ser vi också Jamie Foxx och Brie Larson. Filmen är baserad på en bok av Bryan Stevenson och adapterad av Destin Daniel Cretton och Andrew Lanham. Destin Daniel Cretton har regisserat. 

 

THE WAY BACK
Tillgänglig 10 februari

Jack Cunningham (Ben Affleck) var en lovande ung basketspelare, men drog sig ur sporten och hamnade på en helt annan väg i livet. Nu arbetar Jack som konstruktör och kämpar med ett alkoholberoende. En dag erbjuds han att återvända som tränare för laget på samma skola där han själv en gång var en stjärna och han ser det som en chans att äntligen få upprättelse. Filmen är regisserad av Gavin OConnor och skriven av Brad Ingelsby. Förutom Affleck ser vi också Al Madrigal, Michaela Watkins och Janina Gavankar.

 

SCOOB!
Tillgänglig 13 februari

Scooby-Doo, Shaggy och resten av gänget ställs inför sitt svåraste mysterium någonsin: att befria spökhunden Cerberus. När de kämpar för att stoppa en global ”hundpokalyps” upptäcker gänget att Scooby-Doo har ett större öde än vad någon kunnat föreställa sig.

 

IMPRACTICAL JOKERS: THE MOVIE
Tillgänglig 21 februari

Realitykomedi baserad på tv-serien Impractical Jokers, med Brian Quinn, James Murray, Sal Vulcano och Joe Gatto - även känd som Tenderloins - i rollerna som sig själva. Förutom de fyra komikerna medverkar också Paula Abdul, Jaden Smith och Joey Fatone i cameoroller. Filmen regisseras av Chris Henchy

 

ZACK SNYDER’S JUSTICE LEAGUE
Tillgänglig 18 mars

I regissören Zack Snyders superhjältefilm slår Bruce Wayne/ Batman (Ben Affleck) ihop sig med Diana Prince/ Wonder Woman (Gal Gadot) i syfte att rekrytera ett team av superhjältar i kampen mot en ny och extremt farlig fiende. En uppgift som visar sig mycket svårare än Bruce föreställt sig då rekryterna först måste möta sina egna demoner ur det förflutna. När hjälteligan - Batman, Wonder Woman, Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) och Flash (Ezra Miller) - väl tagit form, kan det vara för sent att rädda planeten från Steppenwolf, DeSaad och Darkseid. 

 

TENET
Kommer till HBO Nordic 2021

En science fiction-actionthriller-film skriven och regisserad av Christopher Nolan. Huvudpersonen (John David Washington), som bara är beväpnad med ett ord, Tenet, kämpar för hela världens överlevnad och reser genom en skymningsvärld av internationellt spionage på ett uppdrag som sträcker sig bortom verklig tid. 

 

THE WITCHES
Kommer till HBO Nordic

The Witches är baserad på boken av Roald Dahl och regisserad av Oscarsbelönade Robert Zemeckis (Forrest Gump) och i huvudrollerna ser vi Oscarsbelönade Anne Hathaway och Octavia Spencer. Den visuellt innovativa filmen berättar den mörkt humoristiska och hjärtvärmande berättelsen om en ung föräldralös pojke (Jahzir Kadeem Bruno) som i slutet av 1967 bor hos sin kärleksfulla mormor (Spencer) i den lantliga staden Demopolis i Alabama. När pojken och hans mormor stöter på glamorösa men djävulska häxor, tar hon med sig pojken till en överdådig badort. Tyvärr anländer de precis vid samma tid som Grand High Witch (Hathaway), som har samlat sina kamrater från hela världen – undercover – för att genomföra sina illvilliga planer. 

 

WONDER WOMAN 1984
Kommer till HBO Nordic

Under Wonder Womans nästa äventyr möter hon två helt nya fiender: Max Lord och The Cheetah. Filmen följer Diana (Gal Gadot) 1984 under det kalla kriget när hon måste kämpa med en arbetskollega och affärsman, vars önskan om extrem rikedom skickar in världen på en förstörelsebana efter att en gammal artefakt som uppfyller önskningar försvinner. 

 

 

 

 

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår