Nyhet Film tv-serier

NYHETER PÅ HBO NORDIC I MARS

Mars kan bli en riktigt bra månad för alla filmälskare.

I mars blir det premiär för Zack Snyders Justice League och Wonder Woman 1984 samsas med hela filmkatalogen med Harry Potter. Premiär blir det också för den nya HBO Max-serien Genera+ion och flera serier återvänder med nya säsonger, bland annat Breeders och City on a Hill. Och mycket mer.


COVID DIARIES NYC
HBO-dokumentär med premiär 10 mars

 Covid Diaries NYC följer fem unga filmskapare i åldern 17 till 21 år som berättar sina egna historier om sina familjer under den första vågen av COVID-19 pandemin i New York City. Den personliga dokumentären belyser den svåra situationen för sjukvårdspersonal och deras familjer under de första dagarna av pandemin när de navigerar genom det dödliga viruset och ett land som slits isär av de sociala förändringarna.

39 min.

 

GENERA+ION

Ny HBO Max-serie med premiär 11 mars

Serien är skapad av Zelda Barnz och Daniel Barnz och är en mörk men lekfull serie som följer en grupp high school-studenter i deras upptäckter av ung sexualitet och ifrågasättande av djupt förankrade övertygelser om livet, kärleken och familjeroller i det konservativa samhälle de lever i. Producerad av Lena Dunham. Säsongen består av 16 avsnitt á 30 minuter. Första delen av säsongen består av åtta avsnitt. Tre avsnitt kommer på premiärdagen, följt av två avsnitt 18 mars och två avsnitt 25 mars, samt ett avsnitt den 1 april. Resterande åtta avsnitt kommer att släppas senare i år.

 

MAYANS M.C.
Säsong 3 har premiär 17 mars

Mayans M.C. är nästa kapitel i ”Sons of Anarchy”-sagan. Serien utspelar sig efter Jax Tellers tid. Ezekiel ”EZ” Reyes har just kommit ut ur fängelset och är provmedlem i Mayans M.C:s lokalavdelning vid gränsen mellan Kalifornien och Mexiko. Säsong tre tar upp tråden från förra säsongen när Vatos Malditos brutalt mördades. EZ kämpar för att hitta sin plats i klubbens hierarki och är splittrad över vilken väg han ska ta härifrån. Det är Kurt Sutter, som också stod bakom Sons of Anarchy, som har skapat serien och J.D. Pardo spelar huvudrollen som EZ.

10x60 – de två första avsnitten släpps på premiärdagen, följt av ett avsnitt i veckan.

 

ZACK SNYDERS JUSTICE LEAGUE
Ny Max Original-film från Warner Bros. Pictures och DC med premiär 18 mars

I regissören Zack Snyders Max Original-film slår Bruce Wayne/ Batman (Ben Affleck) ihop sig med Diana Prince/ Wonder Woman (Gal Gadot) i syfte att rekrytera ett team av superhjältar i kampen mot en ny och extremt farlig fiende. En uppgift som visar sig mycket svårare än Bruce föreställt sig då rekryterna först måste möta sina egna demoner ur det förflutna. När hjälteligan - Batman, Wonder Woman, Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) och Flash (Ezra Miller) - väl tagit form, kan det vara för sent att rädda planeten från Steppenwolf, DeSaad och Darkseid.

Originalfilmen Justice League från 2017 blir tillgänglig på HBO Nordic samma dag som Zack Snyders version har premiär. 

 

BREEDERS
Säsong 2 har premiär 23 mars

Komedieserien med Martin Freeman (Sherlock, Fargo) och Daisy Haggard (Episodes, Back to Life) är tillbaka med säsong två. Freeman och Haggard spelar två hårt arbetande och utmattade föräldrar som kämpar med alla möjliga problem som de flesta föräldrar förmodligen kan känna igen sig i. Breeders visar att det paradoxalt nog är möjligt att älska sitt barn till universums slut samtidigt som man är så vansinnigt arg att man vill skicka barnet just dit. Serien är skapad av Martin Freeman, Simon Blackwell och Chris Addison (Veep).

10x30 – de två första avsnitten släpps på premiärdagen, följt av ett avsnitt i veckan.

 

SILENT LEGACY
HBO Europe-dokumentär med premiär 23 mars

Den bulgariska dokumentären följer Tanya som är lärare vid en privatskola för döva barn. En dag blir Tanya allvarligt sjuk och tvingas förändra sitt liv radikalt. Hennes dotter, den 20-årige Kathy, beslutar sig omedelbart för att ta sin mors plats och trots sin unga ålder tar hon över moderns skyldigheter i skolan och de hörselskadade barnen.

90 min.

 

WONDER WOMAN 1984
Ny film med premiär 26 mars

Under Wonder Womans nästa äventyr möter hon två helt nya fiender: Max Lord och The Cheetah. Filmen följer Diana (Gal Gadot) 1984 under det kalla kriget när hon måste kämpa med en arbetskollega och affärsman, vars önskan om extrem rikedom skickar in världen på en förstörelsebana efter att en gammal artefakt som uppfyller önskningar försvinner.

155 min 

 

METALOCALYPSE
Adult Swim-serie säsong 3 - premiär 26 mars

Death Metal-bandet Dethklok har en starj inverkan på sina fans, som tar bandets låttexter på största allvar och gör allt som sägs i dem. Staten fruktar bandets makt och försöker förgöra medlemmarna i skymundan. Säsong tre tar upp tråden direkt efter Mordhaus död, som lämnar bandet i en osäker sits utan ledning.

Alla 10 avsnitt finns tillgängliga på premiärdagen.

 

CITY ON A HILL
Säsong 2 har premiär 29 mars

Serien utspelar sig i Boston under tidigt1990-tal då staden var fylld av brottslighet, vilket stöttades av den korrupta och rasistiska polismyndigheten. Biträdande distriktsåklagare Decourcy Ward kommer från Brooklyn och bildar en osannolik allians med den korrupta men vördade FBI-veteranen Jackie Rohr. Säsong två handlar om ett federalt bostadsprojekt i området Roxybury i Boston som plågas av drogmissbruk och en legitim misstro mot lokal polis. Skapad av Gavin O’Connor och Michael Cuesta.

8x60.

 

EAGLEHEART
Adult Swim-serie säsong 1 - premär 5 mars

Eagleheart följer sheriff Chris Monsanto när han bekämpar brott med sina två medarbetare; långsamma Brett och lagliga Susie. Tillsammans försöker de ta sig an alltifrån narkotikasmugglare och konsttjuvar till kidnappare och bedragare. Det resulterar oftast i blodigt våld och fruktansvärda dödsfall.

Alla 12 avsnitt finns tillgängliga på premiärdagen. 

 

HARRY POTTER
Alla filmer finns tillgängliga exklusivt på HBO Nordic från 7 mars

 

Harry Potter och de vises sten
Harry Potter och hemligheternas kammare
Harry Potter och fången från Azkaban
Harry Potter och den flammande bägaren
Harry Potter och Fenixordern
Harry Potter och halvblodsprinsen
Harry Potter och dödsrelikerna del 1
Harry Potter och dödsrelikerna del 2

 

FÖR BARNEN

 

Kingdom Force – säsong 1 (avsnitt 14-20) – 5 mars
Teen Titans Go! – säsong 6 (avsnitt 4-6, 10-14) – 5 mars
The Amazing World of Gumball: The Gumball Chronicles – säsong 1 (avsntt 1-8) –12 mars
The Amazing World of Gumball – Songs – säsong 1 (avsnitt 1-16) – 12 mars
Ninjago: Secrets of the Forbidden Spinjitzu – säsong 2 (avsnitt 17-32) – 26 mars
Grizzy och lämlarna – säsong 2 (avsnitt 21-78) – 19 mars
Dumma mej 2 – 5 mars
Draktränaren 3 – 12 mars
Grottmannen Dug – 19 mars
The Wishmas Tree – 26 mars

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår