Nyhet Film tv-serier

C More-premiärer i april

Bland höjdpunkterna kommer en ny säsong av Maria Wern, ungdomsserien Bert och en kritikerrosad engelsk dramathriller, Bloodlands.

Annons:

Serier på C More i april

Bert, premiär 1 april
Svensk komediserie om 14-åringen Bert Ljung och hans ständiga jakt på kärlek i den fiktiva staden Öreskoga. Längs vägen stöter Bert på alla möjliga hinder i form av snygga gitarrkillar, pinsamma föräldrar och plötsliga akneutbrott. Kompisgänget stöttar varandra genom tonårstidens alla utmaningar, stora som små. Bert är baserad på den älskade bokserien av Anders Jacobsson och Sören Olsson.

 

Maria Wern – säsong 8, premiär 19 april
Svensk kriminalserie med Eva Röse om Maria Wern, en envis polis som arbetar på Gotland tillsammans med kollegorna Hartmann och Arvidsson. Maria har en förmåga att se bortom det uppenbara och drar sig inte för att ta till okonventionella metoder för att lyckas. Med stor integritet kämpar hon för att lösa varje fall som hamnar på hennes bord. Denna gång utreds en explosion under en militärövning, mord bland ungdomsgäng, brutala rån under travveckan i Visby och en försvunnen dement man med hagelgevär. Serien är baserad på Anna Janssons karaktärer.

Bloodlands – premiär 15 april

När polisen hittar en bil i en sjö utanför Belfast ser utredaren Tom Brannick (James Nesbitt) tydliga kopplingar till ett gammalt olöst fall av stor personlig betydelse. Tillsammans med kollegan Niamh återupptar Tom jakten på den ökände mördaren Goliath som har varit försvunnen i 20 år. Bloodlands är en brittisk dramathriller av stjärnproducenten Jed Mercurio (Bodyguard, Line of Duty). Serien blev en oerhörd kritiker- och tittarsuccé i hemlandet.

 

The Deceived – premiär 1 april

Psykologisk thriller om den unga studenten Ophelia som inleder en förbjuden relation med sin universitetslärare Michael strax innan hans fru plötsligt omkommer i en tragisk olycka. Märkliga saker börjar hända när Ophelia flyttar ihop med Michael på Irland, men är det bara hennes egna skuldkänslor som spökar? The Decevied är en brittisk-irländsk miniserie av skaparna bakom The Missing.

 

Years and years – premiär 7 april
Tillvaron för familjen Lyons förändras drastiskt en sen januarikväll 2019 när deras liv snabbspolas in i framtiden. Världen är plötsligt en annorlunda plats och deras värsta farhågor och förhoppningar har blivit till verklighet.

 

Filmer på C More i april

Godzilla: King of the monsters – premiär 2 april

Hjältarna i den kryptozoologiska byrån Monarch ställs inför en samling av historiens största monster, när Godzilla möter Mothra, Rodan och trehövdade King Ghidora. Hela mänsklighetens existens står på spel när vi återser de forntida superarterna som länge troddes var en myt. Huvudrollerna i actionfilmen Godzilla II: King of the Monsters spelas av Kyle Chandler, Millie Bobby Brown och Vera Farmiga.

 

Greenland – premiär 2 april

Storslagen katastroffilm till actionthriller där jorden hotas av ett kometnedslag. I Atlanta, Georgia, möter vi ingenjören John Garrity som tillsammans med frun Allison och sonen Nathan kämpar för att fly och överleva när de inser vidden av den kommande förödelsen. Huvudrollerna i Greenland spelas av Gerard Butler, Morena Baccarin och Scott Glenn.

 

Undtagelsen – premiär 4 april
Dansk thriller om fyra kvinnor som arbetar på en ideell förening mot folkmord, i en kontorsvardag präglad av maktkamp, viskningar och allianser. När två av dem får dödshot misstänker de till en början en krigsförbrytare som de skrivit om. Men när en mobbningssituation på kontoret eskalerar börjar de överväga om ondskan kan komma från dem själva. Undtagelsen bygger på en bok av Christian Jungersen.

 

Övriga filmer i april

Inte den du tror (Celle que vous croyez) – 7 april
Franskt drama om Claire (Juliette Binoche) som skapar en fiktiv profil i sociala medier för att få kontakt med en fascinerande yngre man.

 

Grand Hotel – 9 april
Norsk dramakomedi om vresig författare och asocial tioåring som tvingas spendera en vecka tillsammans på ett lyxhotell.

 

The Dead Dont Die – 13 april
Stjärnspäckad skräckkomedi där den fridfulla småstaden Centerville får tampas med en invasion av zombier när de döda återvänder från graven.

 

En nästan vanlig sommar (Croce e delizia) – 14 april
Italiensk komedi där två väldigt olika familjer samlas i ett hus vid havet för en överraskning - familjefäderna Tony och Carlo tänker gifta sig.

 

Annabelle Comes Home – 16 april
Den besatta dockan Annabelle blir säkert inlåst i demonologerna Ed och Lorraine Warrens hem, men snart börjar fasansfulla saker att hända...

 

You Should Have Left – 20 april
Skräckfilm med Kevin Bacon och Amanda Seyfried. Ett par hyr ett hus på landet i Wales och ser fram emot en lugn semester med sin dotter, men snart börjar märkliga saker hända.

 

Jay and Silent Bob Reboot – 23 april
Kevin Smith är tillbaka med en ny knaskomedi om parhästarna Jay och Silent Bob som drar till Hollywood för att förhindra en film om deras liv.

 

Death Wish (2018) – 1 april
Remake av klassikern med Charles Bronson, nu med Bruce Willis i huvudrollen. Dr. Paul Kersey är en erfaren kirurg som har tillbringat sitt liv med att rädda andras. När hans familj blir våldsamt överfallna bestämmer sig Paul för att ta hämnd.

 

The Girl In The Spider’s Web – 1 april
Ny och fristående fortsättning baserad på Millenium böckerna, nu med Clare Foy som Lisbeth Salander. Salander och journalisten Mikael Blomkvist fångas in i ett nät av spioner, cyberbrottslingar och korrupta myndighetspersoner.

 

Enter the Dragon – 1 april
Kampsportslegenden Bruce Lees sista film innan hans för tidiga bortgång och möjligen den största kampsportsfilmen någonsin. En hemlig agent deltar i en kampsportstävling på en knarksmugglares befästa ö.

 

Forever My Girl – 1 april
Liam Page, en framgångsrik countrysångare återvänder till sin hemstad efter manga år och stöter på sin gymnasieflickvän – som han övergav på deras bröllopsdag.

 

Nyckeln till frihet (The Shawshank Redemption)  – 1 april
Tim Robbins och Morgan Freeman. Frank Darabonts klassiker om två väldigt olika män som skapar en vänskap inlåsta i ett skräckinjagande fängelse på 50-talet i USA.

 

Mästerdetektiven Sherlock Gnomes – 1 april
Animerad barnfilm. När trädgårdstomtarna i Gnomeo och Julias trädgård plötsligt börjar försvinna kallar de in Sherlock Gnomes för att avslöja kidnapparen och rädda vännerna.

 

Tomb Raider (2018) – 1 april
Lara Croft (Alicia Vikander) en ung kvinna som lever sitt liv utan riktning eller mål. Fast besluten att bana sin egen väg i livet vägrar hon att ta över sin försvunna fars, den excentriske äventyrarens, affärsimperium.

 

Your Name – 1 april
Japansk Anime. Två främlingar blir mystiskt ihopkopplade men kommer de till sist att träffas på riktigt?

 

Instant Family – 15 april
Dramakomedi om ett par som möjligen tar sig vatten över huvudet när de blir fosterföräldrar till tre syskon. Med Mark Wahlberg och Rose Byrne i rollerna.

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår