Nyhet

Nya smarta funktioner i appen

Nytt för tados smarta termostat

Annons:

För att få småglinen att sluta leka med termostatet i biorummet har man nu skapat ett barnlås som ignorerar alla manuella ändringar. Inte 40 grader när du kliver in i bion nästa gång alltså.

På gång är också att för de som kontrollerar flera rum med olika scheman, tillåter snabbåtgärder att användare även kan styra varje rum i samförstånd snarare än att behöva ändra var och en oberoende av varandra. Denna funktion rullas ut under de närmaste veckorna.

Användare kan nu se och jämföra data kring uppvärmning från tidigare perioder i Care & Protect. Den nya informationen som presenteras ska kunna hjälpa användare att göra ytterligare besparingar genom att bättre förstå sitt uppvärmningsbeteende.

Till sist har vi det nya slimmade stativet som ger användare möjlighet att montera sin smarta termostat, sin trådlösa temperatursensor eller sin smarta AC-kontroll, varhelst de vill i sitt hem.

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår