Nyhet

SISTA SÄSONGEN AV POSE HAR PREMIÄR 3 MAJ

Pose tar avstamp i 80-talets New York och skildrar ballroomscenens kultur och livet för stadens HBQT- och transpersoner.

Annons:

Serien har blivit banbrytande både framför och bakom kameran, med den största casten av HBTQ-personer någonsin. Nu avslutas serien med en tredje säsong.

Vi har nu kommit till 1994 och balsalen känns som ett minne blott för Blanca (Mj Rodriquez), som kämpar med att hitta balansen som mamma, vara en närvarande partner till sin nya kärlek och samtidigt axla sin roll som sjuksköterska. Samtidigt skördar AIDS flest liv för amerikaner i åldern 25-44 år, vilket Pray Tell (Emmybelönade Billy Porter) erfar på nära håll, och House of Evangelista får kämpa hårt för sin existens. 

I rollerna ser vi bland andra Mj Rodriguez, Michaela Jaé, Dominique Jackson, Indya Moore, Hailie Sahar, Dyllón Burnside, Angel Bismark Curiel, Sandra Bernhard, Jason A. Rodriguez och Billy Porter.

Pose är skapad av Ryan Murphy, Brad Falchuk og Steven Canals. Janet Mock har skrivit, producerat och regisserat flera av avsnitten.  Fox 21 Television Studios och FX Productions har producerat serien.

 

Tredje och sista säsongen av Pose har premiär 3 maj på HBO Nordic.

På premiärdagen släpps de två första avsnitten och därefter släpps ett avsnitt i veckan. 

De två första säsongerna av Pose finns på HBO Nordic för dig som missat serien.

 

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår