Nyhet

LG lanserar tre nya 4K-projektorer

Samtliga modeller kommer med LG:s smart-tv-system, webOS, och superskarp 4k-upplösning.

Annons:

Nyheterna inkluderar LG ProBeam Laser 4K (BU50NST), LG CineBeam Laser 4K (HU85LS) och LG HU810P 4K som erbjuder projektoralternativ för de flesta behov.

LG BU50NST har ett kompakt format på endast 16,7 liter. Med 4K-upplösning, en bildstorlek på upp till 300 tum och en ljusstyrka på hela 5 000 ANSI Lumens borgar projektorn för att funka fint även i ljusa lokaler, och har anslutning via HDBaseT, som ger tillgång till fem olika signaler via en enda kabel.

LG BU50NST använder laser som ljuskälla så det är möjligt att visa 6 000 långfilmer utan att byta lampa, vilket motsvarar att du kollar åtta timmar om dagen i sju år eller, 20 000 timmar. Den ska också ha 99 procent av ljusstyrkan kvar efter 5 000 timmars användning.

LG Laser 4K CineBeam HU85LS är modellen för konsumenter som vill ha en behändig projektor för hemmabiobruk. Den är en  ”ultra short throw”-projektor vilket innebär att den kan placeras mycket nära duken och ändå projicera en stor bild. Ett avstånd mellan projektor och duk på 5,6 centimeter ger en bild på 90 tum. Med ett avstånd på 18 centimeter blir bilden 120 tum.

HU85LS kommer vidare med stöd för HDR10 och en ljusstyrka på2 700 ANSI Lumens. Projektorn ansluts via HDMI men kan även spela upp innehåll från USB samt från mobiltelefoner via LG:s TV Plus-app. Det är dessutom möjligt att ansluta trådlösa hörlurar till HU85LS med hjälp av Bluetooth när man inte vill störa resten av familjen eller grannarna.

Med funktioner såsom Filmmaker Mode, HDR Pro, Dynamic Tone Mapping, HLG och HGiG klarar LG HU810P det mesta . Den är också utrustad med både HDMI 2.1-anslutning samt eARC så att den fungerar galant med ljudsystemet i din hemmabio och trivs gott med den senaste generationens konsoler.

Precis som sina syskon kommer LG HU810P med laserbelysning istället för en vanlig projektorlampa för längre drifttid utan behov av lampbyte. En annan positiv egenskap är att projektorn kommer med inställningar för både mörka och ljusa rum för en perfekt bild vid alla tillfällen.

 

LG BU50NST finns tillgänglig idag med ett cirkapris på 39 900 SEK. Även LG HU85LS finns tillgänglig där cirkapriset ligger på 49 900 SEK. LG HU810PW kommer att lanseras inom kort med ett cirkapris på 39 900 SEK. 
 

 
Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår