Nyhet Film tv-serier

Premiärer i maj på Comhem Play+

Vi kan bland annat kolla på den psykologiska thrillern Unhinged, komedifilmen Fatman och nya serien No Activity.

Annons:

Unhinged
Premiär 1:a maj på Comhem Play+

Missa inte den psykologiska thrillern Unhinged med Russell Crowe i huvudrollen, direkt från bioduken där en stressad mamma råkar tuta på fel bil vid ett rödljus under rusningstid. Ett ödesdigert misstag som gör henne själv och alla hon älskar till måltavlor för en man som tröttnat på allt och bestämt sig för att lära världen en sista läxa.


Fatman
Premiär 1:a maj på Comhem Play+

Fatman är en mörk amerikansk komedifilm från 2020 skriven och regisserad av Eshom Nelms och Ian Nelms med Mel Gibson, Walton Goggins och Marianne Jean-Baptiste i huvudrollerna. Följ jultomten som har gått ner sig och måste arbeta med militären för att rädda sitt livs jobb samtidigt som han måste slåss mot en lönnmördare som anställts av en pojke som blev missnöjd med sin julklapp. Häpp!

 

The Rookie – Nya avsnitt!
Exklusiv premiär av sista delen av säsong 3 på Comhem Play+.  (Hela säsongerna 1-3 tillgängliga fr.o.m. 27/5)

 

Kika på andra delen av den tredje säsongen av komediserien The Rookie, som visas i Sverige för första gången. Serien följer medelåldersmannen Johan Nolan (Nathan Fillion) som lämnar småstadslivet för att bli polis i Los Angeles. Det visar sig dock att det inte är så enkelt att börja om igen, åtminstone inte när du är polisskolans äldsta aspirant.

 

De senaste nyheterna från Paramount+


Ny säsong:The Hills New Beginnings

Premiär 26:e maj på Comhem Play+

Premiär för den efterlängtade andra säsongen av The Hills: New Beginnings där vi följer Whitney Port, Heidi Montag, Spencer Pratt, Brody Jenner och Audrina Patridge.

 

No Activity
Premiär 1:a maj av säsong 4 på Comhem Play+

No Activity är en komediserie från Will Ferrell, Adam McKay och Funny Or Die.
Denna säsong kommer specialagenten Nick Cullen (Patrick Brammall) äntligen att förverkliga sin dröm om att gå med i FBI men han kommer att snabbt upptäcka att vara en FBI-specialagent inte är vad han förväntade sig.

Fler tips i maj

Baghdad Central
Streama säsong 1 på Comhem Play+

Serien utspelar sig I Irak och är skriven av BAFTA-nominerade Stephen Butchard. Baghdad Central är berättelsen om krigets efterdyningar, med alla fasor, intriger, politik, osäkerhet och mod. Det är en historia som berättas ur perspektivet från en man som förlorat allt förutom sina två döttrar. En man som är uttröttad och slagen, men som ändå är fast bestämd att ge sina barn möjligheten till ett underbart liv – oavsett vad det kostar. 

Better things
S1-S4 tillgängliga på Comhem Play+

Skådespelerskan Sam Fox försöker ta hand om sina tre barn medan hon försöker klara av pressen att jobba i Hollywood och samtidigt vara en ensamstående mamma.


Motherland - Mammornas krig
Premiär 20/4 på Comhem Play+

Streama första säsongen av BBC-serien Motherland med Anna Maxwell Martin, Diane Morgan, Paul Ready, Lucy Punch och Phillipa Dunne. Serien följer tre vänner som navigerar sig genom skolinsamlingar, spända kaffemöten och hektiska födelsedagsfester i ett försök att hålla sig uppdaterad med allt som är "trendigt" i modern moderskap. 7.7 på IMDb  och 82% Audience Score på Rotten Tomatoes.Comhem Unhinged
Comhem Bagdad Cerntral
Comhem The Rookie

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår