Nyhet pressrelease tv-serier

De första bilderna från House of the Dragon!

Inspelningen av den nya fantasy/drama-serien, som äger rum 300 år innan Game of Thrones, har börjat.

Annons:

House of the Dragon är baserad på George R.R. Martins bok, Fire & Blood, och berättar historien om familjen Targaryen 300 år innan händelserna i Game of Thrones ägde rum. Inspelningen av House of the Dragon har precis börjat och serien förväntas ha premiär under 2022.Bland rollerna i House of the Dragon ser vi:

Emma DArcy som prinsessa Rhaenyra Targaryen: Kungens förstfödda barn, som är av rent valyriskt blod och en skicklig drakryttare. Många kommer att säga att Rhaenyra föddes med allt ... men hon föddes inte som man.

Matt Smith som prins Daemon Targaryen: Kung Viserys yngre bror och tronarving. Daemon är en enastående krigare och drakryttare. Men det sägs att när en Targaryen föds, kastar gudarna ett mynt i luften...

Steve Toussaint som Lord Corlys Velaryon / The Sea Snake: Velaryon-familjen har en valyrisk blodlinje som är lika gammal som Targaryen-familjen. Som "The Sea Snake" är Lord Corlys den största nautiska äventyraren i Westeros historia, och han har byggt en kraftfull familj som är ännu rikare än familjen Lannister och äger den största flottan i världen.

Olivia Cooke som Alicent Hightower: Dotter till Otto Hightower, även känd som "The Hand of the King". Alicent är den vackraste kvinnan i de sju rikena, och hon växte upp i The Red Keep, nära kungen och hans inre cirkel. Hon har både nåd och skarp politisk känsla.

Rhys Ifans som Otto Hightower: Otto är också känd som "The Hand of the King" och tjänar både kungen och riket på ett lojalt och troget sätt. I Ottos ögon är det största hotet mot kungariket kungens egen bror, Daemon, och det faktum att Daemon är arvtagare till tronen.

 

HOUSE OF THE DRAGON FÖRVÄNTAS HA PREMIÄR UNDER 2022 


Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår