Nyhet pressrelease Smarta hem

ARLOS NYA PRO 4

Den nya kameran Pro 4 behöver inte anslutas till en SmartHub!

Annons:

Installationen ska gå snabbt och smidigt med hjälp av en QR-kod som kopplas ihop med appen i din mobiltelefon. Pro 4 levererar inspelningarna i 2K (2 560 × 1 440 pixlar) med HDR och tillåter upp till 12 gånger zoom utan förvrängning på viktiga detaljer som kan underlätta identifieringen av en misstänkt skurk, dessutom i vidvinkelformat med ett synfält om 160 grader.

Arlo Pro 4 skickar bums rörelsenotiser till din mobil när aktivitet upptäcks, och du kan välja att blåsa på med den inbyggda sirenen eller ställa in automatisk aktivering av den när rörelse upptäcks.

Pro 4 har Color Night Vision, mörkerseende i färg, som fungerar med stöd av den integrerade strålkastaren för att i bästa fall skrämma bort den objudne inkräktaren.

Vill du istället snällt försöka tala besökaren till rätta finns tvåvägsljud för att höra och prata med vederbörande med hjälp av den inbyggda högtalaren och mikrofonen direkt genom Arlo-appen.

Rekommenderat pris 2 690 SEK

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår