Nyhet

Altitude 16 blir 20!

Ibland blir man förvånad av vad som går att åstadkomma med lite kreativitet och en vilja att ge kunderna något extra. Trinnov meddelar nu att man under oktober kommer att rulla ut en gratis mjukvaruuppdatering som möjliggör 9.4.6-uppsättningar, och det för både Altitude 16 och Altitude 32!

Annons:

Det är härligt att se kundservice som funkar, vilket alla ägare till Altitude 16 och 32 lär skriva under på, då uppdateringen funkar även på sex år gamla processorer!

Det går till så här: Efter den kostnadsfri mjukvaruuppdatering får Toslinkutgången på Altitude 16 ADAT-kompabilitet, vilket innebär 4 kanaler ut vid 96 kHz. Allt man behöver för att använda de nya kanalerna är en D/A-omvandlare. Och eftersom hemstudiomarknaden är full av lämpliga ljudkort i allehanda prisklasser blir det lätt att uppgradera till 20 kanaler när behov finns. För Altitude 32 används AES/EBU in/ut med samma funktionalitet.

Dessutom får både Altitude 16 och 32 stöd för IMAX Enhanced, och med tanke på de rykten som florerar om att det kommer att komma massor av nya titlar med IMAX Enhanced är de båda uppdateringarna såklart extra intressanta.

 

Du som vill veta mer kollar in Trinnovs hemsida!

Annons:

Glada nyheter för alla Altidudee 16- och 32-ägare, gratis uppdatering med fyra nya kanaler är inte fy skam!
Det är alltså "bara" mjukvaran som uppdateras, medan den befintliga Toslink-utgången används på Altitude 16. Bå storasyster Altitude 32 används AES/EBU-utgången med samma funktionalitet.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår