Nyhet

UPPGRADERADE HÖGTALARE FRÅN TAGA

När TAV-607F utvecklades var målet att skapa snygga högtalare med bra ljud till budgetpriser, vilket är ett kännetecken för Audio-Video-serien.

Det man anser sticker ut med golvhögtalaren TAV-607F är ett detaljerat och fylligt ljud från silk dome-diskanten, ett öppet och naturlig mellanregister tack vare en ny 6,5-tums mellanregisterdriver tillsammans med djup och naturtrogen bas från de av dubbla 6,5-tummarna.

Bland nyheterna i de nya modellerna är 2:a generationens TLIE-I-kapsling (Taga Low Interference Enclosures) – en styvare struktur för att begränsa oönskade resonanser med en tjockare 21 mm MDF på främre baffeln (var tidigare 15 mm) och ytterligare inre stagning.

Man har också ökat den interna volymen (lådans djup har vuxit från 25 cm till 28 cm) för att ge bättre basprestanda. Toppen av lådan är lutad i cirka 4 grader från framsidan till baksidan för att ytterligare begränsa oönskade resonanser.

Här finns också helt nya fötter med spikar (kan bytas) som ska vara riktigt styva och tjocka och ge en riktigt bra isolering av högtalarna från golvet för ökad transparens i ljudet samt ger bättre definition och kontroll i basen. En elegant och diskret fotdesign som är baserad på fötterna från premium Platinum v.3-serien. Även samtliga högtalaelementen har fått sig en ordentlig uppgradering.

Till serien finns också matchande center- och bakhögtalare, och vill du ha mer flås kommer snart en större modell av golvhögtalaren med dubbla 8-tumsbasar mot 6.5 tummarna TAV-607F är bestyckade med.

 

Pris ca 5 000 kronor/par

Mer info hittar du hos MYC Hifi

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår