Nyhet pressrelease

Fohhns professionella ljudsystem nu i Sverige

Produktportföljen består bland annat av ljudsystem för mobila applikationer och fasta installationer, Beam Stearing högtalare, Line Array högtalare, modulära ljudsystem för större ljudarrangemang, ljudförstärkare och mjukvaror.

Fohhn ska stå för hög kvalitet på sina hård- och mjukvaror där varje enskilt system tillverkas för hand i Tyskland och går igenom en rad olika kvalitetskontroller innan de lämnar fabriken.
Alla ingående komponenter produceras i närområdet med ett utpräglat hållbarhetstänk. Produktportföljen består bland annat av ljudsystem för mobila applikationer och fasta installationer, Beam Stearing högtalare, Line Array högtalare, modulära ljudsystem för större ljudarrangemang, ljudförstärkare och mjukvaror.

Man har två smarta och viktiga webbaserade verktyg, Fohhn Designer och Fohhn Audio Soft, för att säkerställa att ljudinstallationen blir korrekt, där Fohhn Designer är en akustisk 3D-simulator för att rita upp och planera placeringen av högtalarna utefter rummets förutsättningar och få en presentation av resultatet. 

- Vi har avvaktat i många år med att ta steget upp till den högsta nivån inom professionella ljudsystem men nu är det dags. Med Fohhn kan vi nu erbjuda den bästa tekniken i kombination med ett tydligt hållbarhetstänk, säger Åke Larsson, VD på Special-Elektronik.

För mer info kontaktar du Special-Elektronik HÄR!

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår