Nyhet pressrelease Film tv-serier

NYTT PÅ HBO MAX I MARS

Nya säsonger av såväl etablerade som nya serier, friska dokumentärer och mer Robot Chicken!

Annons:


 
BETTER THINGS  

Säsong 5 har premiär 3 mars  
I det femte och sista kapitlet av Better Things tar den okonventionella hjältinnan Sam Fox (Pamela Adlon) nya vägar. Hårt jobbande som skådespelare och ensamstående mamma till tre barn är tiden knapp för hennes egna behov.
Fox-familjens kvinnor kommer in i nästa fas av sina liv, de omvärderar sig själva, vill lära av sitt förflutna och hitta sin egen riktning i livet.
10 x 30 (2 avsnitt på premiärdagen)

 

THE TOURIST  

Premiär 3 mars  
Skadad, vid liv, men har ingen aning om vem han är. När en brittisk man vaknar upp i den australiensiska vildmarken utan minne måste han använda de få ledtrådar han har för att upptäcka sin identitet innan hans förflutna kommer ikapp honom.
Denna HBO Max Original-serie är skapad av Harry och Jack Williams, och i huvudrollen ser vi Jamie Dornan.
6 x 60 (alla avsnitt på premiärdagen)

 

OUR FLAG MEANS DEATH  

Premiär 3 mars  
Max Original-komediserie, signerad David Jenkins och exekutiva producenten Taika Waititi. En historia (mycket) löst baserad på den aspirerande piraten Stede Bonnets (Rhys Darby) sanna äventyr under 1700-talet.
Efter att ha bytt en gentlemans till synes charmiga liv mot ett som tuff sjöman, blir Stede kapten på piratskeppet Revenge. Stedes förmögenhet kantrar efter en ödesdiger krock med den ökända kapten Svartskägg (Waititi) som kämpar för att förtjäna respekten från sin potentiellt myteriska besättning.
10 x 30 (3 avsnitt på premiären) 

 

GAMING WALL STREET  

Premiär 3 mars  

Dokumentär i två avsnitt om GameStop/Reddit börsskandal, berättad av Kieran Culkin (Succession). Om de som till slut lyckades avslöja Wall Streets mörka sida.
2 x 60 (båda avsnitten på premiärdagen)


ROBOT CHICKEN  

Säsong 11B har premiär 4 mars  
Robot Chicken är tillbaka med en elfte säsong och ännu mer stop motion-animerad sketchkomedi – en av Adult Swims mest populära serier någonsin. Inget inom popkulturen går säkert från Robot Chickens satiriska blick den här säsongen.
8 x 11 (2 avsnitt på premiären) 


WINNING TIME: THE RISE OF THE LAKERS DYNASTY  

Premiär 7 mars  
Lakers professionella och personliga liv under 80-talet och en av sportens mest vördade och tongivande dynastier – ett lag som definierade sin era både på och utanför planen. I rollerna ser vi bland andra John C Reilly, Jason Clarke, Quincy Isaiah, Solomom Hughes, Adrien Brody, Sally Field, Hadley Robinson, Julianne Nicholson, Lisa Gay Hamilton och Michael Chiklis. Baserad på boken av Jeff Pearlman.10 x 60
(1 avsnitt på premiärdagen) 


RUXX  

Premiär 8 mars  
RUXX, med manus av Vera Ion, är ett modernt relationsdrama som fokuserar på den unga generationen som bor i Rumänien, ett land fångat mellan det förflutna och framtiden.
Huvudpersonen är Rux (Raluca Aprodu), en ung kvinna som försöker balansera sin professionella karriär med sitt privatliv. Regisserad av Iulia Rugină och Octav Gheorghe, producerad av HBO Europe.
8 x 50 (2 avsnitt på premiärdagen) 


UNDERCURRENT: THE DISAPPEARANCE OF KIM WALL  

Premiär 9 mars  
HBO-dokumentär i två avsnitt, i regi av Erin Lee Carr om journalisten Kim Walls försvinnande 2017 efter att ha intervjuat den excentriske entreprenören Peter Madsen ombord på hans egentillverkade ubåt.
Madsen kom att ändra sin historia flera gånger under polisutredningen, vilken slutligen fastställde att Wall mördats ombord. Vid rättegången har domaren i uppgift att avgöra vad som verkligen hände.

 
KUNG FU  

Säsong 2 har premiär 11 mars  
Med Olivia Liang som Nicky Chen. Den första säsongen av Kung Fu avslutades med att Nicky (Liang) besegrade Zhilan (Yvonne Chapman) och släppte Biange tillbaka till jorden istället för att förstöra den.
I säsong 2 kommer Nicky att möta en ny utmaning: hennes sedan länge förlorade kusin, Mia (Vanessa Yao). Med mån-nyåret runt hörnet sker ett inbrott i Shen-residenset som skakar om Nicky. 


GAME THEORY WITH BOMANI JONES  

Premiär 14 mars  
Den Emmy-vinnande sportjournalisten och kommentatorn Bomani Jones leder denna veckoserie som tar sig an aktuella problem från sportvärlden. Jones, som också bidrar till HBO:s Back On The Record med Bob Costas, har skapat sin egen unika sportkommentarstil under de senaste 15 åren.
6 x 60 (1 avsnitt på premiärdagen) 

 

PHOENIX RISING  

Premiär 16 mars  
Dokumentär i två delar, producerad och regisserad av Amy Berg (The Case against Adnan Syed), som följer skådespelerskan och aktivisten Evan Rachel Wood och hennes erfarenhet av våld i hemmet, sökandet efter rättvisa, läkningen av generationsgamla sår och att få återta sin egen berättelse.
Den 1 februari 2021 avslöjade Wood offentligt Brian Warner, alias Marilyn Manson, som sin förövare. Phoenix Rising kartlägger Woods resa från tyst offer till överlevare och en förespråkare mot våld i hemmet.
2 x 60 (tillgängliga på premiärdagen) 


MINX  

Premiär 17 mars  
Utspelar sig i 1970-talets Los Angeles och kretsar kring en seriös, ung feminist som går samman med ett lågbudget-förlag för att skapa den första erotiska tidningen för kvinnor.
Komediserien har Ophelia Lovibond och Jake Johnson i huvudrollerna och är skriven av Ellen Rapoport. I övriga roller ser vi bland andra Idara Victor, Jessica Lowe, Lennon Parham, Michael Angarano och Oscar Montoya.
10 x 30 (2 avsnitt på premiärdagen) 


LUST  

Premiär 18 mars  
Sofia Helin, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius och Elin Klinga gör huvudrollerna i denna skamlöst roliga och smärtsamt ärliga komedi om 40+-kvinnor som kämpar för att hålla lusten vid liv i en sexuellt frustrerad värld.
När Anette, utredare på Hälsomyndigheten, genomför studien ”Sex är en motorväg till hälsa” börjar hon och hennes vänner ifrågasätta sina egna sexliv.
8 x 30 (alla avsnitt på premiärdagen) 


ONE PERFECT SHOT  

Premiär 24 mars  
Dokumentärserie baserad på det populära Twitterkontot One Perfect Shot, som hyllar några av de mest ikoniska ögonblicken inom filmskapande, producerad och berättad av filmskaparen Ava DuVernay.
I varje avsnitt väljer en hyllad regissör ut sina mest ikoniska bilder och med hjälp av den senaste tekniken går regissörerna bokstavligen in i varje bildscen av sitt filmskapande.
6 x 30 (alla avsnitt på premiärdagen) 


STARSTRUCK  

Säsong 2 har premiär 24 mars  
Kritikerrosad rom-com som handlar om Jessie som blir romantiskt intrasslad med en berömd filmstjärna efter en one-night stand på nyårsafton. Som om livet inte är tillräckligt komplicerat. Kan de verkligen få det att fungera?I huvudrollerna ser vi Rose Matafeo och Nikesh Patel.
6 x 30 (alla avsnitt på premiärdagen) 

JULIA  

Premiär 31 mars  
Max Original-komediserie om kvinnan som förändrade tv-historien. Julia är inspirerad av Julia Childs extraordinära liv och hennes långlivade tv-serie, Den franska kocken, serien som banade väg för moderna matlagningsprogram.
Med Sarah Lancashire, David Hyde Pierce, Bebe Neuwirth, Brittany Bradford, Fran Kranz och Fiona Glascott i huvudrollerna.
8 x 60 (3 avsnitt på premiärdagen) 


BRENE BROWN: ATLAS OF THE HEART  

Premiär 31 mars  
I serien tar Brown tittarna med på en interaktiv resa genom de känslor och upplevelser som definierar vad det innebär att vara människa.
Ångest, förundran, vördnad, avundsjuka, svartsjuka, förbittring, medkänsla, empati, besvikelse, ånger och överväldigande är bland de ämnen som kommer att avhandlas. Baserad på boken av Brown, forskare, författare och listad fem gånger på #1 New York Times Bestseller-lista.
5 x 60 (alla avsnitt på premiärdagen) 

 

 

FILMER I MARSTHE WITCHES

Premiär 3 mars
Robert Zemeckis visuellt innovativa film, som återskapar Roald Dahls älskade berättelse för en modern publik. I rollerna Anne Hathaway, Octavia Spencer, Kristin Chenoweth, Jahzir Bruno.


MOONSHOT

Premiär 31 mars

Moonshot är en romantisk komedifilm med en sci-fi-twist och utspelar sig i en framtid där Mars koloniseras av det bästa mänskligheten har att erbjuda. I huvudrollerna ser vi Cole Sprouse, Lana Condor, Mason Gooding, Emily Rudd och Zach Braff. 

BATMAN: LONG HALLOWEEN PART 2

Premiär 28 mars 


GODZILLA: KING OF THE MONSTERS

Premiär 30 mars 


Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår