Nyhet pressrelease Film tv-serier

På Amazon Prime Video i April

Nu har bland annat har nya serien Wolf Like Me med Isla Fisher premiär och även filmen All The Old Knives med Chris Pine och Thandiwe Newton i huvudrollerna.

The Outlaws

1 april 2022

The Outlaws är en komedi-thriller som handlar om en ovanlig grupp lagbrytare som kastas samman för att utföra ett samhällstjänststraff. I serien tvingas sju främlingar från helt olika delar av samhället arbeta tillsammans för att renovera ett förfallet kulturhus (community center). När en av dem blir indragen i organiserad brottslighet så förenas gruppen på sätt som de aldrig trodde var möjligt.

 

Wolf Like Me

1 april 2022

I förorten Adelaide, South Australia, så lever änklingen Gary (Josh Gad) tillsammans med sin dotter Emma (Ariel Donoghue) som båda lider efter förlusten av Emmas mamma och kämpar med att nå fram till varandra. En morgon så krockar Gary och Emmas bil med en Jeep som kört mot rött ljus. Emma får en panikattack på trottoaren strax efter och tröstas där av Mary (Isla Fisher) som också är ägaren av Jeepen som körde in i dem. Till Garys förvåning så lyckas Mary trösta hans dotter på ett sätt som han aldrig kunnat göra. Senare samma vecka så lär Gary och Mary känna varandra bättre under en dejt, men Mary håller tillbaka och vill inte dela med sig av sin historia. När hon märker att det är sent och solnedgången är nära så rusar hon därifrån och lämnar Gary ensam kvar. Det visar sig att hon döljer en mörk hemlighet som hon inte kan dela med någon. När Gary av en händelse stöter på Marty igen råkar han av misstag få reda på svaret och flyr i rädsla av den han fått veta. Men, deras vägar fortsätter att korsas och det finns inget tvivel att det är krafter större än dem själva som åter och åter för dem samman.

 

The Contractor

4 april 2022

 I denna actionpackade thriller spelar Chris Pine huvudrollen som Special Forces Sergeant James Harper som ofrivilligt skrivs ut från armén och blir därmed även avstängd från sin pension. I ett berg av skulder, utan valmöjligheter och desperat att försörja sin familj så tar Harper ett jobb för en privat och hemlig militärstyrka. När det allra första uppdraget går helt fel finner sig elitsoldaten jagad och på flykt, fångad i en livsfarlig konspiration. Han behöver kämpa för att överleva tillräckligt länge för att komma hem och avslöja de verkliga motiven för dem som förrådde honom. I filmen medverkar även Kiefer Sutherland, Ben Foster, Gillian Jacobs och Eddie Marsan.

 

All The Old Knives

8 april 2022

Den erfarne agenten Henry Pelham (Chris Pine) får uppdraget att undersöka och eliminera en CIA-läcka bland hans tidigare kontorskollegor i Wien som kostat mer än 100 människor livet – ett uppdrag som kommer ta honom från Österrike och England till Kalifornien där han träffar och behöver samarbeta med sin tidigare kollega och före detta älskare Celia Harrison (Thandiwe Newton). All the Old Knives är en berättelse om globalt spionage, moralisk tvetydighet och dödligt svek. Filmen är regisserad av den hyllade danske regissören Janus Metz med manus av Olen Steinhauer. Bland huvudrollerna återfinns även Laurence Fishburne och Jonathan Pryce. 

 

Outer Range

15 april 2022

Outer Range, med Oscar-nominerade Josh Brolin i huvudrollen har premiär den 15 april. Seriens första säsong har totalt åtta avsnitt och där två avsnitt har premiär varje vecka. I Outer Range följer tittare Royal Abbott (Josh Brolin), en familjedriven ranchägare som upptäcker ett outgrundligt mysterium i utkanten av Wyomings vildmark. Serien är en spännande western-familjesaga med inslag av skev humor och övernaturliga mysterium som undersöker hur vi brottas med det okända.

 

Ten Precent

Premiär i vår

Ten Percent är titeln på den nya brittiska dramakomedi-serien från BAFTA-vinnaren John Morton (Twenty Twele, W1A). Serien är inspirerad av den franska orginalserien ”Call my agent!”. Ten Percent håller fast vid känslan från det franska originalet men utspelar sig på en talangbyrå i London. Serien speglar väl John Morton’s unika och brittiska tilltal men med nya perspektiv. Serien är producerad av BRON Studios and Headline Pictures. Ten Percent har premiär under våren 2022 och kommer finnas exklusivt på Prime Video.

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår