Nyhet Film tv-serier

NYHETER I APRIL PÅ HBO MAX

Då drar vårsäsongen på strömningstjänsterna igång på allvar och det här är vad HBO Max bjuder på.

ONE TRUE SINGER 
Premiär 1 april 

Musikshow som ska lansera nästa stora artist i Rumänien. 14 unga artister tävlar om pengar, ära och ett skivkontrakt. 10 avsnitt, varav 2 på premiären följt av 1 i veckan.


CZECH IT OUT!
Premiär 1 april 

En gastronomisk resa i ett  vackert Tjeckien tillsammans med landets mest populära matinfluencer Lukáš Hejlík som reser tillsammans med sin 14-åriga dotter Klára i denna första HBO Max realityserie från Tjeckien. Regisserad av prisbelönade Matěj Chlupáček. 8 avsnitt, 2 avsnitt per vecka.


THE INFORMANT
Premiär 1 april 1985.

Bakom järnridån reser Geri till universitetet. Han ser fram emot att träffa tjejer och festa, och går med i en grupp radikaler, ledda av den karismatiske Száva. Men Geri har en hemlighet. Han är informatör till den totalitära staten. För att rädda sin bror har han tvingats spionera på sina nya vänner för säkerhetstjänsten. Medan Geris liv förändras, brottas han med tanken; på vems sida ska han stå? Särskilt när gruppens ledare Száva inser att det finns en informatör bland dem. Ungersk Max Original-serie, 8 avsnitt, varav 2 på premiären följt av 1 avsnitt i veckan.


THE THAW 
Premiär 1 april 

Kroppen av en ung kvinna upptäcks i Oderflodens iskalla vatten. Utredningen av fallet leds av Katarzyna Zawieja, en ung polis som aldrig ger upp lätt. Det blir snart uppenbart att utredningen går längre än själva mordet eftersom kvinnan födde barn kort innan sin död. Men var är barnet? För Katarzyna innebär sökandet efter det nyfödda barnet att hon måste konfronteras med sina egna omständigheter – hon är en kvinna i kris efter sin makes död. Hennes kamp för att hitta barnet kommer även att bli en kamp för att hitta sig själv. 6 avsnitt, 2 per vecka.


WELLINGTON PARANORMAL 
Säsong 4, tillgänglig 1 april 

Sista säsongen av spinoff-serien till filmen What We Do In The Shadows och en mockumentärkomedi som följer ett team på Wellingtonpolisen, specialiserade på paranormala ärenden. 6 avsnitt, tillgängliga på premiärdagen. 

 

FANTASTIC BEASTS: A NATURAL HISTORY 
Tillgänglig 2 april 

Stephen Fry ger sig ut på en fascinerande resa för att upptäcka historierna bakom några av världens mest fantastiska vidunder. Mytomspunna varelser under tusentals år, som fortfarande i våra upplysta tider trollbinder oss. Med hjälp av vetenskapsmän, historiker, författare och filmmakare, tar Fry reda på varför dessa vidunder är populärare än någonsin. 56 minuter.


THE INVISIBLE PILOT 
Premiär 5 april 

Dokumentär i tre avsnitt som tar sin början i Arkansas och slutar i en stor politisk skandal. Gary Betzner, en karismatisk make och far, hoppade från en bro 1977 – trots vad som verkade vara ett lyckligt liv med familj och en framgångsrik karriär som pilot. Långt senare nystades en mystisk historia upp om hypnos, hemliga identiteter och ett dubbelliv med farliga uppdrag och brott. Adam McKay är exekutiv producent och Emmybelönade Phil Lott och Ari Mark har gjort serien. 3 avsnitt, 1 på premiären.


SLØBORN 
Säsong 2, tillgänglig 5 april 

Efter att en pandemi härjat på ön Sløborn har de överlevande kämpat med konsekvenserna. Ön är nu evakuerad efter de många dödsfallen, men en mindre grupp människor vägrade att lämna ön och har hållit sig gömda. Tysk-dansk serie skriven och skapad av Christian Alvart, producerad av Syrreal Entertainmnet, ZDF, Tobis Film och Nordisk Film. 6 avsnitt, alla avsnitt på premiärdagen.

 

ONE PERFECT SHOT 
Premiär 5 april 

Dokumentärserie baserad på det populära Twitterkontot One Perfect Shot, som hyllar några av de mest ikoniska ögonblicken inom filmskapande, producerad och berättad av filmskaparen Ava DuVernay.
I varje avsnitt väljer en hyllad regissör ut sina mest ikoniska bilder och med hjälp av den senaste tekniken går regissörerna bokstavligen in i varje bildscen av sitt filmskapande. Medverkande regissörer är Aaron Sorkin, Jon Chu, Kasi Lemmons, Malcolm Lee, Michael Mann och Patty Jenkins.6 avsnitt, alla på premiärdagen.


TONY HAWK: UNTIL THE WHEELS FALL OFF 
Premiär 6 april 

Den kompletta dokumentären om Hawks liv och otroliga karriär som skateboardproffs, hans relation till sporten som han blivit synonym med. Filmen bjuder på aldrig tidigare visat material, intervjuer med Hawk och andra betydelsefulla personer inom sporten, bland andra Stacy Peralta, Rodney Mullen, Mike McGill, Lance Mountain, Steve Caballero, Andy MacDonald och Duane Peters. 60 minuter.


TIN STAR 
Säsong 1-3, tillgängliga 12 april 

Till de majestätiska kanadensiska Klippiga Bergen kommer en före detta brittisk polis tillsammans med sin familj för att leva ett lugnt liv i den lilla sömniga staden Little Big Bear. När staden invaderas av gästarbetare på ett nytt oljeraffenaderi, följer även organiserad brottslighet med som snart hotar att krossa allt i sin väg. I huvudrollerna ser vi Tim Roth, Abigail Lawrie och Genevieve OReilly. Hela serien tillgänglig på premiärdagen.


A BLACK LADY SKETCH SHOW 
Säsong 3, premiär 12 april 

Banbrytande komediserien A Black Lady Sketch Show är tillbaka med sketcher av kvinnliga komiker, inklusive producenten och skaparen Robin Thede. Gästspel av bland andra Angela Bassett, Patti LaBelle, Kelly Rowland, Laverne Cox, Nicole Byer och exekutiva producenten Issa Rae. 6 avsnitt, 1 på premiärdagen

 

THE KINGS OF NAPA 
Tillgänglig 15 april 

Dramaserie som följer den vinproducerande familjen King. När patriarken i familjen plötsligt lämna företaget får de tre barnen kämpa om kungadömet – om makten, rikedomen och arvet. Janine Sherman Barrois har skapat och producerat serien, med Oprah Winfreys Harpo Films samt Warner Bros. Television som exekutiva producenter. 8 avsnitt, alla på premiärdagen.

 

THE FREAK BROTHERS 
Tillgänglig 15 april 

Baserad på Gilbert Sheltons hyllade serie “The Fabulous Furry Freak Brothers” och animerad av prisbelönade Starburns Industries (Rick & Morty). I dagens San Francisco möter vi fyra cannabisälskande tidsresenärer från 60-talet; Freewheelin’ Franklin (Woody Harrelson), Phineas (Pete Davidson), Fat Freddy (John Goodman) och Fat Freddy’s Cat aka “Kitty” (Tiffany Haddish). 8 avsnitt, alla på premiärdagen.


THE PACT 
Tillgänglig 15 april 

En ung bryggerichef hittas död och en serie händelser sätts igång som drar in fyra anställda i en ömtålig tysthetspakt, förenade av en hemlighet som för alltid förändrar deras liv. Julie Hesmondhalgh och Laura Fraser ser vi i huvudrollerna, Pete McTighe har skapat och skrivit serien för BBC One. 6 avsnitt, alla på premiären.


NOT SO PRETTY 
Premiär 15 april 

De prisbelönade och undersökande filmskaparna Kirby Dick och Amy Ziering konfronterar skönhetsindustrin och visar fakta om de faror som döljs i makeup och andra skönhetsprodukter vi använder dagligen. 4 avsnitt, alla på premiären.
 
BILL MAHER: #ADULTING 
Premiär 16 april 

Komedispecial med den välkända politiska kommentatorn och programledaren Bill Maher.57 minuter. 


THE FLIGHT ATTENDANT 
Säsong 2, premiär 22 april 

I andra säsongen lever Cassie Bowden (Kaley Couco) ett bra och nykert liv i Los Angeles, samtidigt som hon extraknäcker för CIA. Under ett uppdrag blir hon ofrivilligt vittne till ett mord och hon blir återigen indragen i en internationell intrig. 8 avsnitt varav 3 på premiärdagen. 

 

MARLON WAYANS MULTI-ACT SPECIAL: THE HEADLINERS 
Premiär 21 april 

Komedispecial från New York-baserade skådespelaren, författaren och ståuppkomikern Marlon Wayans. 90 minuter. 

 

MAYANS M.C. 
Säsong 4, premiär 25 april 

Ex-fången Ezekiel “EZ Reyes (J.D. Pardo), hans bror Angel och de övriga i Santo Padre M.C. hotas av andra klubbar efter att ha misslyckats med att samlas under en President. 10 avsnitt varav 2 på premiärdagen.


BARRY 
Säsong 3, premiär 25 april 

I den prisbelönade mörka komediserien ser vi återigen Barry (Bill Hader) som försöker lämna sitt mörka förflutna som yrkesmördare för ett liv med sin nyfunna passion att skådespela. Nu försöker han och hans vänner göra de rätta valen. Vi ser även Stephen Root, Sarah Goldberg, Anthony Carrigan, Henry Winkler och Sarah Burns i övriga roller. 8 avsnitt, 1 på premiärdagen.


THE BABY 
Premiär 25 april 

Skräckkomedi där Natasha (Michelle De Swarte) oväntat får en bebis att ta hand om. Hon är van vid att göra vad hon vill, när hon vill. Bebisen är kontrollerande, manipulativ och har våldsam kraft. Natashas liv förvandlas till en skräckfilm. Var kommer den ifrån, vad vill den? Hon vill inte ha en bebis, det är bebisen som vill ha henne. Skapad av Sian Robins-Grace och Lucy Gaymer. 8 avsnitt, 1 på premiärdagen.


THREE BUSY DEBRAS 
Säsong 2, premiär 25 april 

Adult Swim-live action med Sandy Honig, Alyssa Stonoha och Mitra Jouhari i huvudrollena som Debra, Debra och Debra. Serien skapad av Honig, Stonoha och Jouhari, exekutivt producerad av Amy Poehler (Parks and Recreation) och Kim Lessing (Harlem). 10 avsnitt, 1 på premiärdagen. 

 

WE OWN THIS CITY 
Premiär 26 april 

Ny HBO-miniserie av George Pelecanos och David Simon (The Wire), i regi av Reinaldo Marcus Green (King Richard). Baserad på boken av Baltimore Sun-reportern Justin Fenton. Serien kretsar kring Baltimore-polisens avdelning för vapenspårning, dess uppgång och fall och den korruption och moraliska kollaps staden led på bekostnad av riktigt polisarbete. I huvudrollerna ser vi bland andra Jon Bernthal, Wunmi Mosaku, Jamie Hector, Darrell Britt-Gibson, Josh Charles och Dagmara Domińczyk. 6 avsnitt, 1 på premiärdagen. 

 

HOME ECONOMICS 
Säsong 1-2, tillgängliga 29 april 

Hjärtevärmande men ändå frusterande berättelse om relationen mellan tre syskon som lever totalt olika liv; en superrik, en medelklass och en som knappt klarar sig. Serien skapad av John Aboud och Michael Colton, med Topher Grace, Caitlin McGee och Karla Souza i huvudrollerna.  

 

NOUGHTS + CROSSES 
Säsong 2, tillgänglig 29 april 

Jack Rowan och Masali Baduza är tillbaka som Callum och Sephy i andra säsongen av BBC One-dramat, baserat på ungdomsboken skriven av Malorie Blackman. 4 avsnitt, 1 på premiärdagen. 

 

MADE FOR LOVE 
Säsong 2, premiär 29 april 

Mörk, absurd berättelse  om kärlek och skilsmässa, handlar om Hazel Green, en kvinna som rymt ifrån ett tioårigt äktenskap med den kontrollerande Byron Gogol, som implanterat ett microchip i henne huvud för att kontrollera allt hon gör. I rollerna ser vi Cristin Milioti, Billy Magnussen och Ray Romano och serien är baserad på boken av Alissa Nutting. 8 avsnitt, 2 på premiärdagen.

 

FILMER AKTUELLA I APRIL 
AFTER EARTH, 1/4

THE AMAZING SPIDER-MAN 2, 1/4

YUNG LEAN: IN MY HEAD, 1/4

ARRIVAL, 2/4

HONEY BOY, 2/4

MANCHESTER BY THE SEA, 3/4

TED BUNDY: AMERICAN BOOGEYMAN, 3/4

NIGHT OF THE ANIMATED DEAD, 5/4

EN KOMIKERS UPPVÄXT,11/4

ANNABELLE COMES HOME, 14/4

CHARLIE’S ANGELS, 18/4

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår