Nyhet Aktuellt

Brittisk streamingfrossa

Det finns saker britter gör bättre (eller åtminstone annorlunda) än andra, och när nu BritBox kommer till Sverige och övriga nordiska länder betyder det att vi får mängder av högkvalitativ streaming tillgänglig på ett ställe.

Tidigare har det mest varit SVT Play för den som velat se brittiska tv-serier (eller BBC för dem som har ett sånt abonnemang) men nu får vi mycket mer, och samlat på ett ställe. Det är allt från gamla klassiker som till exempel Brideshead Revisited och The Office till nya deckare, matlagning, livsstil, humor och så vidare. 

Och på det exklusivt innehåll, till exempel The Cleaner, en humorserie om en kille som städar på brottsplaster (mest mord ser det ut som). Som The Cleaner ser vi Greg Davies, och varje avsnitt har en ”gästartist” (de mest kända troligtvis Helena Bonham Carter och Donald Sumpter). 

En annan är Sister Boniface Mysteries, en spin-off fron Father Brown med Lorna Watson som den moppeåkande, vinodlande nunnan Sister Boniface som löser brott.

 

BritBox är ett samarbete mellan BBC och ITV, apparna finns till typ alla plattformar, och lanseringen med gratis provtid börjar om en vecka, 28 april. Priset på ett abonnemang är 89 kr/månad, och det kommer att finnas ett helårsabonnemang som ska kosta som ”mindre än åtta månader”, så vi gissar på 699 kr.

– Fantastiskt roligt att kunna bjuda våra abonnenter på ännu mer kvalitetsinnehåll. Brittiska serier och filmer har länge tagit stor plats på C More och nu kommer vi kunna erbjuda det absolut bästa utbudet med BritBox. Såväl klassiker som Peaky Blinders, The Office UK, och Helt hysteriskt till helt nya originalserier som The Cleaner, Crime och Sister Boniface Mysteries, säger Erik Annerstedt, Head of Digital, Brand and Content Marketing på C More.

Från och med 28/5 får även C More-användare med paketet Standard eller bättre tillgång till den största samlingen av brittiska filmer och serier från Britbox. 

 

www.britbox.com

Annons:

Lorna Watson son Syster Boniface
Greg Davies IS The Cleaner.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår