Nyhet pressrelease Film tv-serier

Viafree till Pluto TV

Streamingtjänsten Pluto TV lanseras nu i Norden,

Annons:

Den 18 maj lanseras gratistjänsten Pluto TV över hela Norden, vilket ska innebära att innehållet från Viafree, kombinerat med Pluto TV:s eget stora innehållsbibliotek kommer att finnas där med program som LyxfällanSvenska TruckersFrusna vägar och Paradise tillsammans med innehåll från Paramounts stora bibliotek med välkända titlar som CatfishSouth ParkDora the Explorer och mycket mer.

– Vi är nöjda med lanseringen av Pluto TV. Tittarna kan njuta av populära Viafree-format som en del av Pluto TV:s breda innehållsutbud, samtidigt som vi kan erbjuda annonsörer ett attraktivt erbjudande som Pluto TV:s annonsförsäljningspartner i Norden, säger Lars Mossing, SVP Ad Sales på NENT Group.

 

Pluto TV erbjuder, utöver det innehåll som redan funnits på Viafree, 210 tematiskt organiserade originalkanaler över flera genrer; filmer, TV-program, reality, barnens favoriter, sport, nyheter och mer. Viafree-innehållet kommer att ha en egen on-demand-sektion på Pluto TV med favoriter som MasterchefParadise och mycket mer. Samtidigt kan tittare på Pluto TV strömma innehåll från Paramounts många varumärken, men också innehåll från internationella och lokala innehållsleverantörer samt distributörer.

 

– Pluto TV i Norden har ett exklusivt erbjudande. För första gången kombinerar vi streaming med den linjära TV-modellen som redan har förtrollat ​​amerikanska och europeiska användare, med en ny och utökad on-demand-sektion som drivs av Viafree-innehåll för att erbjuda det bästa internationella och lokala innehållet i en tjänst, säger Olivier Jollet, General Manager och Senior Vice President, Pluto TV International.

 

Alla webbadresser för Viafree kommer att omdirigeras till Pluto TV från och med den 25 maj. Innehåll från Viafree kommer givetvis även fortsättningsvis att finnas tillgängligt på Viaplay.

Mer information om Pluto TV finns här, och svar på frågor om utfasningen av Viafree som fristående plattform finns att läsa här.

 

 

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår