Nyhet pressrelease Film tv-serier

på Apple TV+ i höst

"Slow Horses", "The Mosquito Coast", "Mythic Quest" och "Little America" är ​​tillbaka med nya säsonger

Idag släpper Apple TV+ premiärdatum för några av serierna som återvänder i höst.
"The Mosquito Coast" fortsätter med säsong två den 4 november, tredje säsongen av arbetsplatskomedin "Mythic Quest" kommer den 11 november, den  andra säsongen av "Slow Horses" har premiär den 2 december och antologin "Little America" är tillbaka med åtta helt nya delar den 9 december.

I höst kommer även Peter Farrellys senaste film "The Greatest Beer Run Ever" med Zac Efron i huvudrollen (30 september), den nya Apple Original-serien "Shantaram" med Charlie Hunnam i huvudrollen (14 oktober) och Apple Original-filmen "Causeway" där Jennifer Lawrence både spelar huvudrollen och producerar (4 november).  
Även dokumentärfilmen "Selena Gomez: My Mind and Me" kommer till Apple TV+ den 4 november.

 

Nya säsongspremiärer på Apple TV+ inkluderar:

 

 THE MOSQUITO COAST

Säsong två har premiär fredagen den 4 november
"The Mosquito Coast" är baserad på Paul Theroux bästsäljande roman med Justin Theroux, Melissa George, Logan Polish och Gabriel Bateman i huvudrollerna. Serien följer uppfinnaren och envisa idealisten Allie Fox som flyr med sin familj på jakt efter en fristad från den amerikanska regeringen, karteller och mördare.
I säsong två har de knappt lyckats ta sig från Mexiko med livet i behåll och ger sig djupt in i den guatemalanska djungeln för att träffa en gammal vän. Den nya tillflykten skapar problem för familjen Fox när de trasslar in sig i en konflikt med en knarkbaron. Allie och Margot är oense om huruvida de ska slå sig ner, röra sig vidare eller dela upp sig för att säkra familjens framtid. Beslutet kommer antingen att förena familjen eller riva isär dem för alltid.

Det första avsnittet av "The Mosquito Coasts" andra säsong släpps den 4 november, följt av ett nytt avsnitt varje vecka till och med den 6 januari 2023.  

 

MYTHIC QUEST
Säsong tre har premiär fredagen den 11 november

 "Mythic Quest", skapad av Rob McElhenney, Charlie Day och Megan Ganz återvänder med en tredje säsong på tio avsnitt i höst. Arbetsplatskomedin följer en grupp videospelsutvecklare som bygger världar, formar hjältar och skapar legender. Men de hårdaste striderna utkämpas inte i spelet – de sker på kontoret.

I säsong tre navigerar Ian och Poppy spelvärlden och sitt partnerskap i nybildade GrimPop Studios - och Dana tvingas medla mellan sina chefer i deras oupphörliga käbbel. På Mythic Quest börjar David känna sig bekväm i sin nya chefsroll. Jo är tillbaka som hans assistent - lojalare än någonsin. Han känner att han för första gången verkligen är den som bestämmer.
Carol försöker ta reda på var hon passar in efter en ny befordran, Rachel kämpar med balansen mellan moral och kapitalism på Berkeley och Brad är tillbaka från fängelset - som en ny man.

Den 11 november släpps de två första avsnitten av "Mythic Quest" säsong 3. Därefter släpps ett nytt avsnitt i veckan fram till den 6 januari 2023.


SLOW HORSES
Säsong två har premiär fredagen den 2 december
Efter den första säsongen stod det klart att Apple beställt två nya säsonger av den kritikerrosade spionserien "Slow Horses". De nya säsongerna baseras på de två nästa böckerna i Mick Herrons prisbelönta romansvit "Slough House".

Säsong två är regisserad av Jeremy Lovering och Oscarvinnaren Gary Oldman är tillbaka i huvudrollen. Sedan länge begravda hemligheter från Kalla kriget upptäcks - hemligheter som riskerar orsaka blodbad på Londons gator. När en förbindelse med ryska skurkar tar en ödesdiger vändning måste seriens olyckliga hjältar övervinna sina individuella misslyckanden och vässa sina spionfärdigheter för att förhindra en katastrof.

"Slow Horses" är ett mörkt humoristiskt spiondrama som följer ett dysfunktionellt team av brittiska underrättelseagenter som tjänstgör på MI5:s ”elefantkyrkogård” – Slough House. Oldman spelar huvudrollen som "Jackson Lamb", den briljanta men hetlevrade ledaren för spionerna, som hamnar på Slough House på grund av sina karriäravslutande misstag. I ensemblen ingår Oscarsnominerade Kristin Scott Thomas, BAFTA Scotland Award-vinnaren Jack Lowden, Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Freddie Fox, Chris Reilly, Samuel West, Sophie Okonedo, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan och Oscarsnominerade Jonathan Pryce.

De första två avsnitten av den andra säsongen har premiär den 2 december. Därefter släpps ett nytt avsnitt varje fredag fram till den 30 december.

 

LITTLE AMERICA
Säsong två har premiär fredagen den 9 december

"Little America" är inspirerad av verkliga berättelser från USA:s invandrare. Komedi, romantik, innerlighet, inspiration och överraskningar fyller deras historier bortom tidningsrubrikerna - och de är mer relevanta än någonsin.

Den andra säsongen är skapad av Lee Eisenberg, Kumail Nanjiani, Emily V. Gordon, Siân Heder, Alan Yang och Epic Magazine. Säsongen utforskar åtta otroliga berättelser inspirerade av riktiga människor från hela världen, däribland en belizisk kvinna (Stacy Rose) som arbetar för en chassidisk familj i New York, en koreansk man (Ki Hong Lee) som tillverkar hattar åt en svart kyrkoförsamling i 1980-talets Detroit, samt historien om en 40-årig japansk kvinna i Columbus, Ohio (Shiori Ideta) som drömmer om en kvinnlig basebolliga.

Hela andra säsongen med åtta nya delar har premiär fredagen den 9 december.

.

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår