pressrelease Film tv-serier

på Pluto TV i oktober

Här kommer en lista med vad du kan se i oktober, helt gratis.

LIVE

MMA Fight Night – 1. Oktober

Fans av kampsport och Bellator, en av världens största arrangörer av MMA-event, har mycket att glädja sig till i oktober. Den första oktober kan tittare se MMA Fight Night live från Odense där talangerna Marcelino Kemna och Simon Seiler möter varandra.

Bellator 286 – 1.oktober och Bellator 287 – 29.oktober

Det spektakulära eventet Bellator 286: Pitbull vs. Borics visas live från Long Beach i Kalifornien. MMA-veteranen Patrício Pitbull möter Ádám Borics, som för ögonblicket har fyra segrar i rad och nyligen vann över danska Mads Burnell under Bellator 276. Senare i oktober visas även Bellator 287: Piccolotti vs. Barnaoui live från Milan.

 

TEMA/STUNT

Halloween – hela oktober

Hela oktober visar Pluto TV de bästa skräckfilmerna från klockan 22:00. Varje vecka har ett nytt skräcktema för att tillgodose alla skräckälskares begär. Oavsett om du gillar thriller, skräck eller en halloween-komedi, hittar du det på Pluto TV. Se halloweenfavoriter som, Scream, Cujo, The Grudge och Saw. 

Inte nog med det så får även de minsta i familjen något att se fram emot. Barnen får nämligen sin helt egna halloweenkanal där de kan se favoriter från Nick Jr. och Nickelodeon. Bland höjdpunkterna hittar vi Blaze och Monstermaskinerna, Paw Patrol och iCarly. Kanalen finns tillgänglig från den 17 oktober och kan ses månaden ut.

 

NYA KANALER

Pacific Blue – 15.oktober

Pluto TV tar dig tillbaka till en av 1990-talets coolaste TV-serier. Vi pratar såklart om Pacific Blue. Här möter vi unga, vältränade och cyklande poliser på stranden i Santa Monica, Kalifornien. Blandningen av sol, sommar och spänning gör serien perfekt att se under mörka höstkvällar.

Ice Road Truckers – 20.oktober

Den internationella succéserien och TV-fenomenet Ice Road Truckers finns snart tillgänglig på Pluto TV. I serien följer vi ett gäng lastbilschaufförer som under extrema förhållande, och långa dagar, transporterar viktigt gods över frusna sjöar och floder i avlägsna arktiska territorier i Kanda och Alaska.

MTV Movie Hits – kommer i oktober

Äntligen en kanal med några av de bästa soundtracken från filmhistorien! MTV Movie Hits erbjuder en mängd olika genrer och artister som har bidragit till några av världens bästa filmer. Lyssna på allt från Ed Sheeran till The Original Blues, Brothers Band och Roxette.

Frusna Vägar - 20.oktober

Ny säsong av vår allas favoritserie, Frusna Vägar. I serien ger vi oss ut på vägarna tillsammans med hjältarna som förvandlar de norrländska vidderna till farbara områden, trots Kung Bores hårda motstånd.

 

SENARE I HÖST

Beverly Hills 90210 – kommer i höst

Den ikoniska och inflytesrika ungdomsserien Beverly Hills 90210, skapad av Darren Star och producerad av Aaron Spelling, kommer snart till Pluto TV. Beverly Hills 90210 är en av 1990-talets mest älskade serier och blev ett globalt popkulturfenomen. Följ vännerna som bor i Beverly Hills, Kalifornien, när de navigerar sig genom livet.

NCIS – kommer i höst

Den enormt populära serien NCIS är mer än bara ett actiondrama. Med goda doser humor är det en serie som fokuserar på den ibland komplexa och alltid roliga dynamiken hos ett team av specialagenter som tvingas arbeta tillsammans i högstressade situationer. Oavsett om det är mord, spionage, terrorism eller stulna ubåtar, reser dessa specialagenter världen över för att utreda alla brott som är kopplade till marinen.

 

ON-DEMAND

South Park säsong 14-21

Entertainment Weekly har korat South Park till en av de bästa serierna genom tiderna. Den Emmy®- och Peabody®-vinnande, animerade serien har förtrollat generationer av fans med deras humor. Serien skapades av Matt Stone och Trey Parker. I år firar serien 25 år och du kan snart njuta av ännu fler säsonger på Pluto TV. Du ser avsnitten på on-demand eller på South Parks egna kanal.

Paradise - 24.oktober 

Se det nya formatet av tidigare Paradise Hotel på Pluto TV. Vi ser Tone Sekelius som host i ett helt nytt hus och med helt nya deltagare. Start den 24 oktober.

 

Annat aktuellt hos Pluto TV

Viaplay-favoriter som Lyxfällan, Eventyrlig Oppussing och Masterchef

Flera talkshows The Drew Barrymore Show, The Late Show with Stephen Colbert och The Daily Show

- Barn- och familjefavoriterna Svampbob Fyrkant, Paw Patrol, Dora utforskaren

- Favoriter från MTV Are You the One? UK, Love Island UK, Deliciousness

- TV-klassikerna Melrose Place, Walker, Texas Ranger

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår