Nyhet pressrelease Film tv-serier

Alla premiärer på C More i november

Ny säsong av brutala Gangs of London och en fjärde efterlängtad säsong av Yellowstone. Dessutom startar FIFA Fotbolls-VM 2022 den 20 november.

 

C More Originals

Handen på hjärtat – premiär 23 november
Parterapeuten Ava bor i Stockholm och har en övernaturlig förmåga. Bara genom att lägga handen på någons hjärta kan hon se nyckelscener ur dennes framtida kärleksliv. För egen del har hon tappat tron på kärleken, tills hon en dag får en vision som förändrar allt. Handen på hjärtat är en romantisk komedi av Lina Åström som bland annat har skrivit manus till ungdomsserierna Ligga och Sjukt oklar.

Walter Presents

Mysteriet vid sjön, säsong 3 – premiär 7 november
I den tredje säsongen ställs Lise och Clovis inför ett helt nytt hot när ett virus sprider sig över Annecy. Rör det sig om en olycka, ett brott eller rentav en terroristattack? Tom är nu nio år gammal, och plötsligt anmäls hans skolkamrat Lily saknad. Kan hennes försvinnande vara kopplat till virusutbrottet? Varje minut räknas om Lise ska lyckas rädda de smittade innan det är för sent.

Kommissarie Ricciardi – premiär 21 november
Kommissarie Ricciardi, men en unik förmåga att läsa av döda personers sista tankar, lever i 1930-talets Neapel och lämnar inget brott olöst. Privat slits han mellan sina känslor för den timida, unga läraren Enrica och den passionerade änkan Livia. Kommissarie Ricciardi (Il Commissario Ricciardi) är en del av Walter Presents-utbudet som består av handplockade kvalitetsserier från hela världen.

 

Höjdpunkter från BritBox

Crossfire – premiär 9 november
Jo befinner sig på semester i Spanien med familj och vänner när hon plötsligt hör flertalet skott eka över hotellanläggningen. En grupp män, ute efter hämnd, har tagit sig in på området och sprider skräck omkring sig, samtidigt som mörka hemligheter riskerar att dras upp till ytan. Crossfire är en hyllad brittisk dramathriller med Keeley Hawes (Line of Duty) i huvudrollen.

Four in a Bed, säsong 13 – premiär 16 november
I livsstilsprogrammet Four in a Bed tävlar Bed & Breakfast-värdar mot varandra om vems hotell som får högst poäng. De bor hos varandra och upplever en mängd olika varianter av rum, frukostar och andra variabler som påverkar poängen som slutligen delas ut. Det bjuds på dramatik, skratt, uppriktig kritik och en hel del hårda ord när tävlingsdeltagarna fäller sina slutgiltiga omdömen.

Masterchef UK, säsong 18 – premiär 30 november
In i köket och under rampljuset. Amatörkockar tävlar mot varandra när John Torode och Gregg Wallace skruvar upp värmen. Tävlingen där amatörkockar måste tillaga rätter som visar upp deras tekniska färdigheter och förståelse för smaker; med matkritiker och stjärnkockar som gästdomare. Matlagning blir inte mycket tuffare än så här.

Father Ted, säsong 1-3  premiär 2 november
Tre katolska präster och deras hushållerska bor på Craggy Island, en ö utanför Irlands kust. Där har de blivit placerade på grund av olika förseelser på fastlandet. Nu ställs de inför livets fortsatta utmaningar i den prisbelönta brittiska komediserien Father Ted. I huvudrollerna ser vi Dermot Morgan som fader Ted Crilly, Ardal O''''Hanlon som fader Dougal McGuire och Pauline McLynn som mrs Doyle.

National Treasure – premiär 16 november
Den offentliga uppfattningen av älskade brittiska komikern Paul Finchley förändras fullständigt efter anklagelser om våldtäkt anländer ur hans förflutna. National Treasure, som bygger på verkliga händelser, har hyllats stort av kritiker och drivs fram av en fantastisk rollista med Robbie Coltrane och Julie Walters i spetsen.

Unge Kommissarie Morse, säsong 8 – premiär 23 november
Tillsammans med sin gruffa, men ändå snälla, partner och mentor DCI Fred Thursday undersöker unge kommissarie Morse mordfall i och omkring Oxford. De ställs inför flertalet unika och spännande fall, bland annat mord på en kollega samt en död taxichaufför.

Heartbeat, säsong 4 – premiär 23 november
I fjärde omgången av brittiska serien Heartbeat fortsätter den lokala polisstyrkan att patrullera Ashford och intilliggande samhället Aidensfield i Yorkshire. I denna säsong möts vi bland annat av potentiella förgiftningar, illegala aborter, ett djur med rabies och en kidnappning.

 

Nytt från Hayu

Below Deck Adventure – premiär 2 november
Below Deck Adventure tar tittarna bortom yachten när passagerare skärmflyger, utforskar grottor och tar extrema helikopterturer längs de norska fjordarna. En helt ny besättning kommer att tillgodose de höga kraven från spänningssökande gäster, samtidigt som de navigerar i besättningens dynamik, relationer ombord och naturligtvis - drama.

Below Deck, säsong 10 – premiär 22 november 
Below Deck är en amerikansk realityserie om livet bakom kulisserna på ett lyxfartyg för den glamorösa överklasseliten. Här jobbar en grupp singelmänniskor som alla brinner för livet till havs och som ständigt kämpar för att tillfredsställa sina kräsna passagerare. Varje avsnitt går nya resenärer ombord på yachten med förväntningar om en magisk resa till några av världens mest exotiska platser.

Filmer och dokumentärer på C More i november

Ennio: The Maestro (2021) – premiär 1 november
Rosad dokumentär om den legendariske filmkompositören Ennio Morricone, som är full av intervjuer med kända kollegor och fans - från Clint Eastwood och Quentin Tarantino till Bruce Springsteen och James Hetfield. Morricone skrev musik till hundratals filmer under en drygt 50-årig karriär - från samarbeten hemma i Italien med namn som Sergio Leone, Pier Paolo Pasolini, Bernardo Bertolucci och Dario Argento, till amerikanska storfilmer, däribland The Mission, The Thing och The Hateful Eight, som gav honom en Oscar vid 87 års ålder. För regin står Giuseppe Tornatore som samarbetade med Morricone på flera filmer, däribland succén Cinema Paradiso.

Fyra bröllop och en begravning (1994) – premiär 1 november
Författaren och regissören Richard Curtis (Notting Hill, Love Actually) fick sitt genombrott med sitt manus till denna klassiska romantiska komedisuccé. Hugh Grant spelar den brittiske ungkarlen Charles som ränner på bröllop och inleder en snubblade romans med amerikanskan Carrie (Andy MacDowell). Längs vägen får vi lära känna hans brokiga, bråkiga, varmhjärtade kompisgäng.

Sleepless In Seattle (1993) – premiär 1 november
Tom Hanks och Meg Ryan spelar huvudrollerna i denna moderna klassiker, en älskad romantisk dramakomedi om att hitta kärleken på nytt. Sam kan inte släppa sorgen över sin döda fru. Han övertalas av sin son att tala ut om sina känslor på ett nattradioprogram. Annie berörs av Sams historia och skriver ett brev där hon stämmer träff med honom på Empire State Building på nyårsafton.

När Harry träffade Sally (1989) – premiär 1 november
Klassisk amerikansk romantisk komedi med Billy Crystal och Meg Ryan. Harry och Sally träffas när de samåker från Chicago till New York, dit de bägge ska flytta. Det slår inga gnistor mellan dem, men de utvecklar en vänskap som blir allt starkare för varje år som går. Tillsammans upplever de framgångar och motgångar, kärlek och sorg i en av världens mest romantiska städer.

Val (2021) – premiär 2 november
Han har spelat Iceman, Batman och Jim Morrison, och setts i filmer som Heat, Top Secret, Tombstone och senast Top Gun: Maverick. Under hela sin karriär har Val Kilmer också filmat en stor mängd material som ligger till grund för detta porträtt av skådespelaren. I denna rosade dokumentär skildras hans liv och karriär och inte minst kampen mot den strupcancer som präglat hans senaste år.

Fira med Ferris (1986) – premiär 2 november
Amerikansk komediklassiker med Matthew Broderick som Ferris Bueller, en företagsam ung man med en plan. Han tänker skolka från sin tråkiga high school-klass och dra in till Chicago med sin tjej. För att hans plan ska gå i lås måste han övertyga sin bäste vän Cameron att låna sin pappas sportbil. Samtidigt är skolans rektor de skolkande eleverna hack i häl. Regi av John Hughes (Breakfast Club).

Pretty In Pink (1986) – premiär 2 november
80-talsklassiker om high school-eleven Andie som kommer från arbetarkvarteren i en förort till Chicago. I skolan finns en klick odrägliga rikemansbarn som Andie och hennes bäste vän Duckie föraktar. Men i det gänget finns också Blane som bjuder ut Andie. De blir förälskade, men kan kärleken överleva omgivningens tryck? För manus stod John Hughes (Breakfast Club, Sixteen Candles, Fira med Ferris).

The Terminator (1984) – premiär 3 november
År 2029 styrs världen av superdatorn Skynet, men den mänskliga motståndsrörelsen vinner mark. Då skickar Skynet en mördarmaskin (Arnold Schwarzenegger) tillbaka i tiden, för att döda motståndsledaren John Connors mor (Linda Hamilton) innan hon har hunnit föda sin son. Actionklassiker regisserad av James Cameron som gjort allt från Avatar och Aliens till Titanic.

Thelma & Louise (1991) – premiär 3 november
Klassiskt actiondrama om två vänner på kollisionskurs med samhället. Hunsade hemmafrun Thelma och kaxiga servitrisen Louise ska ha en ledig helg ihop, men efter ett våldtäktsförsök måste de fly undan lagen. Ridley Scott står för regin till denna sexfaldigt Oscarnominerade film, där Callie Khourie vann för sitt manus. I en biroll syns Brad Pitt som fick ett stort genombrott som barbröstade J.D.

Hustlers (2019) – premiär 4 november
I det rosade kriminaldramat Hustlers möter vi stripporna Ramona (Jennifer Lopez) och Destiny (Constance Wu) som har svårt att få tillvaron att gå ihop. Tillsammans med några kollegor bestämmer de sig för att börja lura pengar av sina kunder, de ljusskygga Wall Street-typer som skott sig på andra under finanskrisen. Filmen bygger på verkliga händelser i New York i slutet av 00-talet.

50 First Dates (2004) – premiär 4 november
Romantisk komedi där Adam Sandler spelar Henry som njuter av ungkarlslivet på Hawaii – tills han förälskar sig i Lucy (Drew Barrymore). Problemet är att Lucy har varit med om en bilolycka som har satt hennes minne ur spel – varje morgon har hon glömt vad som hände igår. Nu måste Henry vinna hennes hjärta på nytt, varje dag.

Hundpensionatet (2009) – premiär 4 november
Familjekomedi där vi möter de föräldralösa syskonen Andi och Dave vars fosterföräldrar inte tillåter husdjur, så de måste hitta ett hem åt sin hund Fredag. När deras fyrbente vän leder dem till ett nedlagt hotell föds en idé – de ska öppna ett pensionat för stadens herrelösa hundar. Huvudrollerna i Hundpensionatet spelas av Emma Roberts, Jake T. Austin, Lisa Kudrow och Don Cheadle.

Django Unchained (2012) – premiär 5 november
Sydstats-western av Quentin Tarantino om Django (Jamie Foxx), en afrikansk slav som fritas från sin vedervärdiga tillvaro av en prisjägare. Snart är han ute på en blodig och skoningslös hämndturné och försöker spåra sin fru som sålts till en grym slavägare (Leonardo DiCaprio). Filmen nominerades till fem Oscar och vann två – bästa biroll till Christoph Waltz och manus till Quentin Tarantino.

Den gode, den onde, den fule (1966) – premiär 5 november
Stilbildande westernklassiker av Sergio Leone med Clint Eastwood i huvudrollen och odödlig musik av Ennio Morricone. Två småfifflare får av en döende man höra talas om en stor skatt, en kista full av guld som grävts ner på en kyrkogård. Kumpanerna litar inte särskilt mycket på varandra, men tvingas ändå samarbeta för att hitta skatten. Samtidigt har en tredje skurk fått nys om guldet.

The Hateful Eight (2015) – premiär 5 november
Quentin Tarantino är tillbaka med The Hateful Eight, en kritikerhyllad westernthriller där en välkänd prisjägare och hans infångade byte söker skydd från en intensiv snöstorm. De hamnar på ett närapå övergivet värdshus ute på landsbygden i Wyoming och stöter på en samling mystiska figurer med dunkla avsikter. Det står snart klart att ingen i huset går att lita på.

John Wick (2014) – premiär 6 november
Actionthriller med Keanu Reeves som en skicklig yrkesmördare som lagt pistolerna på hyllan för kärlekens skull. När hans fru dör lämnar hon efter sig en sista kärleksgåva: en hundvalp. Men när hunden blir dödad av inbrottstjuvar vaknar mördaren åter till liv i John Wick, och han inleder ett enmanskrig med en mäktig mafioso, spelad av Michael Nyqvist.

A.I. Artificial Intelligence (2001) – premiär 6 november
Science fiction av Steven Spielberg om David, en avancerad robotpojke som överges av sin adoptivfamilj när deras son tillfrisknar från en svår sjukdom. David vill inget hellre än att återförenas med familjen och försöker hitta någon som kan hjälpa honom att bli en riktig människa. Huvudrollerna i A.I. spelas av bland andra Haley Joel Osment (Sjätte sinnet), Frances O`Connor och Jude Law.

No Way Out (1987) – premiär 8 november
När älskarinnan till USA:s försvarsminister hittas mördad får officer Tom Farrell i uppdrag att hitta en rysk spion som misstänks för mordet. Snart hamnar Farrell själv under misstankar, och i en kamp mot klockan måste han hitta den riktiga mördaren. Nervpirrande thriller i regi av Roger Donaldson ("The Bank Job") med Kevin Costner ("Dansar med vargar") i huvudrollen som Tom Farrell. I övriga roller ses Gene Hackman ("Enemy of the State") och Sean Young ("Blade Runner").

The Expendables 3 (2014) – premiär 8 november
Barney (Sylvester Stallone) och hans brokiga samling legosoldater är tillbaka! Denna gång ställs de mot Stonebanks (Mel Gibson), en skrupelfri vapenhandlare ute efter blod. Barney måste nu toppa laget med yngre förmågor för att ha en chans att överleva. Ett massivt uppbåd ärrade actionstjärnor visar att gammal är äldst i ett fulltankat actionäventyr med smarriga stridsscener och glimten i ögat. I den stjärnspäckade rollistan syns också Harrison Ford, Jason Statham, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas och Wesley Snipes.

Lion (2016) – premiär 9 november
1986 somnade femårige Saroo på ett tåg i centrala Indien. När han vaknade var tåget i rörelse, och stannade inte förrän han var 150 mil hemifrån. Saroo kom att adopteras av ett australiskt par, men slutade aldrig att tänka på sin mamma. "Lion" är den hyllade filmatiseringen av Saroo Brierleys självbiografi. Den nominerades till sex Oscar, däribland bästa film.

Alone In Berlin (2016) – premiär 9 november
Kritikerhyllat drama efter Hans Falladas verklighetsbaserade roman som utspelar sig i Berlin under andra världskriget. Paret Otto och Anna (Brendan Gleeson och Emma Thompson) har en son som dör i strider i Frankrike. Hans död får paret att genomskåda nazisternas hatiska ideologi, och de börjar i hemlighet sprida budskap om motstånd - en livsfarlig syssla i det krigshetsande Tyskland.

A Walk Among The Tombstones (2014)– premiär 10 november
Hårdkokt deckarthriller med Liam Neeson som Matthew Scudder, en sliten före detta polis som jobbar som privatdeckare. En dag får han i uppdrag av den rike knarklangaren Kenny att utreda vem som kidnappat och mördat hans fru, vilket blir upptakten på en snårig och livsfarlig jakt. "A Walk Among the Tombstones" bygger på en av deckarveteranen Lawrence Blocks populära romaner om Matthew Scudder.

Welcome To Norway (2022) – premiär 11 november
Norsk dokumentärserie från 2022. Den framgångsrika affärsmannen Øystein blir överfallen i sitt hem i Oslo 2014 och mister nästan livet efter ett flera knivhugg. Trots det nästan dödliga utfallet riktas anklagelser mot honom själv, samtidigt som gärningsmannen går fri.

Call Me by Your Name (2017) – premiär 11 november
Året är 1983 och den 17-årige amerikanen Elio tillbringar sitt sommarlov i familjens vackra hus i norra Italien. En dag anländer doktoranden Oliver för att hjälpa Elios far, en framstående professor. Det blir en sommar som kommer att förändra Elios och Olivers liv för alltid. Rosat drama av Luca Guadagnino som nominerades till fyra Oscar och vann för bästa manus, skrivet av James Ivory.

Jakten till månen (2015) – premiär 11 november
Animerat familjeäventyr där en skrupellös miljardär försöker göra anspråk på månen för att exploatera en möjlig energikälla. Den som kan stoppa honom är varken NASA eller USA:s president, utan Mike Goldwing en envis, tolvårig surfare. Nu bär det av mot månen tillsammans med farfar, som är pensionerad astronaut, samt kompisarna Marty, Amy och en liten ödla som tror att den är Godzilla.

Locke (2013) – premiär 12 november
Kritikerrosat brittiskt drama med Tom Hardy som Ivan Locke, en betrodd, lugn och pålitlig byggnadsingenjör i Birmingham. Kvällen innan ett avgörande skede på ett stort bygge, då ett enormt betongfundament ska gjutas, sätter sig Locke i sin bil och kör mot London. Men varför lämnar en trygg familjefar och kollega plötsligt allt bakom sig och ger sig iväg i natten?

The Nice Guys (2016) – premiär 12 november
Los Angeles, 1977. 
Privatdeckaren March (Ryan Gosling) anlitas för att undersöka ett mystiskt dödsfall som polisen avskrivit som självmord. Hans vägar korsas av torpeden Healy (Russell Crowe) som också letar ledtrådar. Det omaka paret inser att de måste samarbeta för att lösa fallet. Actionkomedi av Shane Black som slog igenom med sina manus till Dödligt vapen-filmerna.

Prinsessa på vift (1953) – premiär 13 november
Romantisk komediklassiker som gav Audrey Hepburn en Oscar och sitt stora genombrott i Hollywood. Hepburn spelar en prinsessa som tröttnar på sitt inrutade schema på statsbesök i Rom. Hon smiter ut från ambassaden för att på egen hand utforska staden, där hon snart stöter på en ovetande amerikansk reporter, spelad av Gregory Peck.

Älska mig igen (2012) – premiär 13 november
Paige och Leo är unga och förälskade. När de är med om en bilolycka klarar sig Leo undan oskadd medan Paige hamnar i koma. När hon vaknar lider hon av minnesförlust och minns inte ens vem Leo är. Men han har en plan - han tänker förföra henne som om de just träffats för första gången. Huvudrollerna i det romantiska dramat Älska mig igen spelas av Channing Tatum och Rachel McAdams.

Livet efter dig (2016) – premiär 13 november
Motsatser möts i filmatiseringen av Jojo Moyes bästsäljare Livet efter dig. Lou (Emilia Clarke från Game of Thrones) är en obotlig optimist som är för fattig för att flytta hemifrån, Will (Sam Claflin) är en tjusig överklasskille som har blivit totalförlamad och tappat livslusten. När hon anställs av hans föräldrar för att hålla honom sällskap inleds en resa som kommer att förändra dem båda.

Bad Moms (2016) – premiär 15 november
Författarna till ”Baksmällan” ligger bakom denna komedi om tvåbarnsmamman Amy (Mila Kunis) som håller på att krokna under kraven från hem, jobb och skola. När hon får nog av översittarna i föräldrarådet gör hon uppror och hamnar i trubbel, men får också nya vänner i andra stressade mammor. Övriga roller i "Bad Moms" spelas av bland andra Kristen Bell, Jada Pinkett Smith och Christina Applegate.

Borta bra, hemma värst (2008) – premiär 18 november
Julkomedi om Brad (Vince Vaughn) och Kate (Reese Witherspoon) som varje jul gör allt för att slippa alla besvärliga familjesammankomster. Det här året har de bestämt sig för att resa till Fiji men när deras flyg blir inställt tvingas de tacka ja till inte bara en familjemiddag utan måste fira årets stora familjehögtid med samtliga sina fyra frånskilda föräldrar. Det blir en jul de sent ska glömma.

Min vän Charlotte (2006) – premiär 18 november
Familjefilm där vi möter griskultingen Wilbur som blir förtvivlad när han inser att det är hans öde att hamna på julbordet. Men bland djuren på gården där han hamnat finns lyckligtvis spindeln Charlotte som lovar att göra allt hon kan för att rädda Wilbur. Min vän Charlotte bygger på E.B. Whites barnboksklassiker och är en varm familjefilm om vänskap, mod och mirakel.

Bad Moms 2 (2017) – premiär 19 november
Vännerna Amy, Carla och Kiki är tillbaka i "Bad Moms 2" där de tre mammorna bävar inför allt som ska fixas till den stressiga julhelgen, från pynt och gran till klappar och mat. De bestämmer sig för att dra ned på allt för en enklare och trevligare julhelg, men då har de inte räknat med att deras egna mammor ska komma på överraskande besök.

Long Story Short (2021) – premiär 20 november
Romantisk komedi där vi möter Teddy som har för vana att skjuta det mesta i livet framför sig. Men morgonen efter sitt bröllop vaknar han upp ett år senare - i ett parallellt liv där hans liv gör stora hopp och ett år kan fortlöpa på några minuter. Nu måste han använda varje dyrbart ögonblick till att ställa saker och ting till rätta och undvika att förlora sitt livs kärlek innan det är för sent.

A Christmas to Savour (2021) – premiär 23 november
Romantiskt drama om Scarlett, en skicklig kock som driver en fin restaurang. Men hon brukar inte riktigt lyckas med sina julbord, så i år har hennes bästa vän, och affärspartner, köpt en biljett till en matlagningskurs i en vacker fjällstuga. Här ska Scarlett få lite tips för julbordet men hon återser också James, en kockrival från det förflutna.

Dancing Through Christmas (2021) – premiär 23 november
Romantiskt drama i juletid där vi möter Michael, brandman och ensamstående pappa till Lily som tränar balett. Deras tillvaro vänds lite upp och ned när en video när de båda dansar postas på internet och blir viral. I samma veva träffar han Lilys danslärare Olivia och ljuv musik uppstår. Men Olivia kämpar samtidigt med att försöka rädda sin dansstudio så att hon inte ska behöva stänga och flytta.

Bröllop, begravning och dop – Filmen (2020) – premiär 25 november
I filmuppföljaren till tv-seriesuccén får vi följa de brokiga familjerna Öhrn och Seger genom höst och vinter på väg mot julfirandet. Allt kulminerar på en nyårsafton som oundvikligen innebär ett slut på det gamla och en början på något nytt. Colin Nutley och Helena Bergström bjuder på en stjärnspäckad film om kärleken och döden och allt däremellan.

The Nine Kittens of Christmas (2021) – premiär 23 november
Veterinären Marilee bor i Miami med sin nya kille men återvänder hem till sin lilla hemstad i juletid, där hon snart springer på sitt ex, brandmannen Zachary. Någon har just lämnat en låda med nio kattungar på hans brandstation och tillsammans försöker de finna hem till de små liven. Romantisk dramakomedi med Brandon Routh (Superman) och Kimberley Sustad (Emma Fielding Mysteries).

The Picture of Christmas (2021) – premiär 23 november
Romantisk julfilm om Ember som bor i New York och jobbar som grafisk designer, men hennes tillvaro ska vändas upp och ned när hon överraskande ärver sin mormors julgransodling. Hon återvänder till småstaden Willow Hill med tanken att sälja gården, men övertalas av den charmiga lokalbefolkningen - och då inte minst stilige Brandon - att stanna och hjälpa till med den årliga julgransfesten.

Saying Yes to Christmas (2021) – premiär 23 november
Romantisk julfilm där vi möter June, en karriärkvinna som jobbar på ett bokförlag i storstan men får i uppdrag att knyta upp en känd författare som råkar bo i hennes hemstad. Hon åker hem i juletid, med siktet inställt på att jobba, men drabbas av lite julmagi efter ett möte med sin gamle vän Blake. Och snart kan snart inte säga nej till en enda jultillställning som han eller familjen föreslår...

Lill-Zlatan och morbror raring (2022) – premiär 30 november
Ellas föräldrar ska resa bort och hon ser fram emot en drömvecka tillsammans med sin favoritmorbror Tommy, hennes bästa vän i hela världen. Men plötsligt står en främmande man i hallen - Steve som är Tommys nya pojkvän! Nu måste Ella försöka hitta på en rad upptåg för att bli av med Steve, så att hon får ha sin bästis för sig själv. Svensk familjefilm efter Pija Lindenbaums bästsäljande barnbok.

 

Serier på C More i november 

Agatha Christie: Huset på udden – premiär 1 november
Huset på udden är en brittisk kriminalserie baserad på Agatha Christies roman. Året är 1954. Arvtagerskan Rachel Argyll mördas på sina ägor och hennes stökige adoptivson Jack arresteras för mordet. När en forskare dyker upp på godset arton månader senare och ger Jack alibi möter han hårt motstånd från Rachels änkling (Bill Nighy) och andra familjemedlemmar som bara vill gå vidare med sina liv.

Agatha Christie: ABC-morden – premiär 1 november
Hercule Poirot gäckas av en anonym brevskrivare som kallar sig ABC. I de hotfulla breven beskrivs framtida mord som snabbt blir verklighet. ABC-morden är en brittisk kriminalserie från 2018, som bygger på Agatha Christies roman. I huvudrollerna syns John Malkovich och Rubert Grint, även känd som Ron Weasley i Harry Potter-filmerna.

Agatha Christie – Den gula hästen – premiär 1 november
Den gula hästen är en brittisk kriminalserie baserad på Agatha Christies roman. Året är 1961 när en mystisk dödslista hittas i en död kvinnas sko. Bland namnen återfinns den framgångsrike antikhandlaren Mark Easterbrook som startar en egen utredning, samtidigt som hans paranoia bara växer. Spåren verkar leda till en liten by, känd för makabra ritualer, otäcka förbannelser och mörka häxkonster...

Hidden Assets – premiär 1 november
En polisrazzia i Limerick, en död kropp i Antwerpen och en serie brutala terrorbomber. I den brittiska thrillerserien Hidden Assets tvingas kriminalkommissarie Emer Berry samarbeta med en kollega från Belgien i jakten på gärningsmännen. Det blir en hård kamp mot klockan.

In the Dark, säsong 2 – premiär 3 november
I säsong två gör Murphy sitt bästa för att undvika Dean samtidigt som hon tvingas använda Guiding Hope för pengatvätt. Hundskolans plötsliga intäktsökning väcker misstankar hos Skatteverket och när Murphy inser att hennes val får direkta konsekvenser för Max måste hon fatta ett livsavgörande beslut. Med hjälp av Darnell lanseras en plan för att ta sig ur Nias grepp, men kommer den att lyckas?

Yellowstone, säsong 4 (2021) – premiär 9 november
I den fjärde säsongen fortsätter den koordinerade attacken på familjen Dutton, och alla söker svar på vem som ligger bakom. Samtidigt tar hälsoproblem och hemligheter ut sin rätt, och politiska ambitioner och yttre samarbeten hotar familjens framtid. Nya på rollistan denna säsong är bland andra Jacki Weaver, Piper Perabo, Kathryn Kelly och Finn Little.

Bloodlands, säsong 2 (2022) – premiär 14 november
Tom Brannick och hans poliskollega Niamh McGovern får ett nytt fall på sitt bord när den tvivelaktige revisorn Colin Foyle hittas skjuten till döds. Mordet visar sig vara kopplat till ett gäng försvunna guldtackor, värda miljoner. Tom inser att han måste hitta guldet före alla andra, men för att lyckas måste han alliera sig med Foyles änka Olivia. Kan de hitta ett sätt att lita på varandra?

Transplant, säsong 3 (2022) – premiär 15 november
I den tredje säsongen satsar Bash hårt på att han och Amira ska bli kanadensiska medborgare, men med varje ny milstolpe följer en ny utmaning. Bash känner ständigt att han måste bevisa sig själv och funderar över vem han är på väg att bli i sitt nya hemland. Samtidigt lär vi känna doktor Neeta Devi, den nya chefen för akutmedicin, som kommer till York Memorial Hospital med stora idéer.

Gangs of London, säsong 2 (2022) – premiär 22 november
Sex månader efter händelserna i förra säsongen håller Londons karta, och hela själ, på att ritas om. Nya gängkonstellationer har uppstått, och makt och rikedom tycks vara inom allas räckhåll efter Wallace-imperiets slutliga fall. Svek, sköra allianser, hämnd och uppoffringar står på agendan när Londons mest våldsamma karaktärer sugs in i ett fullskaligt vapenkrig.

Barons (2022) – premiär 30 november
Verklighetsinspirerad dramaserie om surfaren Snapper som driver en småskalig våtdräktsfirma i 1970-talets Australien. Hans högra hand Trotter suktar dock efter något mer, och när Trotter bryter sig loss för att bilda ett konkurrerande företag förvandlas de båda vännerna till bittra rivaler. Barons är löst baserad på historien om pionjärerna bakom surfmärkena Rip Curl och Quicksilver.

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår