Nyhet Film tv-serier

HBO Max i februari

Inte den mest fullmatade månaden kanske...

Annons:

All That Breathes 
Premiär 8 februari  

Denna Oscars- och BAFTA-nominerade dokumentärfilm i regi av Shaunak Sen handlar om två bröder i New Delhi som driver ett fågelsjukhus och dedikerar sina liv åt att rädda skadade glador; fåglar som i stora antal faller från den smogfyllda himlen.

I denna en av världens mest folktäta städer trängs kor, råttor, apor och grisar tillsammans med människor, där miljögifter och oroligheter eskalerar skapar en familj och de försummade fåglarna en poetisk krönika om en stads ekologiska och sociala kollaps. Filmen hade världspremiär på Sundance Film Festival i fjol och vann även priset Golden Eye på Cannes filmfestival.

 

Tell Me Everything 
Premiär 9 februari 

Serien skildrar livet för en grupp tonåringar som växer upp under 2020-talet. Serien fokuserar främst på 16-årige Jonny Murphy som lider av depression och ångest. Jonnys liv tar en ordentlig vändning efter en händelse som tvingar honom välja mellan att fortsätta dölja sina problem eller lära sig att leva i nuet.

Jonny finner tröst i en ny, mystisk vän som heter Mei men hans vänner blir misstänksamma när dom märker att Mei har ett farligt inflytande på Jonny.  
6 avsnitt – alla avsnitt släpps på premiärdagen.

 

The House that Dragons Built 
Premiär 13 februari

The House That Dragons Built är en dokumentärserie i tio delar som dyker in i skapandet av den första säsongen av House of the Dragon. Med över 100 intervjuer ger serien tittaren fyra och en halv timmes exklusivt innehåll bakom kulisserna med skådespelarna och produktionens 10 månader långa resa i fyra länder.
10 avsnitt. Alla avsnitt släpptes på premiärdagen.

 

Last Week Tonight with John Oliver 
Säsong 10 har premiär 20 februari  

John Oliver tar en titt på nyheter, politik och aktuella händelser under veckan som har gått med sitt egensinniga perspektiv och ger sin distinkta röst åt olika sociala, politiska och existentiella frågor som rör USA och världen.  
30 avsnitt – ett avsnitt i veckan.

 

Snowfall  
Säsong 6 har premiär 28 februari  

Den sjätte och sista säsongen utspelar sig år 1986 och ett inbördeskrig hotar att förstöra familjen Saint. Franklin (Damson Idris) är desperat och tvingas råna sin faster Louie (Angela Lewis) och farbror Jerome (Amin Joseph) efter att ha blivit utplånad av den tidigare CIA-agenten Teddy McDonald (Carter Hudson). Samtidigt har Louie tagit över Franklins roll som Teddys enda köpare och skapat ett konkurrerande imperium mot sin brorson. Franklin står nu inför att förlora alla han älskar och allt han har byggt upp. När alla har ryggen mot väggen, vem blir man då för att kunna överleva?
10 avsnitt – ett avsnitt i veckan.

 

Övrigt på HBO Max i februari:

Before Sunrise – 1/2 
Before Sunset – 1/2
Doctor Zhivago – 1/2
Supervillains: An Investigation – 2/2  
The Banishing – 3/2  
The Curse of La Llorona – 3/2  
Winter''''s Tale – 3/2 
Aqua Teen Forever: Plantasm – 8/2
Harley Quinn: A Very Problematic Valentine’s Day Special – 9/2  
Marc Maron Stand-up Special – 12/2  
Poor Devil – 17/2  
Miss Congeniality – 17/2  
What a Girl Wants – 17/2  
Green Lantern: Beware My Power – 24/2  
Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår