Nyhet Film

Premiär för Beck – Quid Pro Quo

Har abstinensen efter en ny Beck-rulle varit besvärlig? Väntan är över, den 17 mars är det dags för nummer 48 i ordningen!

Annons:

Oavsett vad man tycker om Beck-filmerna så är det ett tåg som oförtröttligt tuffar på.
Vi på HemmaBio uppskattar dock att Steinar Hovland (Kristofer Hivju) åter är i handlingens centrum.

− Det här är en Beck-film som du kan se fram emot! Det har sällan varit så högt tryck i Beckgruppen. Det var ett stort nöje för mig och Steinar att göra den här filmen, och vi hoppas Beck-fans över hela världen kommer att älska den, säger Kristofer Hivju.

 

 

En man hittas död på en loppmarknad i Vårberg. Troligtvis mördad. Till en början ser det ut som ett vanligt rån som gått snett, men när Säpo börjar intressera sig för fallet så anar Beck-gruppen oråd.
Kent Larsson (Danilo Bejarano) på Säpo vill vara delaktig i all den info som Beck-gruppen får fram och Martin (Peter Haber) säger okej, med krav på ”Quid pro quo” – tjänster och gentjänster helt enkelt. Det Beck-gruppen inte anar är att fallet handlar om rikets säkerhet.

Steinar (Kristofer Hivju) är tillbaka i Stockholm efter en längre vistelse hemma i Norge och får tillsammans med Josef (Martin Wallström) ta lead på fallet. Utredningen av mordet på loppmarknaden tar gruppen på kollisionskurs med Säpo.

Jenny (Anna Asp) kämpar för att få behålla vårdnaden om sitt barn. Hennes ex har via sin advokat begärt att få ensam vårdnad om deras gemensamma barn. Hon menar att Jenny är en dålig och oansvarig förälder som i första hand prioriterar sitt jobb.
Marken gungar under den tidigare lugna och stabila Jenny och hon tar ett tungt och mycket svårt beslut. Ett beslut som inte bara kommer att påverka henne utan också hela Beck-gruppen.

I övriga roller ses bland andra, Jennie SilfverhjelmMåns NathanaelsonJonas KarlssonIngvar HirdwallElmira Arikan, Valter Skarsgård och Happy Jankell.

 

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår