Aktuellt

Warriors, come out to play!

Vad sägs om ett hederligt brädspel i helgen? Här kommer ett topptips för roligt umgänge med spelglada vänner - The Warriors!

Annons:

 

Cyrus leder New Yorks största och mest fruktande gäng, The Grammercy Riffs. Han kallar medlemmar ur samtliga stans gäng till stormöte i The Bronx för att avslöja hur han planerar en allians som ska knäcka polisen och ta över stan.

The Warriors är gänget som måste fly när de blir oskyldigt anklagade för mordet på Cyrus. Strapatserna blir många och tuffa när de tvingas slåss för att levande ta sig hela vägen hem till Coney Island och samtidigt bevisa sin oskuld.

 

 

Walter Hill-klassikern The Warriors (1979) finns nu som brädspel för två till fyra spelare. Det är riktigt spännande och följer filmens nerviga storyline rakt av. Välj om du vill vara Swan, Snow, Cochise, Cowboy, Fox, Rembrandt, Mercy eller Vermin i The Warriors.

Deltagarna måste samarbeta för att gängmedlemmarna ska överleva. Fightas gör man genom att slå tärning och dra olika ”vapen”– och stridskort”. Men det gäller att tänka strategiskt – antingen är man beredd att satsa sina begränsande resurser för att garanterat vinna en fight nu, men kanske samtidigt bränner sina möjligheter att överleva nästa sammandrabbning.

”Can you dig it?”

 

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår